TROR DU DET ER MANGE SOM UTNYTTER SEG AV.

TROR DU DET ER MANGE SOM UTNYTTER SEG AV

Disse organisasjonene som driver med frivillighets arbeid når det kommer til dette med og søke etter jule hjelp til mat og gaver og andre ting.

Man starter jo innsamlings aksjoner og kronerullinger for og få dette til.

Så har man jo bedrifter som støtter opp med gaver og diverse og det er jo kjempe bra!

Jeg synes det et litt skremmende hvor mange saker det begynner og bli av slike KAN NOEN HJELPE MEG /OSS.

Har man ingen rettigheter lenger hos Nav eller Sosial tjenester?

Er det helt slutt på og få hjelp til mat og kler?

Det er så mange som har mistet jobbene sine og som har måttet selge hus,og biler også skal man ikke få noe hjelp eller støtte rundt sånne spesielle feiringer der det er mange involverte.

Det stikker meg dypt inn i hjertet og man blir fanget av følelser rundt dette.

Jeg klarer ikke og forstå at dette virkelig skjer og jeg er glad for at jeg nå i år hadde muligheten til og hjelpe noen som har det vanskelig, jeg har selv vært der en gang og jeg fikk hjelp av sosialen den gang og hadde gode opplevelser med de så derfor synes jeg det er ekstra trist visst alt dette stemmer med at man kun får nei til hjelp der.

Klarer ikke helt og forstå det.

Jeg vet det er mange som vil hjelpe og man skal ikke ha dårlig samvittighet for og ta vare på seg og sine,for selv om man kan hjelpe noen så kan man ikke hjelpe alle ❤

JA FORELDRE HAR DEN STØRSTE DELEN AV ANSVARET!!

Til barnas oppdragelse det trenger man da virkelig ikke og være en rakett etterforsker for og forstå.

Ja foreldre skal lære barna hva som er rett og galt, de skal lære dem og oppføre seg hjemme og ute blant andre mennesker enten det er i barnehagen eller på skolen.

Men ærlig talt!

Barn er da barn og de lærer og observerer andre barn, de hermer etter andre også noe som er helt normalt.

De blir jo påvirket selv om de kansje vet det er galt, de tester grenser.

Barn endrer atferd av og være redde.

Barn endrer atferd av og slite psykisk.

Barn endrer atferd av og bli mobbet.

Barn endrer atferd etter brudd/skillsmisse.

Når et barn ser andre barn slå i en fortvilet kamp for en leke i barnehagen så betyr ikke det at foreldre ikke kan oppdra barna sine.

En ungdom som utagerer og sliter med sinne problemer kan bli voldelig i forbindelse med at det blir mobbet på skolen og at de ikke blir trodd eller at lærere ber de om og ta seg sammen bare.

Mye av det som skjer på skolen eller i barnehagen kan ikke foreldre styre eller gjøre så mye med før de får beskjed om eventuelle hendelser og da er det en fordel at alt samsvarer fra start til slutt.

Dette behøver da vel ikke og ha noe med oppdragelse og gjør.

Men hva når barnet oppfører seg på hjemme fronten og sammen med andre på fritiden men endrer atferd med en gang de kommer på skolen eller barnehagen, hvem skal man da skylle på?

Kan det ha noe med hvordan de blir ivaretatt andre plasser?

Her vil jeg si at alle har et ansvar for og sørge for at barn lærer hva som er normalt og ikke.

Man kan da ikke bare klandre foreldre og si at det er deres feil at barna kan være noe annerledes.

Kan ligge mye bak alt i sammen.

Men det mennesker bør bli flinkere til er og samarbeide og få til løsninger og finne årsaker i sammen og gjøre det beste utav det.

Det er da menneskelig og feile for både store og små.

VI LÆRER SÅ LENGE VI LEVER BÅDE STORE OG SMÅ!

DET ER RETT OG SLETT HERLIG!

Jeg nyter stille og rolige dager,

det er godt og ha dager der man ikke blogger også og man bare kan nyte familie livet litt uten mas og kjas.

Man skal vel ikke ha dårlig samvittighet for det?

Det vil komme en storm veldig snart!

Det er akkurat som om man bare ønsker og forberede seg i forkant av det hele før det starter.

Eller man bør bare ta det som det kommer også for man vet jo egentlig ikke hva folk til tenke og helt ærlig så bryr jeg meg ikke heller for man skal leve det livet man ønsker så lenge det går!

Dagene ruller avgårde og adventstiden er her nå i morgen og jeg har ikke pynta enda en gang, vet ikke hvor jeg skal starte for jeg driver med opprydding i tillegg så det blir jo bare rot.

Haha

Adventstiden skal jo være en koselig tid og det første lyset skal tennes, jeg elsker juletiden men har ikke kommet i den stemningen enda.

Håper det snur snart!

Akkurat nå nytes helgen med alle mine barn, det er liv i leiren når de store leker med de små så tepper og puter flyr rundt i stua når de små febrilske i blikket prøver og gjemme seg.

Latteren høres lang vei ❤

Det er ikke stille før barne tv og lørdags snopet er på plass og Fantorangen viser seg.

Da er det akkurat som om noen skrudde av lyden og satte det på lydløs.

De over 12 er slitne etter og ha tulla og styrt på hele dagen og de som er enda større kollapser foran data eller tv på rommet.

Kveldens stillhet!

Det er da man kjenner man lever .

TIGGER BREV/MELDINGER PÅ PRIVATEN!

Jeg får fortsatt noen henvendelser på innboksen min på Facebook der folk skriver historier som for meg ikke henger på grep og ber meg om hjelp og de vil jeg ska hjelpe de med penger til mat,klær,gaver og diverse.

Jeg blir rett og slett satt ut av hele situasjonen og ikke fordi jeg er gjerrig på noen måte men måten de skriver det på og når jeg da sier nei beklager det kan jeg ikke gjøre og henviser dem til organisasjoner som faktisk kan hjelpe dem så blir jeg regel rett kalt for egoist og da må jeg bare selge bilen min da så barna mine får mat på bordet og jeg kan betale regninger.

Så får jeg satse på at noen andre kan hjelpe meg da du ikke kunne gi meg penger.

Ærlig talt.

Jeg synes det begynner og bli litt vel mye av dette rundt forbi nå og jeg har faktisk støttet og mange som sliter rundt som jeg ikke kjenner i det hele tatt.

Noen tror visst at jeg tjener mye på og blogge når sannheten er at jeg faktisk ikke tjener noe i det hele tatt for jeg har ingen kontrakter eller sponsorer som mange andre.

Jeg jobber hver 3 helg og leter etter andre jobber som kan være noe lettere og mer stabilt.

Og jeg er ikke alene om og lete, vi er mange.

Vis litt respekt når dere får et nei for jeg kan ikke hjelpe alle som trenger det uansett hvor mye jeg skulle ønsket jeg kunne det.

Det spesielle her er jo også at jeg blir blokket av disse menneskene etterpå.

Jeg vet mange sliter, jeg kan hjelpe noen men ikke alle og i mange situasjoner så handler det om prioriteringer og det og søker hjelp av registrerte organisasjoner ❤

Jeg liker ikke at noen skal måtte slite!

HAR BARNA FOR HØYE FORVENTNINGER TIL JULEGAVER?

Jeg blir litt satt ut av gave ønsker til barn i dag.

Det virker som om de ikke helt forstår hva julen handler om.

Det er visst kun det dyreste som er godt nok i dag og ja klart så blir de påvirket av alle andre barn som faktisk får gaver til 5000 kroner og foreldre som drar gull kortet for og ikke virke fattige ovenfor andre!

Ærlig talt.

Det er lov og si nei til barna/ungdommen i dag.

Hva med at de selv er med og bidrar på større gaver da heller!

Noen av mine barn kom med gave ønsker som ikke hang på grep og det var snakk om gaver til mange tusen kroner, mine barn fikk beskjed om og sette seg ned og lage hver sin ønskeliste til jul og jeg ba dem tenke over hva de ønsket seg og bruke sunn fornuft da det kansje er en ide og ønske seg noe man faktisk trenger og ikke bare fordi naboen eller venninna har det.

Vær realistisk liksom!

Jeg har faktisk satt en maks grense på hvor mye penger jeg legger i en julegave og det er rett og slett fordi de faktisk får noe hele tiden gjennom oppveksten.

Jeg satte meg også ned og forklarte litt om hva jeg mener julen handler om, at det ikke bare handler om og få gaver men og være sammen med mennesker som man er glad i, ha det hyggelig sammen og spise god mat og snakke sammen.

At det da er gaver i tillegg er jo bare enn bonus, det handler ikke om og få flest mulig gaver heller.

Det er barn som ikke får gaver og det er barn som er ufattelig takknemlig om de i hvert fall fikk en liten gave den dagen.

Det satte hjernene deres i gang og plutselig ønsket de noe som betyr noe og listen ble noe mindre.

Det største ønske de har nå er og kunne hjelpe andre med en liten ting, en liten oppmerksomhet som ikke koster så mye.

Jeg er så lei av og høre at ja men de skal få det til jul og det koster 5000 o.s.v!

Hva andre gjør eller gir er helt opp til dem men, jeg er mer opptatt av verdien og gleden over og være samlet med mennesker som betyr noe ❤

FOR EN HELG VI HAR HATT!

Denne helgen har gått utrolig fort.

Leon kom til meg denne helgen da han nå skal være to helger på rad hos meg og hos far, en genial løsning som passer for han.

Men ikke nok med det så er det jo slik at de større jentene mine ringer meg når de ønsker og komme litt utenom også og på fredag så kom Andrea til oss også og da var det ei lita Emma som ble jublende glad for da får hun det akkurat som hun vil, nemlig og bli bært rundt!

På lørdag ble det en shopping tur på meg, Andrea, Leon, Lukas og Emma.

Kose dag med kafe tur.

Lørdags ettermiddag skulle Andrea hjem og da var der Amalie og Maren sin tur til og komme til oss.

Da var det kina mat så stod for tur og hjem bar det igjen med god mat og litt lørdags godt og tv i sammen.

Så kom søndagen før jeg fikk et sukk for meg, den kjedeligste dagen syns barna for da skjer det liksom så lite men jeg visste det skulle være en form for utstilling av gravemaskiner og lastebiler pluss mer i hallen her jeg bor så da tok jeg med meg barna på det en tur, det var artig og se på.

Det eneste negative var at de ikke fikk kjøre det men de måtte se på og etter noen runder med forklaring på hvorfor så var det i orden også.

Så bar det hjem og sette på middag til de seks gjestene som jeg inviterte i dag så i dag måtte spise bordet dras ut, en fin ettermiddag med flere barn i hus og det vare bare kjekt.

Vipps så var det kveld og en ny uke står for tur og måtte den bringe med seg mye glede for store og små ❤

DU GJØR DET SOM ER BEST FOR DEG OG DINE OG DET SAMME GJØR JEG I DETTE AMME HYSTERIET!

Hva er greia med og ta helt av og bli ufin mot andre som har meninger som er ulike og forskjellige opplevelser ut i fra en artikkel om amming av større barn og det og amme andre sine barn.

KK la ut en artikkel om ei så amma barnet sitt enda på 2,5 år og at det var vanlig i hennes omgangs krets og amme andre sine barn.

Jeg skrev at jeg ammet min datter til hun var 13 mnd for da begynte det og bli ubehagelig og hun brukte meg som smokk MEN så skrev jeg også at hva andre gjør er opp til dem og at de gjør det som er best for sitt barn.

Min datter nektet og spise sånn typisk baby grøt,pure o.s.v og spydde hver gang jeg prøvde og gi henne dette så dette resulterte i at jeg ammet hver 2 time 24/7 og for meg ble da ikke dette noen form for kos og jeg fikk til slutt beskjed av en barnelege og ernærings spesialist om at jeg måtte stoppe og amme barnet mitt da morsmelk ikke alltid var det beste for barnet og hun måtte begynne og spise annen mat.

Vi prøvde med flaske og morsmelk erstatning men alt kom i retur så vi gikk rett fra amming og over til vanlig ku melk og tilvenning med nye måltider nok en gang.

Så da er det greit og si at jeg ikke tenkte på barnets behov med og fortsette og amme selv om hun ikke fikk i seg næringen hun trengte?

Og fortelle oss at vi visste for lite om amming?

Jeg har amma 9 barn så ikke fortell meg at jeg ikke har erfaring innen dette.

Jeg gjorde vel strengt tatt det som var best for mitt barn.

Jeg er så drita lei av at vi skal respektere de som ønsker og mener det er bra og amme til barnet er 3-5 år men ikke motsatt.

Jeg bryr meg ikke om hvor lenge du ønsker og amme barnet ditt det er da opp til deg og DU gjør det som er best for ditt barn og det samme gjorde jeg!

Kan man ikke bare være enige om og være uenige da også gjør man som man vil.

Jeg ga klart uttrykk for at jeg ikke dømmer noen som ønsker og amme lenge og det bør også være motsatt!

DET ER IKKE BARE LETT ALLTID.

Av og til så kan man få en følelse av at andre ikke ønsker at du skal lykkes her i livet på noen måter.

Akkurat som om noen bare vil dra deg ned og sette en stopper for drømmene dine.

Da kan det være vanskelig og plutselig bli positiv og oppmuntre andre også, man vet innerst inne at man ikke skal gi etter for den følelsen for det er da andre vinner.

Jeg drømmer om og få en blogg kontrakt med noen, hvem gjør vel ikke det.

Jeg elsker og skrive og kunne tenkt meg og skrevet en bok om mine opplevelser i livet men vet ikke hvordan jeg går frem for og få det til.

Jeg er veldig sosial av meg og elsker og jobbe med mennesker som gir noe av seg selv, mennesker som er positive!

På mine dårlige dager trekker jeg meg fort bort fra mennesker da jeg ikke ønsker og dele alle mine kjipe opplevelser med dem da man ikke vet hvem man kan forholde seg til lenger.

Det er nesten som om man ikke tør og stole på andre enn seg selv!

Det kan også være vanskelig og stå alene oppi noe man faktisk også ønsker og dele med andre men man vet hvordan reaksjoner kan utvikle seg.

Man blir stående alene et øyeblikk.

Men man må jo komme seg videre likevel og ha tro på at en vakker dag så blir man mer bevisst og kjenner til flere valg muligheter.

Jeg er flink til og ta vare på alle andre utenom meg selv men sånn er jeg laget men ingen takker meg den dagen jeg går på en smell noe som nå skjedde for 1 mnd siden.

Man føler seg totalt overkjørt også har jeg så mye og glede meg over fremover og så mye jeg vil dele med dere men det kommer etter hvert ❤

GI SEG ELLER BARE GI ALT!

Som blogger bretter man ut mye av privatlivet sitt, man vil bli likt av noen og hatet av andre.

Det er vel slik det er med livet generelt.

Målet mitt med bloggen var egentlig og formidle at det faktisk et ok og vær ulik andre mennesker,

også at det er greit og ha barn med forskjellige fedre uten at man skal måtte føle en skam for det.

Jeg har blitt dømt, hetset og kalt for de styggeste ting man kan tenke seg.

Det var dager der jeg var langt nede og følte meg verdiløs og utav kontroll da smerten over og ha blitt såret så mange ganger herjet vilt rundt meg.

Hver gang klatret jeg meg opp igjen og tenkte at uansett hvor dum mange mente jeg var over de valgene jeg tok så skulle ingen få knekke meg.

Jeg stod på videre og jeg angrer ikke et sekund på det, det gjorde meg faktisk bare sterkere!

Hver gang jeg fikk et nytt barn så var det noen som sa at nå må det vel være nok, nå må du sterilisere deg eller nå må mannen din gjør det.

Du har jo så mange barn nå, dere har vel ikke plass til flere nå?

JA vi er mange annen hver helg her, ja da er det fullt hus og stormende jubel men jeg liker det eller VI liker det.

Av og til så tenker jeg at det kansje er en ide og bare legge ned hele bloggen for alle tror og mener de skal kunne styre hva jeg ønsker og dele med dere som faktisk liker bloggen min, men nei det skjer ikke.

Jeg vil ikke at mennesker som er i en situasjon som meg som har flere barn med forskjellige fedre skal sitte og kjenne på en skam fordi vårt liv ble noe annerledes enn de som fikk med en person.

Eller fordi noen av oss lot noen av barna/barnet bo ho sine fedre for og skåne dem fra og bli noen ofre pågrunn av egoistiske handlinger eller fordi man ikke så barnets beste.

Har barna det bra så har foreldre det også bra.

Jeg har gjort ting jeg ikke har vært stolt av men JEG har alltid klart og se og gjøre det som er best for meg og mine barn!

Jeg har også to flotte barn med min nåværende ektemann som betyr alt for meg.

Om det kommer flere barn?

Var ikke i planene men er det alltid de går som planlagt?

SLIKKEPINNE TIL MIDDAG!

Dagens kommentar fra Lukas i dag var gull fin.

Det var en glad gutt som stod opp i dag og et jubel brør kom når han så va som stod på spise bordet til han.

OLAF.

Han elsker den figuren der!

Etter barnehagen i dag så lurte han på hva vi skulle ha til middag,

jeg sa han måtte gå og sette seg så skulle jeg finne til han og sa at det er noe du liker.

Han satte seg fint og spurte pent enda en gang og da svarte jeg at i dag skal vi ha fiskepinner.

JIPPI kom det fra gutten, SLIKKEPINNE er deilig.

Eh, ikke slikkepinne men fiskepinne sa jeg.

Han så noe skuffet ut da jeg kom inn med tallerkenen og jeg fryktet han ikke ville spise men han sa:

Å sånn ja, det liker jeg også og ingen spiser slikkepinne til middag mamma.

Nei det stemmer det gutten min!

Det nærmer seg leggetid og en glad gutt koser seg med ipad og litt tv dør leggetid og det selvsagt i den nye Spiderman pysjamasen og hette jakken er hellig så den måtte og være på.

Emma er blid og fornøyd med sin nye pysjamas også ❤

JEG TOK KONTROLL!

I går kasta jeg meg uti det jeg har vært så redd for i lang lang tid,

nemlig og fly!

Jeg var så drit nervøs og kjente hjertet og pulsen slå ekstra slag når jeg nærmet meg gaten vi skulle inn i.

Det første jeg sa når jeg kom inn i flyet til disse flyvertinnene var :

JEG HAR FLYSKREKK!

Har du det sa de, men her er du trygg.

Været er bra og det blir en fin tur.

Jada tenkte jeg for meg selv og de som var med meg bare lo.

Kom meg ned i sete og jeg satt definitivt ytterst så jeg kunne studere Norwegian flyet, du alpakka så stort fly.

Når vi dro så lukket jeg øyene og kjente meg vektløs og ute av kontroll men det gikk så bra, jeg var så stolt av meg selv.

Har sovet godt i natt og vært ute i mange timer med min gode barndoms venninne og min datter og to av mine flotte bonus døtre.

Fått handlet litt til de små som er hjemme pluss julegave.

En som vil bli glad for OLAV.

Nå er del litt avslapping før vi skal ut og spise litt.

Så litt nyheter og hva ser jeg?

NORWEGIAN MÅ NØDLANDE PÅGRUNN AV FLERRET HJUL!!

Det gjelder og puste rolig og med magen.

DET HANDLER IKKE OM OG IKKE KUNNE TA VARE PÅ BARNA.

Ja jeg har barn med forskjellige fedre,

Nei jeg hadde ikke trengt og få barn med alle disse fedrene.

Men jeg fikk dem og jeg tok ansvar for handlingene mine og rømte ikke av den grunn.

Selv om mange av mine barn absolutt ikke var planlagt så ønsket jeg dem velkommen til verden.

Jeg har ALDRI måttet leve på NAV som mange tror.

Jeg har jobbet og forsørget dem.

HVORFOR FIKK DU FLER BARN NÅR DU IKKE KLARER OG TA VARE PÅ DEM DU HAR?

Det handler ikke om at jeg ikke klarte og ta vare på dem!

Det handlet om og gjøre det som var best for barna der og da og når annen hver uke fordeling ikke funket for 4 av dem så måtte vi gjøre noe og jeg valgte og skåne barna mine for og måtte bli dratt i mellom oss og derfor bor noen av dem hos sine fedre.

Må det alltid være oss mødre som ska være de beste omsorgs personene for våre barn?

Skal ikke barna bli hørt?

Jeg valgte og ikke rive dem ut av vennekretser og miljø de var vant til og være i, visst det gjør meg til en dårlig omsorgs person så blir jeg overrasket!

Jeg synes mange tar det for gitt i dag at det er bare mødre som kan oppdra barn i dag men om det var en tøff avgjørelse det var det for hvem ønsker vel ikke og ha barna sine fulltid hele tiden?

Mødre som har latt barna bo hos far blir sett ned på som dårlige mødre som ikke klarte og ta seg av dem eller de ble fratatt omsorgen men det handler ikke om det.

BARNA ER FØRSTE PRIORITERT.

Jeg elsker barna mine og vil alltid gjøre det som er best for dem, de som ikke bor fast hos meg kommer til meg annen hver helg og i ferier og jeg bruker en dag i uken på og rulere alene tid med hvert enkelt barn nr det passer for dem, noen av barne er blitt store og er opptatt med sine hobbyer som jeg også stiller på.

De har kamper her og kamper der og jeg bidrar med kjøring og henting.

Jeg og min nåværende ektemann har to barn i sammen fordi vi ønsket dem og om vi valgte og få mer så er det opp til oss.

Synes det er trist og bli sett på som en Nibarnsmamma som ikke klarer og ta vare på sine barn men likevel valgte og få fler når historien og sannheten er annerledes.

Når jeg tok valg som at fem av mine barn skulle bo hos sine fedre så gjorde jeg det av hensyn til dem og la min egoisme til side noe flere mennesker burde klare og gjøre i stedet for og bruke barna som skjold.

Folk har lov til og reagere og tenke sitt om meg fordi jeg har valgt og få mange barn med forskjellige menn, men døm meg ei når du ikke kjenner til historien bak alt!

Jeg ønsker ikke og ha på meg rykter som at jeg ga bort barna mine fordi jeg ikke kunne ta vare på dem.

DET ER IKKE SANNHETEN!

Mine barn mangler ingenting, de er fornøyde og trives med og ha det sånn som de gjør og de har en mamma og pappa som er glad i dem.

Noen av de har en farmor og farfar som stiller opp for dem når det trengs.

Og utsagn som at jeg kunne tatt abort og burde sterilisere meg og at eggstokkene mine skulle vært revet ut for mange år siden er nå gammelt nytt og det er faktisk opp til meg og min bedre halvdel og avgjøre.

FOLK MÅ DA FÅ VELGE SELV MEN MAN TRENGER IKKE OG KALLE NOEN FATTIG!

Jeg ser ikke helt hvorfor man skal være så opptatt av og kjøpe dyre merke kler til barna sine, og man kan ikke si at kler er kler heller for da blir vel det også en oppstandelse uten like siden man som regel går ut i fra best i test men skal man hele tiden tro på det?

Jeg elsker og kjøpe kler til mine på KAPPAHL, jeg elsker newbie merket og de har gode priser og en fantastisk god kunde service og god kvalitet på kler.

Både av innetøy og yttertøy.

Når det kommer til dresser og gode jakker så har jeg også kjøpt det der eller jeg har kjøpt pent brukte også for jeg ser da ikke noe galt i det heller jeg.

Mine arver kler også,

det er noe de synes er fantastisk kjekt og husker selv da jeg var liten og fikk arve kler av noen, jeg elsket det!

Jeg har virkelig fått høre fra andre :

Du er vel mye på salg du som har så mange barn og kjøpe kler til, du har nok ikke råd til reima og den slags.

Klart jeg kunne kjøpt det til mine også men hvorfor må det være helt nytt?

At barn blir påvirket av andre barn er det ingen tvil om, at mine barn har sagt årh vi er så fattig siden jeg ikke kan få den jakken til 4000 kroner.

Vel vet du hva kjære barn, det handler ikke om og være fattig men og bruke sunn fornuft!

Men ja jeg elsker salg og det er absolutt ingen SKAM i det.

JEG ELSKER KAPPAHL!!

JEG ER RIK.

Jeg er så rik på kjærlighet til mine NI flotte barn som jeg har vært så heldig og få.

Ni fantastisk flotte individer som er så forskjellige men likevel like på mange måter.

Jeg kan ikke beskrive hvor mye de betyr for meg disse barna som gir meg svette, tårer, bekymringer og nattevåk men så uendelig mye glede.

De kan krangle, klemme og virkelig få være seg selv.

De må vise respekt og takknemlighet.

De prøver og feiler og lærer hele tiden, akkurat sånn som det skal være.

De skal ikke sitte parat på en stol og bare nikke, de skal kunne si i fra samtidig som de skal forstå.

Her må de hjelpe til og lære seg og vente på tur, de må lære seg og tjene sine egne penger da de skal forstå at livet ikke handler om og få ting servert på et gullfat!

MEN

De skal også få være barn og gjøre som andre barn.

Selv om min situasjon er annerledes i forhold til mange andre så vil jeg bare si at livet er godt likevel.

Jeg må dele meg opp inni mellom, gå på d ene foreldre møte etter det andre, stille opp for de når det trengs og mulighetene er der.

Bruke egentid på et og et barn, alt dette lar seg gjøre med planlegging og prioriteringer ❤

Travelt men en stor gave!

LIVET ER INGEN ENKEL SAK <3

Når jeg gå inn i mørket som du ikke forstår.

Håper jeg du vil vente på meg til jeg er tilbake i lyset.

Men hvis du velger og ikke bli,vil jeg takke deg.

For hvis du aldri har forstått den mørke siden siden av meg,vil du absolutt ikke være verdig til å få se hvor vakkert mitt lys er.

Mitt lys er bare for dem som aldri forlot meg alene i mørket.

 

Så inntil du kan håndtere det jeg har levd med,

skal du ikke dømme meg.

Det er en grunn til at jeg det jeg gjør,

det er en grunn til at jeg den jeg er.

Mange kan misforstå meg, og drive sladder om meg.

Men deres meninger skal ikke bli mine problemer, jeg vet hvor jeg står og hva jeg gjør.

Så uansett hva andre gjør eller sier så skal jeg ikke tvile på meg selv, min verdi eller skjønnheten i min sannhet.

Jeg skal fortsette og være den jeg er og gi det beste av meg selv til de jeg er glad i <3

DET LILLE EKSTRA!

Fikk er spørsmål her om dagen,

det gikk på det at jeg har sagt at jeg hadde 3 jobber for og kunne gi barna det lille ekstra.

Hva jeg mente med det!

Vel, det jeg mener med det er at jeg ønsker og ha muligheten til og kunne sende barna på skole turer blant annet og at de skal ha muligheten til og kunne ha med seg litt lommepenger også.

Jeg ønsker at mine barn skal få mulighet til og vær med på sosiale ting med andre venner også og med det menes en tur på kino og ja den popcorn boksen på fanget, det er ikke så mye som skal til for og glede barn med litt aktiviteter ute i det fri heller men når de kommer i 12 års alderen spesielt så ser jeg jo at mamma ikke er så kul og henge med lenger.

Når jeg vokste opp så hadde ikke vi så mye penger så man kunne bli med på sosiale aktiviteter som faktisk kostet noe, det betyr faktisk mye for. barn og det handler mye om og prioritere barna foran seg selv og egne behov.

Man kan se på det som en " sparekasse " for ekstra utgifter "

Så kommentarer som at det er ikke rart at du har dårlig råd med ni barn kan man bare spare seg for.

Det handler rett og slett ikke om det.

Uansett hvor lite penger jeg har hatt så har jeg alltid klart meg fordi jeg vet hvordan man kan spare og man trenger ikke og handle det dyreste heller, det er ingen skam og kjøpe extra eller first prise varer.

Så lenge man har det godt og koser seg og ting går rundt så er vel det noe av det viktigste?

DET GÅR SOM REGEL BRA DA!

Barna får gå Halloween men de må kaste godteri som ikke er innpakka?

Ærlig talt, man kan da ikke være så overbeskyttende vel.

Barna må då få bygge opp litt immunforsvar da, de får jo i seg bakterier over alt for tror foreldre at barn i dag ikke deler på drikkeflasker,slikkepinner og andre ting som det kan være noe smitte på.

Jeg var på Hallovenn med noen av barna mine i går og det var fantastisk morsomt, de hadde laga forskjellige poster til barna og når de fullførte noe så fikk de blant annet smågodt men de som delte dette hadde det i bokser og de brukte skje for og dele dette ut!

De tok ikke i det med sine egne hender og jeg vil tro de som deler ut dette på Halloween gjør det samme men det er ikke verdens undergang om de voksne tok på det for de vet da vel at renslighet er viktig.

Jeg synes det er dumt at de først skal få gå for også måtte kaste det etterpå.

Vi har da klart oss bra vi, vi delte og tok på godteriet til hverandre men ble da ikke senge liggende av den grunn!

Får man diare og oppkast så kan det være at de puttet i seg litt for mye eller at det har vært smitte en plass?

Dette ordner seg folkens ❤

La barna få kose seg den ene dagen de gjør dette.

Tror vi foreldre må bite tennene i sammen av og til og gi litt slipp på frykt!

nibarnsmamma

nibarnsmamma

38, Klepp

Jeg ble mamma til mitt 10 barn nå i mai 2017, skulle endret navn på bloggen men det går ikke og alternativet er og miste alle mine kjekke følgere noe jeg ikke ønsker så da blir det fortsatt denne bloggen der folk kjenner navnet. Her kan du følge min hverdag både på godt og vondt. Min hverdag er noe annerledes i forhold til andre sin og noen av mine barn bor hos sine fedre, ja jeg tenkte på barnas beste også <3 E-post karina.nett.kro@gmail.com

Mammablogger-awards 2017

Kategorier

Arkiv

hits