FOR EN DAG VI FIKK!

Det var en aldeles nydelig dag i går, sola skinte og det var varmt.

Ja rett og slett sommer var det.

Vi tok oss en dagstur til ei god venninne av meg på Hjelmeland og for en nydelig plass det var.

Turen bort tok ca 2 timer til sammen inkludert båt.

Barna var kjempe flinke og spente på båten, di gledet seg til og ta båt så det er ikke store greiene som skal til for og glede dem.

Vi fikk en omvisning til hjemstedet til mannen av venninna mi og der var det også flott og ikke minst så hadde di sauer og lam og det var stor stas når Lukas fikk lov til og gi dem melk på flaske, han var litt skeptisk med en gang men kom seg fort og syns det var kjempe gøy og han mente den var veldig tørst i varmen.

Haha

Det ble bading, hopping på trampolinen og grilling og selvfølgelig is.

Vi koste oss kjempe mye selv om båten på vei hjem var veldig forsinket og barna litt trøtte og brus over alt på båten men til syvende og sist så gikk det nå bra ❤

Trøtte barn og trøtte foreldre når vi kom hjem så det var kveldsmat og rett i seng med både store og små.

HVA SKAL JEG MED EN UTDANNELSE?

Hm, reagerte litt på den overskriften der fordi jeg blir nesten litt trist når vi ikke skal kunne mene noe men andre plutselig skal kunne mene noe.

Hvordan er barna tjent med en mor som er borte halve dagen?

Men i alle dager, barna går jo i barnehage og en dag begynner di til og med på skolen og barna har da virkelig godt og få være litt i fra foreldrene sine også.

Barn har godt av og få kjenne på savn og lære seg hvordan livet faktisk er.

Ikke alle kan leve på og blogge heller og jammen er det dumt og få dem til og tro det.

Mange tror at jeg lever på bloggen min men hallo i luken langt der i fra.

Men hadde ikke vært meg i mot og tjent penger på og blogge heller men jeg vil da jobbe ute blant mennesker også, være noe og bety nor for mennesker som jeg ønsker og hjelpe.

Tror dette faktisk er første gang jeg har blitt litt " små " provosert over overskrifter og et innhold.

Jeg tenker alle med sitt men synes barn skal bli oppdratt til og bli selvstendige og ikke være fokuset hele tiden, barn har godt av og se at foreldre også gjør noe av det di ønsker utenom familie livet også.

Barn må lære seg hvordan den virkelige verden er så di ikke får sjokk den dagen di står på egne ben og innser at fokuset ikke er rettet mot dem 24/7.

Barn skal være barn men også forstå verdien med utdanning og lærdom og hvordan di faktisk kan tjene penger til sine levebrød.

Man skal forsørge barna sine i lang tid fremover og det følger mye med på veien som er langt i fra gratis og plutselig er man ikke øverst på listen lenger kansje og hva da?

Så hvorfor ikke ha en utdannelse og en plan.

Jeg hadde ikke utdannelse og angret meg i hjel på det men fikk tatt helse og oppvekst via voksenopplæringen og har nå tatt 2 av 5 fag som jeg må ha for og kunne ta fagbrevet noe di forlanger mer og mer i dag for og kunne jobbe med mennesker.

Jeg ønsker og ta barsel og barnepleie og til og med der må man ha autorisasjon eller fagbrev for og komme inn nå så jo jeg synes utdanning er en smart ting nå den dag i dag.

DET BEGYNNER OG TA FORM NÅ!

Sakte men sikkert begynner det og ta form oppe nå når tak, veggplater og gulv er på plass.

Så i går fikk vi på plass sofaen som skal stå der og den måtte prøve sittes og jammen var den god.

Det blir lyst og fint oppe med en flott utsikt så nå gleder jeg meg til vi får opp tv benk og fjernsyn og ikke minst finne et bord som kan passe til sofaen!

Planen er også og få et bordtennis bord der oppe i følge mannen, det er nok mer til han enn noen andre vil jeg tro.

Haha

Men det må han da bare få seg!

BURDE DET VÆRT I MELKEN OGSÅ ELLER?

Jeg klør meg litt i hode etter samtale med flere der vi egentlig er enige om det men, under amming blir man frarådet og drikke Cola pågrunn av koffein som går over i melken og KAN gjøre babyen urolig.

Men så mener di at kullsyren også går over i morsmelken og kan gjøre babyen urolig i magen men burde ikke melken ha sprutet på samme måte som brusen gjør da eller fått samme følelse som man gjør når man drikker brus da?

Haha

Sikkert vanvittig teit men man må da filosofere litt på dette her!

DET BLIR JO ALDRI HELT STILLE MEN.

Jeg merker VELDIG godt når flere av barna reiser hjem til pappaene sine.

Nå har di vært på ferie hos meg di som ikke bor her fast utenom en som kommer snart, en di andre ikke fikk treffe på i ferien denne gangen men dessverre ble det slik noe alle syns var dumt men samtidig en jeg får litt mere tid til også.

Og gå i fra 7 barn i alder 0-14 til 3 barn fra 0-4 merker man siden alle leker så godt sammen men som og krangler godt sammen får man vel si.

Barna har badet mye, hatt overnattings gjester og vi har vært i kongeparken og kost oss.

Det ble hjemme ferie hos oss med tanke på baby og hus bygging så er det nok og henge fingrene i her hjemme.

Men di har absolutt ikke vondt av og ikke reise noen plass heller ❤

Neste gang det blir full rulle her nå blir i barnedåpen til lillesøster den skal feires med både store og små og glad er jeg for at jeg valgte og leie lokale denne gangen da vi blir en god gjeng her!

Etter Ikea turen i dag har jeg og di små lekt med nye leketøy og gjett om det ble populært og bruke storesøster som målskive.

Haha

PÅ MED GPS UMIDDELBART!

Nå settes kursen mot plassen mange virkelig elsker, jeg for min del elsker det ikke for man kan jo faktisk gå seg vill der inne.

Nemlig IKEA!

Man må nesten forberede seg litt psykisk for og kunne gå dit, og jo jeg er glad i og shoppe men der man faktisk har litt kontroll.

Så nå gjelder det og slå på gps og få på bjeller på barna slik at man hører dem når di også springer rundt og finner sine ting noe 2 åringen er flink til.

Haha

Det hender vi ser det lille skilter på den lille handle kurven og en søt stemme som sier :

Å denne var fin, den må Emma ha.

Mamma betaler!

Hm, lærer tidlig rett og slett.

Å en 4 åring som bare MÅ teste sengene og om di faktisk er gode og hoppe i så han er i grunn klar til og ta av seg sko når han ser inngangen.

Gleder meg til og starte den nye uken min her 🌸 " ironi " ligger i ordet da.

DEN VAR FARLIG NÆRME MAMMA!

Tok med meg 4 åringen min på en kjøretur i dag for og hente ei koselig jente som hadde et transport problem får man kalla det og hun skulle til kjæresten sin i dag som hun ikke hadde sett på mange uker.

Men i hvert fall så ville han på kino og spise kinamat.

Ja KINO kaller han det, haha.

Forklarte han at man ikke kunne gå på kino og se film og samtidig bestille seg kina mat og det syntes han var merkelig for vi spiste jo av og til med stue bordet og så film.

Vel gutten min det er noe helt annet men han godtok det til slutt og vi gikk inn på restauranten og bestilte mat og der har di en fiskedam som han liker godt så vi satte oss ned med den og snakket om fiskene og telte også snudde jeg meg et øyeblikk og hører han si :

Mamma denne var farlig nærme nesen min be den slutte!

Eh

Tror du fisken hører på meg?

Ja mamma du bestemmer jo over meg så hvorfor ikke over disse fiskene eller skal den bare få bite meg?

Hm

Tror du kan slappe av, kansje den vil være vennen din?

Å ja kan jeg få den med meg hjem?

Akkurat da kom heldigvis maten og gutten gikk bort til fiskene og vinket og sa hadet vi snakkes men du må love og holde deg under vann 💙

Fantastisk.

HVORFOR SKAL BARNET/BARNA STRAFFES!

Jeg blir så lei meg når jeg ser folk som legger ut tråder på forum der de lurer på hva de kan gjøre for og ikke måtte dele omsorg med den andre part fordi " han/hun er så forbanna blåst i huet "

Han/hun har pokker meg ikke noe med hvordan jeg lever livet mitt og vi har lyst til og flytte langt vekk så han/hun ikke får så mye samvær.

Jeg hater den nye typen/dama og di ska i hvert fall ikke få ha noe med mitt barn og gjøre men at di selv er i nytt forhold er helt greit liksom?

Hvor er stemmeretten til barnet/barna?

Barnet har krav på samvær med den andre forelderen enten du liker det eller ei men og tappe vedkommende for barnebidrag for " det svinet " skal ikke slippe unna " for man ikke skal miste penger!

Jeg spør igjen, HVA MED BARNA?

Så lenge det IKKE er noen form for mishandling, vold eller andre alvorlige hendelser i livet til de barna så er det IKKE greit og prøve og presse bort den andre forelderen til barnet.

Jeg blir sjokkert over enkelte uttalelser og handlinger til enkelte mennesker som kun tenker på seg og sin lommebok og sitt liv enn sine barn sine behov.

Slutt og bruk barn og tror du barna skal være INNTEKTS KILDEN din så tar du virkelig feil.

Så leser man : la han ta en dna test da, det er bare en måte for han og slippe unna ansvar for barnet, far har lite rettigheter uansett?

Men i alle dager!

La nå far få den dna testen da, visst man har alt på det rene så bør vel ikke det være et problem.

Om han ønsker og ikke ha kontakt med barnet, nei vel!

HAN ANER IKKE HVA HAN GÅR GLIPP AV!

At far har lite rettigheter kan nok stemme noe som er veldig trist men også situasjons betinget.

Det viktigste glemmer alle!

HVA ER DET BESTE FOR BARNET/BARNA?

Ta ikke alvorlige hendelser under her da det er noe helt annet.

Straff nå ikke barnet av egoistiske årsaker.

La barnet være fokuset!

JEG TOK EN SJANSE MED GAVE TIL STEDATTEREN MIN !

Ikke nok med at jeg har mange barn selv men så er jeg så heldig som har noen stedøtre også og i dag ble hun ene datteren til mannen min 19 år og hva kjøper man til ei som faktisk jeg spør om råd i fra når det gjelder klær og sminke?

Haha

Men gave måtte hun jo få så jeg måtte ta en sjanse da jeg vet hva sånn noen lunde hva hun liker i det minste.

Så jeg fikk satt meg i bilen og travet inn på en kles butikk som heter spotlight og der så jeg med en gang en topp som i hvert fall var typisk henne og siden hun også trengte en ny cardigan så fikk jeg tak i den siste di hadde igjen, snakk om flaks.

Tok på bytte lapp i tilfelle men jammen falt det i smak og ei blid bursdags jente som nå gleder seg til kakene, vel jeg også gleder meg 🌸

SKULLE JAMMEN IKKE MERE TIL.

Noen dager kan bli lange for både store og små.

Været er ustabilt men bading er gøy likevel og lego bygging og bil kjøring blir man også lei etter og ha lekt med det en stund.

Også koser barna seg litt med data og ipad og ikke minst krangler bitte litt slik som søsken gjør men så lyser det opp ansiktet når mannen kommer inn i stuen med hjemmelaget milkshake med sugerør.

Det var det som skulle til for jubel brøl på en fredags ettermiddag ❤

HVA BØR JEG VELGE TIL NESTE TIME?

Sitter nå hos frisøren med 2 av mine tenårings jenter som begge ville ha lysere striper i håret og selv skal jeg her i slutten av juli og klarer jammen ikke og bestemme meg for hvordan jeg vil ha håret.

Skal jeg ha det kort som på bilde nr 1 eller langt som på bilde nr 2?

Skal jeg rett og slett bare la frisøren få velge selv?

Vet at uansett hva som skjer så er jeg i di beste hender og går alltid fornøyd ut her i fra.

Når jeg har kort vil jeg ha langt og når det er langt så havner det i en dult, haha.

Hva er greia liksom.

Tar i mot tips 🌸

FOR EN DAG DET BLE LIKEVEL.

Det så spøke ut i dag med dette været her, det var mange barn som gledet deg til Kongeparken i dag og når jeg satt på dataen i dag for og bestille billetter så hang nesten barna over meg.

Di så at jeg hele tiden tittet ut vinduet siden skyene var der og di var mørke og vær meldingen sa noe helt annet for den viste jo sol.

Aner ikke hvor mange ganger barna var inne og sjekket yr og sol sine appen og der var det også meldt SOL.

Men jeg tok sjansen og slo til med kjøpet og tenkte at det finnes ikke dårlig vær bare dårlig klær.

Fikk i oss frokost og pakket vogn og barn inn i bilen og satte kursen mor Kongeparken og på vei bort sa høljer plutselig regnet ned og jeg kunne ikke annet enn og le og barna gjorde det samme men gøy skulle det bli likevel og etter en stund så kom sola og alle koste seg en hel hau og fikk brukt en sel energi men jeg vet sannelig ikke hvem av oss som var mest trøtte etterpå men føler jeg var ei av dem.

Haha

Dagen ble vellykket og nesten 5 timer fikk di kost seg med karuseller og bamse klemmer.

Pannekaker til kvelds og noen små barn sover nå godt 🌸

Håper dere har hatt en fin dag!

DET NÆRMER SEG NÅ!

Tiden går fort og det nærmer seg barnedåp med store skritt nå, har fått starta handel på pynt til dåpen og gleder meg kjempe mye til jeg skal pynte.

Jeg har pleid og ha dåps festen hjemme og lage koldtbord selv men denne gangen leier jeg lokal og har bestilt koldtbord.

Tenker det kan være greit denne siste gangen JEG skal ha dåp.

Dåps kaken er bestilt også har jeg noen gode venninner som skal bake for meg utenom, vi blir en god gjeng!

Bare vi er jo mange, hehe ❤

Dette blir gøy.

DETTE BLE EN SLAGER I DAG!

Mens det øsende pøsende regnet laver ned sitte store og små og spiller brett spill og på ønske listen var spillet Den forsvunne diamanten og det spillet har di ønsket seg lenge så hu mor satte seg i bilen og kjørte til kjøpesenter for og kjøpe det og hei og hå det var til og med halv pris på det og når jeg kom hjem var det mange flotte smil så nå spilles det mens jeg skal lage middag ❤

Fornøyde barn = fornøyd mamma!

DEN ALLER SISTE GANG.

Faktisk så er det litt rart og tenke at det nå var siste gang jeg skulle bære frem et lite under.

For en gave og få gjøre det mange ganger, og hvor fantastisk det har vært til tross for en del ekstra " plager " denne gangen.

Det skjedde liksom så mye med kroppen denne gangen og jeg tenker jo at det var kroppen som selv gav beskjed om at det nå var nok, og bare det at kroppen også kan gi beskjed om det er bra!

Det og bære frem et lite menneske som daglig gav signaler om hvordan det hadde det inni magen har vært en fantastisk reise, det og få kjenne bevegelser, spark og hikking har vært magisk og ord kan ikke beskrive følelsen godt nok.

En mage som har endret form mnd for mnd.

10 vakre mennesker klarte kroppen min og bære frem, det en ingen selvfølge og få barn i dag så jeg er utrolig takknemlig for at jeg fikk den muligheten ❤

Sender tryllestøv til alle prøvere der ute i verden og måtte dere få ønsket deres oppfylt på den ene eller andre måten ❤

LA OSS SNAKKE LITT OM SEX.

Eh hjelp jeg gir meg over av og til.

Ja altså jeg kan prate om mye og vet det er viktig og snakke om puberteten og dette med blomsten og bien også videre men kjære mi tid av og til skulle jeg ønske det var to av meg.

Nå har jeg jo mest jenter da og tro meg med alle di som har fått tante rød her i huset så er det akkurat som om di har lagt inn i kalenderen at det skal synkroniseres for visst ei får det så får jo flere det og med hormonelle " damer " i hus så kan det virkelig bli livlig her om man " tråkker " litt feil.

Spørsmål jeg har fått i det siste er nå følgende:

1. Hvorfor får vi mensen?

2. Hva er eggløsning, legger vi seriøst egg?

3. Hva er sex?

4. Hva er gonore, og sånne sykdommer di snakker om på skole og ja andre jenter snakker også om det mamma!

Noen leser i sosiale medier mens andre er generelt nysgjerrige her, av og til kan man være forberedt på noen spørsmål og andre ganger ikke.

Jenter er vel di som spør mest om disse tingene og jeg tror det er viktig og fortelle barna hva dette er og hva som kan skje når man faktisk er seksuell aktiv slik at di kan beskytte seg på best mulig måte.

Bare tanken på dette gjør meg nervøs for man vil beskytte barna sine mot alt men enkelte ring rår ikke vi foreldre over og er jo nødt til og slippe taket når di faktisk er " lovlige " og " myndige " men vi trenger ikke og like det for uansett alder så vil di alltid være våre barn.

Under sånne samtaler kan det bli en del små fnising av di litt " yngre " mens di litt større blir mer alvorlige og sitter og sier : øøø, ekkelt, det skal aldri jeg gjør også videre.

Vel vi ha vel alle vært der en gang og sagt det eller?

Jeg har valgt og være åpen med barna mine om dette slik at di ikke får barn i ung alder, eller slik at di skal unngå smitte fra andre partnere eller sjøl bli smittebærere da det ikke er til og spøke med og håper barna mine aldri blir redde for og snakke med meg om ting men, noe vil di nok alltid holde skjult for oss er jeg redd og det er vel en naturlig ting også.

Forbered barna på verden folkens for di vokser fortere enn fortest ❤

DU BURDE VEL HATT EN LASTEBIL DU!

Vel man skal høre mye rart når man er på butikken men jeg tok det ikke til meg da.

Haha

Jeg tok fredags handelen og siden jeg skal ha barna i ferien så blir det jo litt mat og kos da kan man trygt si og med handle lappen tråkket jeg gjennom butikken og kurven var rimelig full når jeg kom til kassen og jeg slapp forbi di som bare hadde noen varer.

Mens di scannet varene så kom det et eldre ektepar bak meg og jeg pakket varene og plutselig stod den eldre herremannen foran meg og sa :

Du burde hatt en lastebil du for og få med deg alle di posene?

Jeg kikket på han og smilte og pekte ut døren og sa :

Jeg har den svarte store bilen der, tror du den holder?

Han ble litt paff og nikket før han vendte stille bak meg.

Så kom fruen bort og beklager oppførselen så svarte jeg høflig :

Det der var da ingenting jeg har då hørt mye verre enn som så og med 11 barn i hus annen hver helg pluss ferier så blir det jo litt mat og kos utav det!

Hun ble stille en stund før det kom :

Jeg bøyer meg i støvet, ha en flott helg ❤

Jada så sånn kan det gå!

SLIK BLE VI AVSLØRT ANGÅENDE GRAVIDITETEN.

Når vår graviditet ble avslørt så var det en litt artig opplevelse for dagen det skjedde da satt jeg og mannen og di små og di store som da var 18 år med middags bordet.

Vi satt og pratet helt vanlig før eldste mi plutselig sa : ja det er kjekt med baby.

Jeg stusset litt over det og så at hun andre ble rød i ansiktet og lo litt, då streifet tanken meg om HUN var blitt gravid men jeg sa ikke noe før mi igjen sa : ja det er kjekt med baby og jeg synes det hadde vært koselig med en liten baby til i huset.

Mannen kikket på meg og tok seg en god matbit men da spurte jeg datteren hans :

Er du gravid?

NEI utbrøt hun men er DU?

Jeg begynte og le og da sa datteren min :

Du er gravid, for hver gang jeg har følt det og spurt deg om det så har det stemt.

Eh, det er faktisk sant da.

Så kikker mannen på meg og sier :

Er det noe du ikke har fortalt meg?

Haha, for en dust.

Vi lo godt og sa at JA vi var gravide og da ble vi plutselig ikke trodd av hans datter før jeg viste et ultralyd bilde.

Åå så det er sant, ja jeg syntes du hadde lagt på deg litt sier hun ene, så kommer det fra den andre :

Ja og jeg fant ikke bindene dine mer!

Haha helt fantastisk ❤

Så kom lille Signe 16.05.17

En flott avslutning på vår barneflokk og kroppen min er nå HELT FERDIG med og bære frem barn.

Jeg har fått 10 fantastiske gaver, friske og raske og jammen ingen selvfølge var der og jeg er evig takknemlig for det.

DET ER POKKER MEG IKKE MYE STIL HOS DENNE SMÅBARNSMAMMAEN!

Du vet det er travelt og være mamma når du fortsatt sitter i pysjamasen kl 12 en lørdags formiddag med 7 barn som er i forskjellige alder og ikke minst alle skal eller vil noe omtrent samtidig og lille baby hyler fordi hun har mage knip og du kjenner svetten renner og du akkurat der og da skulle ønske at gulvet åpnet seg et lite øyeblikk bare så man kunne tenke gjennom alle spørsmålene for også svare etterpå.

Bare bitte litt.

Også forsvinner alle sånn plutselig på hver sine rom med ipad og telefoner og du bare setter deg ned i sofaen før du plutselig kommer på at du selv ikke har fått stelt deg og håret til ale kanter selv om man har hatt fletter i og lille baby faktisk SOVER.

Drit og dra sånn er små barns livet og stress er siste sort her!

FORTIDEN INNHENTET MEG I NATT.

Det er så mye av fortiden jeg ikke ønsker og huske og mye klarer vi og glemme eller rett og slett bare blokkere men enkelte hendelser klarer man ikke og legge på hylla uansett hvor mye man prøver.

I natt følte jeg smertene jeg gjennomgikk da noen virkelig ønsket og skade meg når jeg var mindreårig og på det mest sårbare og glemmer ikke grepet rundt halsen og at jeg ble kastet inn mot veggen.

Jeg var så svett og våknet av at jeg selv gråt, opplevelsen var så ekte og grusom.

Vet ikke hva så forårsaket at dette kom nå men jeg ga barna mine en ekstra klem i dag!

Jeg skjønner virkelig bare ikke hvordan mennesker kan skade det mest dyrebare di får på denne jorden, nemlig barn.

Skjønner ikke hva som skjer i hodet deres når di angriper noe som er så følsomt og utav stand til og forsvare seg selv.

Dessverre blir barn offer for voksnes uenigheter noe som ikke er akseptabelt i det hele tatt.

Mange bruker sine barn som skjold, hvor egoistisk er ikke det?

Feige drittsekker som straffer noen som ikke fortjener og bli straffet for voksne sine handlinger, barn som gjør det di kan for og forsvare di menneskene som skal gi dem trygge rammer!

JA man kan bli sliten og frustrert av barn, helt normalt!

MEN MAN LEGGER ALDRI EN HAND PÅ DEM ELLER UTØVER VOLD MOT DEM.

Noen satte virkelig sår i meg men hjertet mitt klarer ikke og gi slipp ❤

SLO TIL MED DETTE KJØPET OGSÅ!

Siden vi nå tydeligvis har gått fra sommer til høst allerede så tenkte jeg at det kansje var tid for og investere i en bilstol pose til vesla.

Den er jo selvfølgelig for varm nå da så det blir liksom fra høsten av da men jeg var så heldig og hadde ei i foreningen min som hadde en nøytral bilstol pose til salgs så jeg slo til på det kjøpet.

Man sparer jo en del penger på og kjøpe det brukt da det er dyrt med slike poser.

Og jeg er veldig for og kjøpe brukte ting 🌸

JEG MÅTTE BARE HA DENNE!

Etter og ha kikket på noen bilder fra jeg selv var liten så ble jeg helt i hundre når jeg så denne spise stolen på Facebook og bare måtte hive meg på en bud runde på den.

Elsker di stolene og synes di er kjempe gode og mye kjekkere for barn når di kan brukes til det meste og tipper lille prinsesse vil kose seg oppi der.

Søsknene på 2 og 4 år har allerede prøvd den og syns det var kjempe artig og lo godt når di gynga oppi der!

Små gleder blir til store gleder ❤

DET SKAL DA IKKE VÆRE MULIG AT DET SKJER NOE IGJEN.

Det slår bare aldri feil, hver gang det er ferie og man skal prøve og kose seg og finne på noe gøy så bare MÅ det skje noe i denne familien.

Det bare må dukke opp en eller annen sykdom og i dag var plutselig 2 åringen full av røde prikker og det dukker bare opp mer og mer så selvfølgelig av alle ting så måtte VANNKOPPER komme i hus.

Ja det er sikkert godt og få det og bli ferdig med det men ikke så gøy visst lille prinsesse på 7 uker skal få det men smitten er jo allerede i hus og jeg var i kontakt med legekontoret så her må man prøve og unngå mest mulig kontakt mellom di små og skulle lille få det så må man observere allmenntilstand.

Man blir nesten litt små deppa når det alltid må dukke opp noe nytt hver gang, men lite man får gjort med det.

Man må bare ta det med godt mot og håpe at det går smidig for seg på hver og en av barna 💞

Det er nå noen uker igjen av ferien så man får krysse fingrene for litt sommervær senere også.

DA ER SENGEN KLAR.

Det var en som prøvde og være litt morsom her om dagen, vi holder på med og flytte noen av barna inn på nye rom nå etter at di nye rommene ble klare i 2 etasje.

Og ærlig talt så er det litt stress akkurat nå med små tasser hengende i føttene og en baby i armen men alt man får til bare man har vilje styrken i orden.

Mannen styrte på her og sa han skulle ned og hente rammen til en seng som hun på 10 år skulle ha, og jeg var litt opptatt med amming og en 2 åring som hang over meg så fikk ikke med meg alt før han plutselig kom inn i stuen og sa at nå var sengen hennes klar og at jeg måtte sjekke om sengen kunne stå slik den gjorde.

Jeg gikk inn og skjønt jo ingenting for jeg så ikke noen seng men så oppdaget jeg den lille dukke sengen som stod midt på gulvet og hørte noen bak meg le, haha for en morro klump altså.

Vi får det jammen ikke mer morro enn det vi lager det til selv.

DEN EVIGE DEBATTEN MAN ALDRI BLIR ENIG OM!

Det er delinger, debatter opp og ned i mente for disse RØYKERNE må virkelig tas slik at man kan rakke enda mer ned på dem.

Jeg er så drita lei!

Og ja jeg har min egen mening om dette også.

RØYKFRIE UTESTEDER?

Jeg er helt enig i at man ikke skal kunne røyke inne inne på barer, diskotek og restauranter men ærlig talt.

La oss få utesteder med skilt hvor man kan røyke og ikke røyke så er det opp til hver enkelt menneske hvor di vil bevege seg.

La oss også få alkohol frie utesteder og parafyme frie utesteder da dette også kan være er problem for mange.

ELLER NEI VENT!

La oss få leve og ta konsekvensene for det vi selv utsetter kroppen våres for også kan vi selv velge og unngå og oppsøke sånne plasser der man kan røyke ute i det fri.

Hilsen x- røyker som ikke har blitt anti mot di som velger og røyke heller.

Slutt og pirk i dem som røyker og la di kjøre på om det er det di ønsker og NEI det er ikke bare røykere som koster staten ved sykdommer.

La meg se en ødelagt LEVER på øl flasker og vin flasker og astma sprayer på parfyme flasker også.

La oss heller finne en løsning som kan passe alle uten og alltid måtte dømme noen!

TAKK FOR AT DERE SKJØNTE HVA SØNNEN MIN VILLE!

Det betydde så mye for min sønn på 4 år da vi kjørte ned til butikken i sted for han skulle bruke noen av pengene som han hadde fått på lego.

Da vi svingte inn til butikken så han en politi bil stå der og med 2 politi betjenter inni ble han helt i ekstase og ville fortest mulig ut av bilen for han ville bort og se på bilen.

Dessverre så rygget di ut akkurat da gan kom ut av bilen og gikk foran og var fra seg i fortvilelse for at han ikke skulle få se.

Da kikket di på han og kjørte opp på siden og rullet ned vinduet og vinket og spurte om han ville se blålysene og han ble helt i ekstase og så glad.

Tusen Takk for at dere tok dere tid til og glede min sønn kjære politi 💙

Han spurte meg pent etterpå om han kunne få lov til og bli politimann og om jeg kunne kjøpe " voksen " uniform.

Forklarte at det kunne han få lov til og at uniformen får han der han eventuelt begynner og jobbe.

MIN DIAMANT.

Bare så det er sagt mamma og jeg mener det at INGEN absolutt INGEN andre skal røre min diamant som tilhører Kaptein Sabeltann's kiste.

Nei du det er greit gutten min men hva skjer om noen skulle røre den med ein feiltagelse?

Da må di gå planken og hoppe i havet.

Eh.

Hvilket hav?

Det som er rett nede med brua her vel!

Haha.

Oppi her ligger det et skattekart som ingen må ta heller for da kan andre finne skatten og da blir det bare bråk og INGEN vil tøyse med Kaptein Sabeltann mamma, til og med ikke du!

4 år og truer meg allerede altså?

Haha, er det rart man elsker disse små samtidig som man har lyst til og rive av seg håret når di ligger på gulvet og trasser med sine skarpe skytende hyl?

Nei det er ikke det❤

Han er veldig glad i Kaptein Sabeltann men likevel litt nervøs når han ser filmer av det.

ANGRER VIRKELIG IKKE PÅ DETTE KJØPET!

Jeg må si meg stor fornøyd med denne nye Bugaboo Donkey Duo vognen.

Selv om vi brukte hele 4 timer på og få den hel så var den verdt strevet for her hviler begge prinsessene søtt oppi vognen, hun største hvilte lengst da men.

Haha

Å minsten sovna faktisk med smokk og uten og måtte bæres i søvn, ja det er rart med det.

Jeg sier til meg selv hver gang at DENNE gangen skal jeg ikke skjemme di ut med bæring men, hva skjer?

Jo nettopp det så nå har jeg måttet ta meg selv i nakken og gjøre noe med det for likevel så har jeg det gående!

Målet med vognen var og bruke den til og fra barnehagen med barna og det gjorde jeg, tok men omvei hjem igjen også og var så stolt av meg selv og satte meg ned og spiste litt for også reise meg opp igjen og kom meg ikke opp og smertene skjøt i bekken og symfyse så her må det virkelig trenes opp igjen.

Jeg HATER virkelig og ikke klare og fungere 100 prosent med det bekkenet men med 10 graviditeter og fødsler så kan jeg pokker meg ikke forvente noe annet heller men bare vent så skal dere jammen meg se at jeg er sprekere enn noen gang, jeg er ikke kjent for og gi opp uansett hvor vondt jeg har det på den ene eller andre måten ❤

JEG BLE NOMINERT

Dette var jo bare fantastisk gøy og få mail om at jeg er blant di nominerte til mammablogger-awards.

Synses du jeg fortjener og vinne så kan du stemme på meg i hovedmenyen på mobil telefonen din eller gå inn på banneren min på blogg.no

Jeg har aldri vært med på noe sånn som dette og jeg er jo blant di som liker nye utfordringer og det blir spennende og delta, jeg er heller ikke den med flest lesere men di som følger meg liner tydeligvis det jeg skriver da og det er jeg kjempe glad for.

Jeg skriver jo det jeg tenker, føler og opplever men gidder ikke og lage drama overskrifter som ikke tilsvarer med innholdet i det jeg skriver.

Jeg vil bare være meg selv og nok en ny mammablogger på godt og vondt ❤

Men jeg blir selvsagt glad for om du/dere vil stemme meg fram da.

P.S Jeg er jo nå 10barnsmamma men siden man ikke får byttet navn på blogg.no så blir det stående nibarnsmamma.

nibarnsmamma

nibarnsmamma

38, Klepp

Jeg ble mamma til mitt 10 barn nå i mai 2017, skulle endret navn på bloggen men det går ikke og alternativet er og miste alle mine kjekke følgere noe jeg ikke ønsker så da blir det fortsatt denne bloggen der folk kjenner navnet. Her kan du følge min hverdag både på godt og vondt. Min hverdag er noe annerledes i forhold til andre sin og noen av mine barn bor hos sine fedre, ja jeg tenkte på barnas beste også <3 E-post karina.nett.kro@gmail.com

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand. Mammablogger-awards 2017

Kategorier

Arkiv

hits