TUSEN TAKK FOR DISSE FLOTTE HER!

Jeg er ikke noe strikke menneske da dette nok ikke ligger til min kreative side men der i mot så har jeg forskjellige mennesker rundt meg som både liker og kan strikke så Tusen Takk til dere som strikket disse flotte genserne til de 3 minste her i huset ❤

Så kjekt og ha til kalde sure høst og vinter dager!

DAGENS EXTACY, VÆR OBS!

Jeg kjenner det vrenger seg inni meg når jeg leste om dagens extacy som er i omløp både på barneskoler og ungdomsskoler.

Tablettene ser veldig fristende ut og man kan lure små barn blant annet med disse tablettene som er livsfarlige og det finnes INGEN MOTGIFT mot dem.

Det er lett og si pass på barna deres da vi ikke har kontroll på hva som skjer når de er på skolen eller venner MEN snakk med dem om dette og VIS dem bilder av hvordan de kan se ut i dag.

Vi ønsker IKKE at våre barn skal leke eller eksprimentere med diss tablettene som de kan bli avhengige av!

Disse tablettene går også under navnet MOLLY noen plasser så vær også obs på det navnet.

Barna er det aller viktigste i livet vårt, det mest verdifulle vi har og som mamma selv er jeg livredd for at mine barn skal få noen form for dop i seg.

Det er rett og slett bare LIVSFARLIG, så folkens vær med og advar andre ❤

HVA SYNES DERE ?

Nå er den siste finishen på den grusomme pipen ferdig.

Tenk at noe så fælt kan bli så stilig med litt kreativ handling.

Vel må si meg fornøyd der oppe nå i andre etasje, det har virkelig blitt flott!

Godt jobba mannen min 🌸

DA ER DET NY RUNDE GIWEAWAY.

Noen lurer på om det er sponset innlegg disse gavene som jeg velger og gi bort til andre og da kan jeg si med en gang at det er det IKKE.

Detter er ting som jeg selv har brukt penger på og som jeg ønsker og gi bort til noen som kansje har tenkt på og få tak i dette selv men som kansje ikke har økonomi til det så hvorfor ikke overraske noen og gi dem en oppmuntring i en ellers travel eller slitsom hverdag?

Jeg ønske nå og gi bort 2 bæretuber til og ha babyer oppi, begge disse er en str M så om man til vanlig bruke en L så er disse den rette størrelsen da barnet skal ligge inntil mammas hud.

Man kan også ha disse utpå en topp eller singlet ❤

Hvem bør få en slik synes dere?

SÅNN TYPISK MANNE PÅFUND " I HVERT FALL AV MIN "

Annonse.

Min mann elsker virkelig alt så har med tekniske ting og gjøre og visst han kan slippe og dra frem cornflakes pakken eller havregryns pakken for hver gang så er jo det bare supert for han.

Og jeg vandrer rundt i min egen lille amme tåke når jeg plutselig oppdaget noe nytt som stod på benken, måtte klø meg litt i hodet for klart tanken fløy et lite øyeblikk da jeg lurte på om den faktisk hadde stått der lenge.

Haha

Men da hadde han altså vært og kikket på en nettside som heter COOLSTUFF og funnet denne geniale maskinen som man egentlig skal bruke til sånn typisk Cornflakes ting men mannen tok likså godt havregryn oppi.

Tenkte og ikke kommentere det siden han var utrolig stolt av seg selv og ja han har mange gode ideer på patenter han selv vil lage men blir med ideen da.

Anbefaler denne maskinen visst dere har barn som er glad i frokost blandinger!

Jeg trodde denne kostet MYE men når jeg kikket på siden deres så ble jeg positiv overrasket.

https://www.coolstuff.no/KitchPro-Cornflakes-Dispenser

 

 

 

I DAG VIL JEG GI BORT DETTE!

Personen som vant i går ble utrolig takknemlig for og plutselig få en melding om at hun ble den utvalgte til og få en LilleLam dress, herlig når mennesker reagerer med glede.

Denne damen har kjempet en virkelig hard kamp så en oppmuntring gjorde susen.

Skal ikke så mye til for og glede et menneske.

I dag ønsker jeg og gi bort en ny LilleLam lue, tøfler og votter som er i str 62 og luen er str 40-42.

Hvem bør jeg sende dette til ?

Ønsker dere en fin dag 🌸

JEG VAR SIKKER PÅ JEG HADDE TO MEN NEI!

Det første jeg tenkte når jeg endelig kom meg opp i dag var at i dag skal jeg gi bort noe og håper den utvalgte blir glad.

Så sa jeg til meg selv at jeg SKULLE ut og gå tur i dag uansett hvor sliten jeg var og været så da fint ut og min eldste datter skulle på jobb og jeg så at hun først tok på seg min fleece jakke og fikk en følelse av at hun nok også kom til og ta den nye jakken min som faktisk er REGNTETT.

Og jo da det stemte godt det men hallo jeg har da en til, TRODDE jeg.

Så når Signe var pakket godt inn i vognen og regntrekket på så åpnet himmelens sluser seg og jeg lette DESPERAT etter jakke nr 2 men det var ingen for jeg hadde jo GITT BORT den andre men ut og gå skulle jeg og det var herlig selv om jeg var gjennom bløt når jeg kom hjem.

Ja hva gjør man IKKE for BARNA sine?

Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær!

Jeg må investere i REGNTØY og STØVLER.

STARTER UKEN MED OG GI BORT DENNE, HVEM BØR FÅ DEN?

Kjenner du noen som du mener fortjener denne LilleLam dressen i størrelse 62?

Har lyst til og gi den til noen som har ønsket seg en slik lenge men som har vært i samme situasjon som meg en gang der de ikke hadde mulighet til og kjøpe en slik da de faktisk koster en del.

Så visst du vet om noen som ville satt pris på en slik da bør du legge igjen en kommentar om hvem så tar jeg kontakt med den personen som min mage følelse faller for i kveld mellom klokken 18-19.

De neste dagene kommer jeg til og gi bort noe til noen som fortjener det lille ekstra ❤

DEN ER SÅVIDT STARTA FØR DEN ER OVER!

Jeg kjenner på det at helga er så fort over, det er ikke mer enn jeg nesten har henta barna til samvær så er det over.

Noe av det vanskelige er når de ikke vil hjem for de selv synes at helgen gikk for fort, det blir fort litt snue og tårer og jeg kjenner det selv etterpå hvor vondt det er!

Gleder meg allerede til neste helg da kommer de igjen og da håper jeg været er med oss for da har jeg planlagt hele helgen og alt vil være en overraskelse for ingen vet hva hvem og hvor.

Nå til uken tenker jeg og skrive litt igjen så får vi se hva det blir utav det og synes selv det er spennende og ha prosjekter men lar ikke de styre meg men jeg skal styre dem, nærmer seg skole start for meg også så får nok og henge fingrene i da også.

Det er også valg nå rundt hjørnene og sannelig vet jeg ikke hva jeg skal stemme denne gangen men jeg er kansje ikke den eneste?

FORELDREVETTREGLER!

La barna PROTOSTERE uten og føle deg AVVIST.

" IKKE LIKE LETT "

VENT ikke alltid at barnet skal være BLID og GLAD.

" LOV OG HÅPE "

Gi ikke etter overfor barnet bare for og unngå bråk.

" UTFORDRING "

La barnet føle at det er VIKTIG.

Vær SANNFERDIG ovenfor barnet.

Hold AVTALER med barnet.

" TING KAN ENDRE SEG "

Viktig og FORKLARE barnet.

SKREM ikke barnet unødig.

LE med og ikke AV barnet.

Husk og ROSE barnet ditt.

Husk at du er et FORBILDE for barnet ditt.

Det er ingen enkel oppgave og være forelder men vi må gjøre så godt vi kan ❤

DU FÅR IKKE TA FRA MEG MIN ROLLE.

Noe som kan være vanskelig for mødre/fedre når de finner nye partnere er dette med og få inn nye i livet til barna.

Det mest fantastiske og skjøre dyrebare man har i livet sitt.

Selv kjente jeg på den følelsen når mine barn fikk nye " STEMØDRE " inn i livet sitt.

Det oppleves nok forskjellig fra person til person og man må jo faktisk akseptere at det dukker opp nye rollemodeller til barna MEN det man ikke må akseptere er når noen prøver og ta din ROLLE og prøver og få barna vendt mot sin egen biologiske mor eller far.

Noen klarer og samarbeide bra mens andre ikke, noen blander seg for mye mens andre tar avstand.

Barnet vil alltid ha en mor og en far så ordet stemor/bonusmamma får meg egentlig til og grøsse for man er faktisk bare dama eller konen eller motsatt til den nye partneren og man kan vel ikke forvente at man skal kalles for noe annet enn med NAVN?

Jeg takler dårlig bedrevitende mennesker som tror de plutselig kjenner barna mine mer enn hva jeg gjør, det gjør man bare ikke.

Jeg takler dårlig mennesker som prøver og " kjøpe " barna mine for at de skal være mer hos den andre for det er så mye kjekkere enn hos mamma eller pappa.

Jeg godtar at du er i mine barns liv og jeg takker deg for at du er der og tar vare på barna mine.

Takker deg for at du gir dem omsorg som om de skulle vært dine.

Din kjærlighet for dem vil bety mye for både meg og dem.

Takk for at du er med og viser dem vei.

Takk for at du har forståelse for at de nok til tider ikke vil like deg fordi du kansje har andre oppdragelses metoder enn hva mor/far har.

Det er en tøff jobb du går inn i, husk og alltid ta opp ting som kan være vanskelig så vi sammen kan finne løsninger som barna er nødt til og respektere i sammen med oss voksne.

LOVE MEG OG IKKE PRØV OG TA FRA MEG MIN ROLLE!

La oss jobbe sammen for barnas beste for det er de som er hovedfokuset <3

ALDRI snakk negativt om den andre part foran barnet/barna.

 

SLIK ER DET OG HA 10 BARN!

Utfordrende men fantastisk

Her er det fullt av barnelatter og skrik når de plutselig blir uenige – heldigvis så varer det som regel bare noen minutter.

Det å ha barn i forskjellige alderstrinn kan være utfordrende, da de er så forskjellige og krever sitt på hver sin måte. Men det å se personlighetene deres er fantastisk. Det å se dem vokse til og ha sine egne meninger gir meg stor glede!

Innviklet logistikk

Jeg har barn med forskjellige fedre, den ene er inkludert min ektemann og hverdagen kan derfor bli litt av et puslespill.

6 av barna mine bor ikke her da jeg ønsket og la de følge nettverkene sine videre og ikke måtte forlate skole og barnehager, jeg kunne ikke være egoist oppi dette.

Barna går foran alt!

Vi prøvde også annen hver uke ordninger men for VÅRE barn fungerte ikke det.

Når alle barna er hos meg i helger og ferier kan det bli hektisk, men det er allikevel disse dagene jeg liker best.

Da er det full fart og stormende jubel! Jeg elsker å ha alle barna rundt meg og har mange tomrom i ukedagene når ikke alle er her.

Selv om vi er mange i familien, har Jeg ikke noe imot at barna har med seg venner på besøk eller på overnatting. Plass har vi dessuten nok av da alle barna har eget rom pluss egen loftstue.

Det er jo allerede mange barn her, så hvorfor ikke la de få kose seg.

Barna er ellers flinke til å hjelpe til og leke med hverandre. Det positive med å ha mange barn er at de alltid vil ha hverandre og ha noen å henvende seg til når de trenger hjelp.

Barna lærer å vente på tur og å være tålmodig. I tillegg er det utrolig mye glede og kjærlighet!

Men det er også viktig med egentid med hver enkelt barn så det blir godt tilrettelagt.

Mens enkelte tror jeg har mange barn fordi at jeg får mye penger for det, noe som ikke stemmer i det hele tatt! Noen sier at jeg er heldig og at det er en unik gave, andre sier at jeg ikke trenger å befolke verden alene.

Uansett hva andre tenker og mener så er jeg rik på kjærlighet til barna mine!

Og jeg er stolt av og være mamma til 10 og i tillegg klare og jobbe og studere så jeg kan få tatt fagbrevet som Helsefagarbeider snart ❤

Akkurat nå er jeg jo i mamma permisjon da og tiden flyr avgårde allerede.

KLARER DU OG VÅKNE OPP TIL DETTE?

Bare fantastisk.

Og våkne hver dag og kjenne på en takknemlighet for og faktisk være frisk og kunne klare og stå opp " selv om det er deilig og sove " men likevel kjenne på at man kan klare noe.

Når jeg ser og hører om alt som skjer i denne verden så får man tankene til og gå uten tvil.

Mange elsker drama og intriger mens jeg der i mot skulle ønske man heller kunne sette mer pris på hverandre og godta at alle er forskjellige og lever sine liv på hver sin måte og at det absolutt ikke er en FASIT på hvordan livet bør være.

Det viktigste er vel at man trives, klarer seg og har mat på bordet og tak over hodet og aller helst har en jobb/inntekt

Dette er noe man bør vær takknemlig for i stedet for og leke " politi " ovenfor alle andre.

Har du stoppet opp en dag og tenkt over hva som gjør deg lykkelig og hva som gjør deg trist og ikke minst sett på om det er noe man kan gjøre ANNERLEDES?

Det kan være tøft men jeg fikk meg en lærdom av det, det fikk meg til og innse hvordan jeg ønsker og ha det.

Det fikk meg til og innse at man aldri må gi opp uansett hvor håpløst ting kan se ut til og være.

Til tross for daglige utfordringer som for meg kan være vanskelige så må jeg minne meg selv på at ABSOLUTT INGEN skal få knekke meg fullstendig igjen.

Denne gangen er jeg SJEF over eget liv.

Jeg er takknemlig for de 10 flotte barna jeg har fått, jeg er takknemlig for at jeg er FRISK " så frisk som jeg i hvert fall vet om " alt kan vel diskuteres da, haha.

Man vil vel alltid kunne finne noe negativt men jeg prøver og vise og lære barna mine at de hver dag skal tenke at JEG ER GOD NOK SOM JEG ER SELV OM JEG KAN VÆRE LITT ANNERLEDES!

HVA ER DU TAKKNEMLIG FOR?

TENK OM ALLE BARE KUNNE FORSTÅ!

Forstå hvor dumt det er og kasta bort livet på bare drama, uten mål og mening.

Livet er for kort til at alt skal være så PERFEKT.

Slå ut håret, våg og være fri.

Dans under regnbuen om du ser den, kjenn på den deilige frisk luften.

Kjenn på følelsen av og få leve og skrik ut frustrasjonen din så du føler deg enda mer fri.

Gi blanke i hva alle mener om deg, stol mer på deg selv og la mennesker som ønsker og hjelpe deg virkelig få lov til og hjelpe deg!

Det vil alltid være en utfordring, et hinder og en kamp men IKKE la det ødelegge deg.

Våg og innrømme feil.

Motgang gjør deg sterkere men våg og satse.

Livet kan være nokså deilig innimellom ❤

FAKKELTOG FOR MAMMA TIL MICHELLE, SERIØST?

Hva i alle dager er det som foregår i denne verden?

Er folk blitt helt sprøe?

Tenker man over hva man gjør med et menneske?

Jeg ble sjokka når jeg leste at noen har opprettet et fakkeltog for den stakkars jenta,

Er den opprettet fordi man faktisk synes synd på jenta eller for og gjøre narr av henne?

Er det gøy og lage vitser som :

Alle barna gjorde leksene unntatt mammaen til Michelle, hun sleit med og få oversikt over x"ene.

Dette er et menneske med hjerte og følelser, at hun er en topp blogger som tjener mer enn mange andre må virkelig få noen forbanna og sjalu.

Mammaen til Michelle har gått igjennom en tung sommer og har avlyst både bryllupet som endelig skulle sørge for at alle barna fikk en fast barnefar?

Hva får noen til og skrive slik?

Dette er ikke en gang morsomt, man driver narr av jenta og hennes familie.

Visst denne topp bloggeren plager dere så mye så la vær og les om henne og ignorer overskrifter og alt som følger med, bla videre da vel det er ikke vanskeligere enn det!

MAN GÅR FOR LANGT OG DET ER ET DIREKTE HÅN MOT HENNE!

MEN noen liker jo og trø noen enda lenger ned når man allerede sliter, og mennesker lurer på hvorfor det er så mye vondt i verden?

Hva med og heller bry seg om hverandre og ønske andre at de skal ha det bra i stedet?

Som mamma selv får jeg direkte vondt av hva hun her nå går igjennom følelsesmessig.

En ting mine barn i hvert fall skal lære seg og få høre mye om igjen er at MOBBING OG SJIKANERING mot andre MENNESKER ikke er greit.

Gi nå jenta og familien hennes fred ❤

HJELP HUN KJØRER!

Snakker man nervøs?

Man snakker drit nervøs, vet man må bite i det og hoppe uti det for barna må jo lære seg og kjøre og selv om de har kjøre timer med en trafikkskole så må det øves utenom det også!

Jammen er det lenge siden jeg har vært ute med min eldste datter nå, men nå blir det øving fremover da hun nærmer seg slutten av timene og forhåpentligvis snart har lappen.

Gud bedre meg jeg er varm og nevnte for henne at det kunne vært godt med en Mc Flurry og da kom det kjapt :

Jeg kjører ikke gjennom driven ass for da dauer sikkert bilen rundt hjørnet!

Haha

Men jeg fikk da både Mc Flurry og en liten brus.

" lov og kose seg "

JA JEG SKAL TRENE PÅ TORSDAG KJÆRE PT TRENER!

Hatt nå litt tro på deg selv jenta mi for du er jo faktisk flink til og kjøre når du bare er litt varm i trøya ❤

JEG ER STOLT AV DEG.

ALLE TENKER NÅ POLITIKK OG JEG DER I MOT!

Tenker i hvert fall ikke på hvilket parti jeg skal stemme på, langt i fra.

Jeg har null peiling på hva jeg som mamma bør stemme på i utgangspunktet og når jeg ikke har følgt med på hvem som lover hva denne gangen så blir det i hvert fall ikke lettere.

Jeg prøver for POKKER meg og gjøre noe her i HJEMMET, da for politikken vente ass.

Vel når lille prinsesse ikke vil ligge i verken seng, vogn eller vippestol så må man koble på seg bæretøy så man får kombinert rydding også!

Litt styr med bøyingen men jeg må få ryddet litt på rommet mitt selv!

" flaut " men det ser jammen ikke ut med alt baby utstyr og esker med baby tøy som nå sorteres så jeg kan få det videre til andre som venter en liten prinsesse.

Og vi ber barna rydde? " ups "

Her går man med håret i dult og absolutt null sminke og kler som i hvert fall ikke er TRENDY på noen måte.

Nei som småbarns mamma blir man jammen ned prioritert altså, haha!

THE WALKING ZOMBIE kalles det og ikke minst PERMISJONSLIVET ❤

GØY OG FÅ PAKKE I POSTEN OG DETTE SKAL VI TESTE I HELGEN!

Små gleder blir til store gleder når man får kjekke pakker i posten fra mennesker som liker bloggen min og som vil gi noe til barna.

Jeg har aldri hørt om dette før men var inne og leste om det og siden en 2 åring fort kan finne på og smake på ting og dette ikke er skadelig på noen måte så er jo dette genialt og jeg har ikke nevnt det for de små enda siden jeg vil vente til den ene sønnen min kommer til helgen.

Barna elsker og lage ting så dette må jo være midt i blinken, jeg gleder meg og gleder meg til barnas reaksjon!

En stor takk til Playmais.no 🌸

LØS OG UNG MED FORSKJELLIGE FEDRE.

Hvem er du som kan sitte bak en skjerm og bedømme et menneske ut i fra det man skriver om og legger ut på sin blogg?

Ja vi snakker fortsatt om " Mamma til Michelle "

Flytter og flytter med barna sine, ALLE med barn vet at de trenger stabilitet og ro?

3 barn med 3 FORSKJELLIGE menn!

Hvem forventer man skal passe barna?

Hun er da så lite voksen.

Jenta trenger og ta seg av ungene sine.

Ja detter opptar meg en del akkurat nå og det er fordi jeg blir forskrekket når jeg går igjennom kommentar feltene og ser hvem som er de verste " Nett Trollene "

de som man forventer har en del mer erfaring her i livet på både godt og vondt, tror virkelig ikke at dere " VOKSNE " som gjemmer dere bak skjermen hadde et helt feilfritt liv som unge og når dere selv hadde små barn, mange er faktisk påtvunget og måtte flytte med barn ikke bare pågrunn av jobb relaterte ting men også pågrunn av leiemarked og årsaker som at utleier selv trenger egen bolig/leilighet.

Vel ja hun har flyttet en del og har nok tatt på seg mye mer enn hun nok er i stand til da hun selv har vært utbrent en del ganger men kansje forventer mange litt mye fra henne og ja ung som hun er så er det mye som frister selvsagt men det at hun har 3 barn med 3 forskjellige skal virkelig ikke ha noe og si om henne som person.

Mitt inntrykk av henne er at hun faktisk er veldig flink med barna sine selv om hun har prioritert ting jeg ikke ville ha gjort men så har jeg gjort ting andre ikke ville ha gjort og det er vel det vi mennesker må lære oss og respektere med hverandre, virker som hun NÅ tenker på barna.

Og hun tar jo vare på barna sine selv om hun har reist litt rundt og vært med på ting.

Rart hvor mye misunnelse kan gjøre med et menneske.

Nå har hun trukket seg fra Skal vi danse, hun har flyttet hjem fra Oslo, samboeren har avlyst bryllupet fordi han synes hun har nok og tenke på om dagene og sikkert andre årsaker også som jeg ikke har fått med meg.

Det er jammen ingen skam og være annerledes, det er ingen skam og ha barn med 3 fedre eller mer, det er ingen skam og være annerledes og ikke ha det perfekte liv som mange andre har eller drømmer om og ha.

Man er ikke LØS selv om man har mange barn.

Man har ikke mangel på vett selv om man er annerledes enn de som har etablert seg og fått alle barna me den sammen mannen.

Noen ganger er faktisk ikke livet slik man drømmer om, ting blir ikke slik som fantasien ønsker den skulle være.

Noen ønsker mange barn, mange fikk mange barn fordi et annet valg ikke var aktuelt for dem.

Jeg ønsker henne lykke til og håper hun holder seg sterk <3

 

14 ÅR OG GRAVID!

Det stormer rundt den kjente bloggeren Mamma til Michelle nå.

Jeg leser selv bloggen hennes og ser nå at det tar helt av rundt henne med avlyst bryllup og avlyst dansing og kommentarene herjer rundt i kommentarfeltene på Nettavisen og Vg og sikkert flere plasser også.

Kommentarer jeg biter merke i som ikke har noe med de nåværende sakene er :

Ja hun var jo ung og løs

Så fikk hun et barn til med en også enda et barn til med en.

Ja hun var jo BARE 14 år når hun ble GRAVID og den seksuelle lav alderen er jo 16 år.

MEN SERIØST FOLKENS!

Hva har det med avlyst bryllup og gjøre da?

Hva har det med avlyst dansing for skal vi danse?

Hun er ikke den eneste i verden som har fått tidlig og nei barn bør vel ikke få barn men noen på den alderen er mer modne enn mange som kommenterer på innlegg vil nå jeg si.

JA hun er ung og hun mange drømmer, sikkert veldig mange drømmer og hun har mer penger enn mange andre og kan gjøre mye utav livet sitt med alle pengene,hun er ikke feilfri MEN hun er et menneske med tanker og følelser hun også.

Nei hun har ikke alltid overskrifter som tilsvarer med det hun skriver men trenger hun og få så mye dritt kastet etter seg likevel?

Er det ikke bare til og la være og lese?

HVORFOR ER HUN SÅ MYE I MEDIA?

HALLO?

HUN ER NORGES MEST LESTE TOPPBLOGGER.

Vi trenger ikke og være enige i alt hun gjør og skriver men ble ikke folk oppdratt til og tenke over hva man sier eller skriver?

Man trenger ikke og kaste ut den første irritasjons tanken som eventuelt kommer.

Kan man ikke bare la vær og lese og skrolle videre?

Vi lærer barna våres at det er greit og skrive så mye dritt og det er da vel ikke greit?

Vi skal da vel være forbilder for barna våres?

Jeg synes hun får mye UFORTJENT DRITT på mye av det hun skriver, ja man skal tåle kritikk men det får da være måte på.

Her er MISSUNELSEN STØRRE ENN KJØNNSDRIFTEN!

HELT FANTASTISK RETT OG SLETT SELV OM!

Det er jo ingen tvil om det er travelt og være på tur med mange barn men jeg er overrasker over hvor fint det har gått, jeg ventet meg jo litt men herlighet for en kjekk tur vi fikk til.

Tidlig oppe selvsagt men tiden har flydd med alt som har skjedd!

Fisketur, gå tur med skikkelig hopp i søla vær!

Vi var forberedt på dårlig vær og regn.

Når vi hadde fått på oss regntøy og de små var i vognen så åpnet himmelens sluser seg og det bøtta ned men vi kom oss ut og barna hoppet i søle pytter og jeg hadde husket støvler til alle utenom meg selv, jippi så skoene mine ble søkk våte men hva så!

Vi var på lekeplass og barna koset seg og vi kunne se på alle og enhver at den friske luften gjorde samtlige godt.

Det finnes ikke dårlig vær bare dårlige klær.

Helgen er snart over og vi koser oss videre ❤

EH LITT FULLT SA DU?

Bilen ble full stappet kan man trygt si, skulle tro man skulle på en lang ferie men det blir litt når man pakker til mange barn og trenger litt utstyr med seg jammen.

Klær, vogn og vippestol og ikke minst mat til en hel bøling da blir det litt!

Det har vært full rulle siden vi kom på plass og barna har vært helt i hundre og noen var ikke klar for og legge seg i det hele tatt.

Denne hytten er fantastisk stor og nok av sengeplasser og ikke minst et eget lekerom noe som er helt perfekt for de små barna.

Nå er det kvelds kos med de store og brettspillene er klare og spillene i gang 🌸

5 ÅRS BRYLLUPSDAG I DAG!

Gratulerer kjære mann med 5 års bryllupsdag i dag, tiden flyr avsted og jammen har det skjedd mye på disse årene.

3 flotte " rampete, utskjemte men herlige barn har vi fått sammen.

Ikke en dag uten latter og " trass " gir de små oss, de er høyt og lavt men de betyr alt for oss.

Husker enda dagen vi giftet oss, du stor drit nervøs oppe med presten og ventet på meg, en prest som nok var litt sliten den dagen siden han plutselig kalla meg for Elin i stedet for Karina.

Jeg visste ikke om jeg skulle le eller grine og du kikket nervøst på meg men jeg var en smule usikker på om du i det hele tatt fikk det med deg men gift ble vi likevel!

Jeg ble følgt ned alteret av min flotte lillebror som nok og var nervøs så det holdt, vel jeg også men for en VAKKER dag det ble.

Du får nå en helg uten kone og barn " nyt den godt "

Jeg skal få en helg uten søvn men mye morro med barna ❤

HAHA

ELSKER DEG!

TAR MED MEG BARNA OG REISER!

Vel.

Min lille røver på 4 år ble i hundre når jeg sa at i morgen skal vi på hyttetur, jeg vil sove der utbrøt han og ja selvsagt skal vi sove der.

Du kan finne trille kofferten din så kan vi pakke klærne dine oppi der og han lette febrilsk etter den og fant den ikke så alarmen ble høyere og høyere får man vel si, men det ble stille når vi fant den.

Han styrte på med denne kofferten!

Så nå i kveld da jeg begynte og legge frem klær som faktisk skulle oppi der så hadde han " pakket " og det viktigste for han ser ut til og være capser i flertall pluss målebånd?

De har meldt øsende pøsende regn så de trengs vel egentlig ikke, målebåndet ser jeg ikke heller som en nødvendighet men skal IKKE la det forsvinne.

Jeg gleder meg til og ta med meg barna mine på en hyttetur med brettspill og masse god mat og snacks, bort fra data og ipader og bare kose oss 🌸

Den beste helsesjekken får man av og reise på tur, haha!

DA ER TIBARNSMAMMA PÅMELDT TIL NESTE RUNDE!

Det går utrolig fort fremover nå kjenner jeg.

Nå er jeg påmeldt til og ta 2 nye fag så da er det Engelsk og Matte som står for tur så man skal da få nok og gjøre men dette er jo så verdt det da det er snakk om fremtid og jobb muligheter.

GIR MEG ABSOLUTT IKKE NÅ!

Nå har jeg kommet så langt og gleder meg til veien videre, det vil bli 2 kvelder i uker der jeg skal studere også må jeg bare lese inni mellom når muligheten er der.

Gruer meg til selve matten da det er et svakt punkt hos meg noe det alltid har vært men går inni det med godt mot og tenker jeg får bare mase litt ekstra på dem.

Engelsken er ikke bare lett det heller så kansje blir det motsatt?

Vel det skal nok gå på et vis og jeg gleder meg til oppstart nå i september 🌸

TIBARNSMAMMA'S ANDRE PT TIME!

Fytti rakkeren som jeg grua meg til neste PT time altså, snakk om og vær gangsperr fra forrige gang og hun smilte godt hun treneren min når hun så meg men hun står på og motiverer meg videre og noe knebøy ble det ikke denne gangen men masse annet i stedet.

Prøvde selvsagt men da var det rett før jeg ramla.

Haha

Det tok hun selvsagt ikke bilde av men hun knipset meg i andre aktiviteter.

Ordet armhevninger fikk meg til og grøsse for med denne utrente tivoli kroppen kunne hun bare glemme det men det viste seg at jeg kunne gjøre det på en annen måte, takk vår herre for det!

Strikk på bena for og gå sidelengs, fremover og bakover?

Jada det gikk bra med tanke på at jeg gikk som en pingvin når jeg var gravid.

Balanse med ball?

Jo det ble en opplevelse men det gikk.

Mage øvelse med en ball på 5 kg i hendene som skulle svinges frem og tilbake kjentes også men jammen må jeg få det trent.

Stole på de røde stroppene og hengslene i taket?

Shitt det ble en utfordring men det gikk til slutt.

Jeg var gjennom bløt etter denne timen og sulten som et esel.

Var godt hun kom med vannflaska til meg inni mellom for og drikke litt inni mellom er jo lurt.

ORDENE BARE 4 IGJEN NÅ!

Kunne fort bli lenge men fader om jeg gir meg nå, nei det er bare og kjøre løpet ut uansett hvor mye jeg kommer til og kjenne det i kroppen.

Tibarnsmamma trenger virkelig og komme i form og tusen takk kjære trener for at du motiverer meg og pusher på.

"Svetter bare jeg tenker på neste time"

Haha

DET ER JEG SOM GRUER MEG I DAG!

Jammen er det godt at de små babyene våres ikke vet hva de skal på forhånd.

Lillesøster skal på 3 mnd kontroll i dag og det betyr også vaksine, det er jeg som sitter med vondt i magen og gruer meg.

Først sitter man der og prater og får barnet til og le og smile så plutselig kommer det et stikk ut i fra det blå.

Lurer på hva de tenker da egentlig?

Jammen ikke lett og si, får vondt i mamma hjertet selv om jeg vet det går fort over da.

Kos og klem på agendaen da kan man trygt si.

Spent på vekt og lengde på henne også!

Alltid godt og følge med på at det går rette veien og at de ligger godt på denne kurven de skal følge, selv om de likevel kan være forskjellige på vekt i forhold til alder.

Får høre av og til at " hun er så liten "

Tror man glemmer hvor små de egentlig er!

Tiden går så alt for fort og kun 5 måneder igjen til permisjonen er over.

Så tiden må bare nytes fullt ut ❤

Sola titter frem og med det ønsker jeg dere en fin dag!

HVORFOR?

Det er ikke bare lett for en liten gutt på 4,5 år og forstå hvorfor man ikke får lov til og kjøre go kart biler eller andre karuseller da man ikke er over 110 cm.

Ikke nok med at barnet mitt ble lei seg men jeg ble også lei meg da 2 store tårevåte øyne og en sint/frustrert gutt står og hopper i fortvilelse for at han ikke kan kjøre racer bilen i kongeparken fordi han var noen cm for lav.

HVORFOR MAMMA.

HVORFOR LAGER DE SÅNN REGEL.

DET ER URETTFERDIG.

Kameraten hans er høy nok til og kjøre så jeg skjønner fortvilelsen hans.

Jeg kan ikke annet enn og trøste og forklare at de lager sånne regler for at ingen skal skade seg eller fordi mamma og pappaer ikke kan bli med da man kun kan være 1 oppi.

MEN NESTE ÅR GUTTEN MIN!

Da kan du kjøre de så da kan du glede deg til det.

MEN DET ER SÅ LENGE TIL MAMMA.

Ja men når det er snart jul datt det ut av meg " særlig smart " når han elsker nisse kler og rimelig klar til en ny runde med nisse kler 24/7.

Skulle vært en sperre på meg selv til tider men man vil jo ikke se barnet så lei seg pågrunn av den høyden liksom.

Men HELDIGVIS så fikk vi han over på andre tanker med en is og Spiderman film 💙

Neste år er det din tur gutten min!

MIN LILLE HJELPER.

Jeg måtte rett og slett få tak i en vippestol med litt mer funksjoner i håp om at min lille baby kunne sove litt i den så armene får hvilt seg inni mellom.

Denne er det da litt bevegelse i og litt musikk som skal være avslappende og litt mer til lek og hun likte seg veldig godt der og storesøster passer på og gynger litt i tillegg " jeg satt i beredskap rett bak " man vet aldri med et lite troll på 2,5 år.

Sjøl om hun skal passe på så kan de fort bli litt brå men viktig og inkludere dem i det som skjer!

I dag har de hatt det ekstra morro med mammaen sin som har brukt en smule lenger tid på og komme seg opp av både stol og sofa.

" En skikkelig gjør ting vi ikke har lov til dag "

Så ble jo en form for trening i dag også da!

MAMMA HVORFOR GÅR DU SÅ RART?

Haha, ja det er ikke rart du spør om det lille gutt for du snakker meg om og vær gangsperr i dag altså.

Jeg slet til og med i natt bare jeg skulle snu meg i senga og måtte ta sats for og komme meg opp når jeg skulle gi Signe mat.

Visste ikke om jeg skulle le eller grine men endte opp med og le da!

Så skulle jeg da hjelpe barna med noe men endte med at jeg måtte skli ned mot gulvet, bare det og sette seg på do var en utfordring og NEI man får ikke gått på do i fred her for de henger rundt bena på oss, så Emma lurte på om hun skulle hjelpe meg på do.

Eh nei takk det går bra du!

Stiv som en stokk vandret jeg inn og da sier Lukas : Mamma hvorfor går du så rart?

Forklarte at jeg hadde vært på trening og da ble man litt sånn de første dagene!

Å ja mamma kansje du er blitt litt sånn gammel?

TAKK FOR DEN LIKSOM.

Nei da gutten min jeg må bare trene mer.

Oi mamma da blir du like sterk som Batman.

Jeg skal bli den raskere så det er lettere og få tak i deg når du prøver og springe fra meg gutten min.

Da lo han godt og sa : husk jeg er barn og springer fortere enn deg uansett!

Godt poeng 🌸

MIN FØRSTE TIME JA.

Vel man skulle vel hatt min første time på film for og si det slik, haha.

Det gikk jo greit og svetten rant kan man si.

Vi snakket om målene mine og hva jeg ønsker og oppnå med treningen og jo det er jo og komme i form og trene opp rygg og bekken.

Fant vel ut at balansen var noe på trynet, hoho jaja hun sa nå at jeg klarte meg utrolig bra da.

Når hun nevnte ordet armhevninger ja da tenkte jeg at det skjer ikke men med hennes metode så gikk jo det bra!

Skal ta litt bilder av utstyret jeg skal bruke til mitt bruk.

Knebøy var gøy helt til jeg tippa både frem og bak, tror vi tar mer av det nesten gang noe som var smart med tanke på at jeg ikke klarte og bøye bena etterpå.

IKKE BARE LITT UTAV TRENING FOR OG SI DET SLIK.

Men jeg har da ikke tenkt og gi opp av den grunn dette vil da bare bli bedre, selve bil turen hjem etterpå var vanskelig da bena var litt shaky og det ikke var så lett med clutchen, kjente det litt da altså og var nesten litt små nervøs!

Tipper jeg er en zombie som ikke klarer og gå opp og ned trapper i morgen, pytt pytt.

Kjenner kroppen er sliten men på en veldig avslappende måte og det er lenge siden.

Ønsker dere en fin kveld!

JA NÅ HAR TIBARNSMAMMA GJORT DET STORE!

Kjære tid nå gir jeg meg ut på noe som jeg faktisk ikke trodde jeg kom til og tørre og gjøre!

Jeg har da altså klart og bestille meg 20 timer hos en personlig trener.

Ja JEG!

Hvordan skal nå dette gå da?

Haha

Målet er og trene opp ryggen og bekkenet igjen etter alle disse svangerskapene mine, det og føle seg mer oppkvikka og ha mer energi er jo bare en bonus.

Jeg liker godt og gå turer i all slags vær så det hjelper jo også på men trenger et aldri så lite spark bak.

Treningssenter er ikke noe for meg, av erfaring så går jeg 3-4 ganger og da binde seg for 12 mnd og betale 5-600 kroner i måneden er vel drøyt.

Nei nå skal det bli gang på sakene her altså, når jeg nevnte dette hjemme så lo de av meg men skal jammen meg vise dem hva Tibarnsmamma får til jeg, og her skal lille prinsesse være med mammaen sin da de andre er på skole,jobb og i barnehage!

Hvordan kroppen er i morgen er en annen historie, haha.

Jeg er ikke kjent for og gi opp og med hele mine 78 kilo så går jeg kansje ned noen gram underveis så tivoli kroppen blir noe lettere?

Jaja alt hjelper men fokuset er og KOMME I FORM!

Jeg heier på meg selv om ikke noe annet ❤

Ha en fin dag.

DET GJELDER VEL HJEMME OGSÅ?

Man trenger jo påfyll av næring i hverdagen men med en liten prinsesse som absolutt nekter og sove i vognen sin eller sengen sin så lenge mammas arm ikke er til stede så må man finne nødløsninger for jeg trenger jo MAT jeg også!

Ikke så lett og få en baby til og forstå det når det eneste hun tenker er kos og nærhet så da tar man det enkleste man kommer over og hva med en liten pose Polly Turmiks?

Nøtter er både sundt og godt, kansje ikke sjokolade bitene er så sunne men pokker heller er man på tur så er man på tur.

Ja det gjelder vel også om man går fram og tilbake i stuen med baby på armen eller?

Ha en fin dag ❤

DETTE FÅR MAN IKKE NOK AV!

Er det noe man bør ha ekstra av som kan byttes ut med kort varsel i en barnehage så er det absolutt REGNTØY!

Det kan man virkelig ikke ha for lite av.

Og når man ser været som har kommet nå når det bare er øsende pøsende regn så kommer det godt med.

Og tror du ikke jeg kommer over salg på Sørbø i dag, å jo da så da ble det regntøy pluss pannebånd da 2 åringen her virkelig hater luer så får man prøve seg på dette da før man må starte forhandlinger for og faktisk ha lue på.

Tror også jeg må ha meg en gjennomgang i ute klær til barna så man får pakket bort noe av det som er for lite og selge noe etter dem for en billig peng!

Jeg glemmer liksom av fjorårets klær, haha.

Lukas sa til meg i dag at nå hadde han mange par med støvler også så det var vanskelig og velge visst, rart siden jeg trodde noen var forsvunnet men de stod bare i et annet skap!

" må ta meg selv i nakken nå "

EGOISTISK OG IKKE ØNSKE SEG BARN!

Den evige debatten om kvinner som ikke ønsker seg barn vandrer videre.

Har virkelig kvinner en " plikt " til og føre menneskeheten/familien videre?

Har vi rett til og kalle dem for egoister?

Har de rett til og kalle oss som ønsker seg barn for egoister?

NEI til begge deler.

Det og få barn er ikke for alle, det er ikke nødvendigvis for at de ikke liker barn men fordi de rett og slett har andre planer for livet sitt og mener de har mer enn nok med seg selv, noen er mer dyre mennesker som mener de har nok med dyr og det gir de en form for kjærlighet som er tilpasset dem.

Noen ønsker seg ikke barn fordi de selv har traumer og vonde opplevelser som barn selv, det kan være mange årsaker til dette og vi har ikke krav på og vite grunnen til at de ikke ønsker seg barn vi må faktisk bare respektere det og de må respektere oss som ønsker.

Noen føler en form for tomhet i livet sitt om man ikke har barn så dette bør vel være opp til hver enkelt og dette gir da oss ingen rett til og dømme noen.

Mange er snare med og si at de ikke aner hva de går glipp av om de ikke har barn og de uten barn mener det motsatte.

Kan man ikke være enige om og være uenige også dekker man sine behov etter eget ønske og ikke hva andre mener man er " pliktet " til som mann og dame!

Leste en uttalelse fra ei som skrev at hun ikke ønsket barn så det måtte mannen hennes bare godta for det var ikke et tema en gang, men hva om mannen da ønsker seg barn ?

Da må man faktisk la den mannen få gå videre i livet med ei som vil dele samme drøm og ikke forvente at han faktisk bare må godta det, selvsagt gjelder dette motsatt også og nei man ikke si at de da ikke burde innledet et forhold for noen er så utspekulerte og sier hva som helst kun for og få noen på kroken så viser di sin " sanne " side etter noen år dessverre.

Ærlighet varer strengt tatt lengst og det er helt greit og ikke ønske seg barn og det er helt greit og ønske seg barn!

På tide og legge ned de dømmende strids øksene nå og heller levet livet fullt ut og nyte det faktum at man er forskjellige <3

Jeg der i mot kunne ikke vært foruten mine barn, og ei av mine venninner kunne ikke vært foruten sin hund <3

 

DAMA PÅ GATA!

Hvem som helst kan stoppe deg på gata den i dag og komme med både gode og negative utsagn.

Jeg fikk meg en god latter i sammen med denne damen!

Fordelen med dagens vogner i dag er jo at man kan ta av bag deler eller sportsdel for også ta på noen adaptere som man bare kan sette bil stolen på, nokså praktisk om man bare skal en tur på butikken eller kjøpesenter.

Jeg var på vei for og spise da en dame brått stoppet opp og sa :

Nei men i alle dager har det kommet enda en ny type barnevogn?

Haha, nei dette er en bilstol som jeg har satt oppå vognen og det var ikke lett og skjønne uten demonstrasjon og etterpå var hun helt i hundre og skulle rett hjem og fortelle dette til datteren sin som ventet barn.

" tipper hun kjenner til systemet "

Det var en skikkelig fin vogn sa hun før hun grabbet posen sin og travet avgårde men snudde brått igjen: men hva om det regner da?

Ja da tar du på det regntrekket som jeg har liggende under vognen.

Akkurat sa hun og sa til seg selv : ja det må jeg si var saker!

FANTASTISK ❤

DETTE HADDE JEG ALDRI KOMMET PÅ OG GI I DÅPSGAVE!

Selve gave utpakkingen var jo kjempe gøy men de flotte innpaknings papirene var det synd og måtte rive opp, haha.

Det var masse flotte kort også!

Men en gave bet jeg spesielt merke i og som jeg selv aldri hadde kommet på og gi, nemlig medlemskap i BOLIGBYGGELAGET!

Det var jo genialt faktisk, så det var en litt annerledes gave men så smart.

Signe fikk masse fine ting og det gøye var også at hun fikk litt klær, for det kommer alltid godt med.

Her er gavene hun fikk til den store dagen sin ❤

Nok en gang tusen takk for gratulasjoner og hilsener.

MIN 10 BARNEDÅP!

I går hadde jeg min siste barnedåp, 10 flotte barn har jeg feiret og fått gleden av og få følge til dåp.

Dagen ble feiret med mange gode venner og familie, alle var med og gjorde dagen bra for oss og en ekstra takk til de som støtter meg gjennom litt vanskelige tider.

Jeg er så RIK på kjærlighet av de 10 barna jeg har fått inn i livet mitt, den styrken de gir meg i hverdagen ville jeg aldri vært uten.

Signe var i godt humør og likte seg utrolig godt i armene på alle de som gledelig ville holde henne, og mindre glad når hun ble lagt i vognen men folk stormet til for og ta henne så det og kunne få sitte ned og faktisk spise uten og ha henne på armen var jo en drøm.

Alle var fornøyde med både mat og kaker og jeg bestilte koldtbord til 30 stk og vi var 40 og kjære mi tid men det var mye mat igjen.

Det var nesten som jeg lurte på om vi hadde fått feil, haha.

Og kaker var det mer enn nok av, så jeg kan ha kakefest i mange dager og det hjelper jo ikke akkurat på " sommer kroppen " hohoho.

Flotte gaver fikk hun, som jeg ikke har fått tatt bilder av ennå men det kommer💞

OPPDATERING KOMMER!

Jeg kommer tilbake med oppdatering fra selve dåpsdagen i morgen siden det ble litt full rulle og rydding og vasking av lokalet etter leggetid i dag.

Kjenner meg kjempe sliten etter en lang dag med masse positivt men også litt skuffelse som jeg prøvde og legge fra meg men var vanskelig.

En stor takk til mine gode venner som hjalp meg og bidro på hver sin måte.

Jeg er utrolig takknemlig for og ha så mange gode mennesker rundt meg, klarer ikke og få takket dere nok alle sammen 💞

En stor takk til venneparet vårt som hjalp til på kjøkkenet, plutselig dukker det opp noe hos dere.

DÅPS KJOLEN NYVASKET OG KLAR!

Da er dåps kjolen nyvasket og henger til tørk til den store dagen i morgen.

Blir mye farting frem og tilbake i dag da koldtbord og blomster skulle hentes og kjøres til der vi skal være i morgen.

Min flinke mann tar seg av barn og hjem i dag mens jeg og min gode venninne tar oss av pynting av lokalet.

Det er lørdag så jeg stakk innom pizzabakeren og kjøpte pizza til gjengen hjemme før jeg igjen kjørte ut, nå et lite pust i bakken før neste oppgave fullføres nemlig selve pyntingen ❤

JO HER ER DET NOK AV PLASS TIL BARNA!

Endelig ferdig oppe og barna er super fornøyde og koste seg så bare det i går.

Et godt sted for ungdommene og være og ha tid for seg selv.

Bordtennis bord investerte vi i og hallo i luken de tok helt av med det og musikk i bakgrunnen danset de inni mellom spillingen og vi voksne hadde plutselig stuen nede for oss selv?

Det var en rar følelse når de små sov trygt i sengene sine nede.

Nå har vi da altså 11 soverom pluss kjellerstue og loftstue så her er det rom til hver og en og når de fleste har flyttet ut av di store så kan vi lage til vårt eget lille motell.

Haha

Deilig og være i mål ❤

Mannen har gjort en kjempe jobb oppe det skal han virkelig ha skryt for.

DET ER LOV OG KOSE SEG!

Haha, man må ha det litt morro i hverdagen og er det noen plasser man får med seg mange rare statuser så er det vel absolutt på Facebook.

Jeg liker humor og tror til tider at jeg kan ha en nokså tørr humor men så lenge jeg koser meg så er vel det greit!

I kveld fanget jeg opp denne :

Fordelen med dårlig hukommelse er at man flere ganger kan glede seg over de samme tingene for første gang!😂✌

Den er vel litt innafor eller?

Ønsker dere er kjempe fin fredags kveld.

Her er nesten alle barna i hus og di er strålende fornøyd med den nye loft stuen oppe og satte stor pris på sin egen lille " ungdoms hule " med tv og apple tv.

Fornøyde barn = fornøyd mamma ❤

JEG VAR EN AV DI SOM DØMTE DEG!

Takk for mange flotte og positive meldinger i går, satte pris på hver og en.

Jeg fikk følgende av flere :

Kjære tibarnsmamma!

Jeg skal være helt ærlig med deg og si at jeg var blant di som skapte og lagte kritikk rettet mot deg og ja jeg var faktisk blant di som dømte deg.

Etter og faktisk ha lest mye av bloggen din og følgt deg en god stund så ser jeg virkelig hvor feil jeg har tatt av deg.

At du har mange barn med forskjellige fedre var et budskap fra deg til andre i lignende situasjoner om at man ikke skal skamme seg.

Og jeg ser jo at du FAKTISK tenker på barna sine behov og ikke dine egne.

Du tenker på hva BARNA har krav på og ikke oss foreldre.

Du har stått på med både barn, jobb og utdanning og all ære til deg og du har et pågangsmot mange bare drømmer om men du gjør noe med det til tross for alt du har i tillegg.

Jeg beklager virkelig og håper andre også klarer og se det jeg ser når du skriver noe og ikke dømmer deg for fortiden ❤

Ønsker deg lykke til og stå på.

Kjære Karina.

Jeg var en av di som dømte deg før jeg leste bloggen din, tenkte og hørte på rykter om hun med alle barna med forskjellige.

Etter og ha lest bloggen din forstod jeg jo at du FAKTISK tenker på barna og at du gir alt for dem.

Takk for at du fikk opp øyene mine og unnskyld.

At dere sende slike meldinger setter jeg pris på, all ære til dere og takk for ærligheten deres.

Jeg skal ikke måtte forsvare meg og mine handlinger men vit at bak bloggen er jeg et menneske som har feilet og kjempet mange ganger og jeg tar ansvar for mine handlinger.

Jeg er et menneske med hjerte, tanker og følelser som brenner for barn og rettferdighet.

Min blogg handler om åpenhet, mine feil og mine lærdommer og ikke minst det og ha mange barn med forskjellige fedre.

Det beste av alt er jo at det er valgfritt og lese bloggene mine og DU trenger ikke og like meg og det jeg skriver❤

GLEDER MEG TIL NESTE RUNDE!

Tankene flyr gjennom hodet, ja til og med jeg kan bruke hodet altså.

Haha

Men i hvert fall så går jeg og gleder meg til oppstart av ny runde med skole, det vil si og ta 2 nye fag og siden jeg nå har BESTÅTT Samfunn og Naturfag så er det Engelsk og Matte som står for tur nå og jeg gleder meg virkelig til og komme i gang igjen nå.

Det går 2 dager i uken på disse studiene men det skal da gå fint selv om jeg gruer meg en del til matte faget, det har alltid vært en av mine svake sider selv om jeg elsker og sette opp budsjetter og den slags men x og y gange ja nei du hildrende du men jeg går med godt mot og jeg har 1 mål og det de og BESTÅ.

Da er jeg enda et skritt nærmere fagbrev og det er viktig og sette seg mål ❤

Dette blir hardt men spennende!

5000 PER BARN JA HUN BØR KLARE SEG DA!

Var jo klar over at det ville komme en del reaksjoner på artikkelen jeg var med i og man merker jo at folk ikke leser hele historien før di kommenterer.

OVERSKRIFT : FIKK SITT 10 BARN!

Så har noen kommenter antall fedre også kommer kommentaren :

Tja 10 barn og 6 fedre og i snitt 5000 i bidrag per barn, ja da bør man klare seg.

Da har man ikke lest altså for 6 av barna bor hos fedrene sine så det vil si at JEG ikke mottar bidrag for dem da.

Så da er jeg ikke rik på det!

Og nei di bor ikke hos fedre for at VI ikke hadde plass til dem men fordi situasjonen passet seg slik den gang og jeg ville IKKE rive dem ut fra miljøet di allerede var i så jeg tenkte på BARNAS BESTE og ikke mine behov.

Og 50/50 fungerer for noen barn men IKKE for alle og der må man også se og høre på barna om hvordan DI ønsker og ha det da det er barna som har KRAV PÅ SAMVÆR.

Mine barn får egentid med meg når di selv ønsker det, jeg begynner og få store barn og di sender melding eller ringer meg om di ønsker og ha MAMMA TID og da lager man rom og tid for det.

Di har også andre søsken på fars sider med familie og når di kommer i tenårene så er di mer med venner og bruker mer tid på dem og det er jo normalt.

NEI det er ikke lett og få til ferie med alle samlet da di kommer forskjellige uker om sommeren siden di har familie på andre siden også så akkurat den biten er vanskelig og da må jeg ta ferie med di etter hvert som di kommer og når det passer oss også!

Fra di er 16 og oppover så vil di jo nesten ikke bli med på noe, heller vær med venner og man tvinger dem ikke til og være med da.

Eldste jenta mi bor hjemme og går andre året i læret nå og klarer seg selv men hun får også alene tid med meg mår hun ønsker.

Di 3 små som jeg og min ektemann har i sammen får tid både me begge og alene så ingen lider noen nød.

JEG ER LANGT I FRA PERFEKT MEN JEG ER EN MAMMA SOM ELSKER BARNA SINE OG SOM KUN VIL DET BESTE FOR DEM!

10barnsmamma og stolt av jobben jeg har fått til enten du liker det eller ei❤

DETTE SKAL VI BRUKE PÅ DEN STORE DAGEN!

Da har jeg fått handlet klær til meg og di 4 små til dåpen, guttene fikk nye skjorter og sko som er av samme merket som skjortene, alt her er kjøpt på KappAhl.

Bukser hadde di like fra før av, synes det er gøy og kle dem likt når di er såpass tette i alder.

Emma og Signe kjøpte jeg også likt til da dåpsbarnet skal få slippe og ha på seg den lange kjolen under selve festen, hun blir så fort varm!

Newbie kjoler og jakker i nydelig farge/farger.

Og finne noe til meg selv trodde jeg skulle bli vanskelig men jeg så en flott kjole med en gang og fargene elsket jeg så det har vært den enkleste handelen jeg har hatt til meg selv på mange år, fantastisk.

Deilig og ha det meste i boks nå så får vi satse på at mannen har kontroll på sine klær til den store dagen 💞

NOEN VIL ALLTID VÆRE KRITISKE TIL SITUASJONEN MIN!

Etter og ha fått melding av noen om at jeg i dag var på fremsiden av Sol.no etter et intervju jeg hadde med KK.no så vet jeg at det alltid vil være di som er kritiske og negative til meg om min situasjon der jeg har 10 barn med 6 forskjellige fedre.

Ingen kjenner historiene bak dette og jeg forstår at noen vil reagere men det jeg sliter med og forstå er hvorfor man ikke kan respektere at situasjonen er som den er og trenger man og kaste ut stygge ord?

Ja da som blogger skal man kunne tåle kritikk og negative kommentarer og det gjør jeg, reagerer mer på måten folk skriver det eller sier det.

Di 3 minste og eldste datter bor hjemme mens di andre har fått være med og avgjør selv hvor di vil bo også tok vi valg i sammen som var til det beste for barna den gang mange år tilbake.

Her er det barna som har rettighetene, det er barna det skal bli tatt hensyn til.

Hvor mange klarer det i dag?

Og at jeg var så heldig og vant i LOTTO var en kjempe bonus for meg og min familie.

Jeg er ikke et dårlig menneske selv om min livs situasjon er en smule annerledes enn andre sine 💞

Jeg er alltid forberedt på STORM.

LILLELAM SA DU!

Hørte jeg ordet salg hos Lillelam?

Jada det gjorde jeg og der er det jammen meg mye fint også, jeg har kikket på dem før men synes prisen var noe stiv for en liten dress til en baby som ikke har mulighet til og slite den ut en gang og di vokser så fort også men når det nå var salg så var det faktisk så rimelig så jeg fikk mye for pengene så må si meg godt fornøyd selv om jeg ikke fikk fult sett da mye var utsolgt allerede men klarer meg bra med dette.

Det nydelige rosa settet er i størrelse 62 og det hvite er 68 🌸

MANNENS LEVERINGSDAG BLE IKKE SOM FORVENTET!

Selv om barna gav inntrykk for at di absolutt var klar for barnehage start igjen etter over 4 ukers ferie så stemte ikke det helt kan man trygt si!

4 åringen sa han gledet seg voldsomt til og treffe vennene sine igjen og var med godt mot i går og 2 åringen var en smule uenig men gikk nå ut i bilen og det gikk forholdsvis greit med levering da MEN pappa sin opplevelse med levering i dag var en smule annerledes enn forventet.

Vi fikk på barna kler, Emma var uenig og sa bestemt med armene bak ryggen at hun ikke ville i barnehagen, men Lukas var da klar til og gå og håpet at 4 av bestevennene kom i dag.

Di kjørte avgårde og jeg tok Signe og fikk gitt henne mat og spist selv da mannen ringte og sa:

Ja det var ikke bare lett og levere i dag, tok meg 30 minutter faktisk.

Lukas var med og leverte Emma som grein og han hadde prøvd og trøste med at han skulle passe på henne så gikk det en stund og han skulle til og gå da han så Lukas hoppe utav vinduet faktisk og brølte etter faren og skulle bli med!

Ja du snakker meg om, så det hele litt for meg og måtte smile litt!

Til mannens unnsetning kom ei av barnehage tantene som di kjenner godt og da fikk hun orden på sakene.

Takk og lov for gode barnehageansatte ❤

nibarnsmamma

nibarnsmamma

38, Klepp

Jeg ble mamma til mitt 10 barn nå i mai 2017, skulle endret navn på bloggen men det går ikke og alternativet er og miste alle mine kjekke følgere noe jeg ikke ønsker så da blir det fortsatt denne bloggen der folk kjenner navnet. Her kan du følge min hverdag både på godt og vondt. Min hverdag er noe annerledes i forhold til andre sin og noen av mine barn bor hos sine fedre, ja jeg tenkte på barnas beste også <3 E-post karina.nett.kro@gmail.com

Mammablogger-awards 2017

Kategorier

Arkiv

hits