DETTE ER ET AV MINE BESTE MINNER!

Jeg er generelt opptatt av og lage gode barndoms minner og et av mine beste barndoms minner er når jeg sprang rundt i hagen hos min bestemor og vi plukket rabarbra og fikk en skål med sukker og duppe det i.

Noen tenker kansje at det ikke kan vær et godt sommer ferie minne men jo faktisk så kan det bety mye mer enn noe annet.

Barna lærer seg og nyte det di får av opplevelser og ferier noe man kan få av og være her i Norge og bare reise litt rundt her eller rett og slett bare kose seg hjemme.

Jeg bodde over 60 mil i fra min familie så mine ferier ble der borte hos min kjære bestemor som døde for snart 3 år siden.

Så slike minner er godt og skape for det er noe et barn faktisk vil huske i stedet for og sitte og telle på fingrene hvor mange ganger di var i syden ❤

Det er nok også en opplevelse i seg selv og alle velger selv hvor di vil reise, håper bare at folk ikke pådrar seg kreditt kort gjeld for og gi etter for presset med og MÅTTE reise utenlands.

DE ER BESATT AV DETTE.

Jeg liker mye av det di sender på tv til barn men di som lager filmer som LARVA di må da virkelig ha fått i seg noe rart når di laget det.

Haha

Til og begynne med så virket det til og være voldsomt kjekt men til mer jeg så dette sammen med barna til mer forvirret og ekkelt ble det for meg da men barna synes det er hysterisk morsomt med alt det slimet di får opp og den herlige snuen som tyter ut av dem av og til.

Det er jo bare ekkelt.

Men når jeg spør barna om ikke di synes det er ekkelt får jeg bare beskjed om at det er sånn du lager barne tv i dag?

Vel da blir jeg en smule bekymret for fremtidens barne tv/filmer altså.

Savner det som gikk på barne tv da jeg var liten rett og slett, mer spenning og høydepunktet mitt var brødrene dal.

Men fremtiden kan da overraske også.

Det viktigste er vel at barna er fornøyd og trives med det di ser på tv så lenge alderen er innenfor " grensene "

Sjekk for all del ut Larva på Netflix!

Mine små troll er besatt av det.

DEN VAR KJEMPE FIN!

Til og med 2 åringen min legger merke til nye ting i huset og hennes reaksjoner når hun ser noe nytt er så artig for hun har et utrykk som bare er magisk og vanskelig og fange opp på kameraet.

Men likevel så oppdaget hun den nye duken jeg fikk på bordet i går, var på tide med en ny da den andre regel rett ble revet opp av barn dom har kjedet seg med bordet.

Ikke det verste som kan skje det da.

Hun så på bordet og utbrøt :

Mamma da har du ny duk?

Jeg : ja var den fin?

Hun : mhm den var kjempe fin og null hull.

Haha

Søskenbarnet mitt driver en garn butikk der hun også selger litt andre ting og det er på Østlandet som heter Elverum garn og interiør og jeg bor på Vestlandet og hos henne fant jeg det jeg søkte etter.

" også fikk jeg litt kjeft da for at jeg ikke hadde støttet opp butikken tidligere " hehe

Så flaks for meg at hun kom på besøk her på tirsdags kvelden og hadde den med seg.

Godt fornøyd 🌸

MAMMA DU VET AT DET IKKE ER LOV!

Hadde en aldri så liten diskusjon med 4 åringen min i dag angående toalett papir faktisk, ja tro det eller ei.

Han satt på do og dinglet med bena da han plutselig oppdaget at det var et bilde av et lam på posen til dopapiret da lurte han fælt på hvorfor det var bilde av et lam der?

Jeg forklarte at det liksom skulle bety at papiret var så mykt og godt som et lam.

Vel, da kikket han på meg med sinte øyne og sa :

Mamma det er ikke lov til og drepe lammet bare fordi du vil ha noe mykt og tørke deg med!

Jeg ble så paff og stum et øyeblikk for det var jo ikke det det handlet om.

Så forklarte jeg at det ikke var av lammet papiret var laget og måtte sammenligne papiret med ull på hans lamme bamse da forstod han ar det ikke var slik det var blitt gjort i hvert fall!

Kjære tid sier bare jeg.

Han fikk roet seg og kikket på posen en stund før han sa: det var godt det ikke var lam vi tørket oss med for da kunne nok dotten ha hengt fast i bæsjen.

Hahaha finingen 💙

OG VÅKNE TIL LYDEN AV!

Eeeeeee, øøøøø også latter og springing når man selv har lagt seg og nesten nådd drømmeland er bare ikke greit.

Jeg skvatt og hjerte raste litt før jeg fikk samlet meg og sendte en Snapchat til min eldste datter og spør : Hva skjer?

Så får man en Snapchat tilbake om at det var et ekkelt dyr på rommet også sender hun bilde av det og det viser seg og være en møll ?

Hører hun ler godt og er så stolt for at hun klarte og ta den, vel vel.

Hadde det vært en edderkopp så hadde jeg skjønt henne for di er faktisk ekle og litt skumle.

Haha

Jeg hadde ikke kommet med di ordene hun kom med for og si det slik!

Gikk en stund før jeg sovnet igjen da jeg bare måtte speide rommet litt etter små kryp.

KJEKT MINNE OG HA?

Har ryddet litt og sortert i dåps ting i dag og da dukket det opp noen forskjellige sko som noen av barna har hatt som sine ' første ' sko.

Så forskjellige fra 1999 til nå og ulike størrelser.

Var jammen artig og se, dukket opp noen bilder også!

Herlig og se baby bilder fra den tiden og når man da ser hvordan barna har utviklet seg fra smått til stort, 10 forskjellige individer med forskjellige egenskaper.

Like men likevel så ulike personligheter.

Det blir mange spennende år fremover med disse barna og ikke minst få følge dem på veien 🌸

FØR OG ETTER BILDER AV SVANGERSKAPET!

Dette handler overhodet ikke noe om sjalusi bare så det er sagt med en gang men, om at jeg synes det er trist at det første fokuset etter et svangerskap er hvor tynn man er rett etter fødsel eller at man har gjennomsnittlig kropp etter svangerskap.

Har man ikke fokuset på helt feil plass etterpå?

Bør man ikke rette fokuset og tiden på det lille barnet man har båret frem etter 9 måneder.

Bør man ikke være stolt av hva kroppen har klart og gjennomføre i stedet for og ta tak i hvordan man ønsker kroppen skal være?

Om man har henge mage, oppblåst mage og rund rompe og større lår hva så!!

Kroppen er fortsatt full av hormoner etter fødsel, den skal jobbe seg tilbake og man bør la kroppen hvile mest mulig i hvert fall opp til 6 uker etter fødsel.

Jeg skjønner at noen har komplekser og føler seg utilpass etterpå men sånn er det og gå gravid og la kroppen gjøre noe av det vakreste i verden nemlig og bære frem et barn 💞

Ikke stress, la kroppen komme seg og nyt tiden med baby så godt det lar seg gjøre.

Alle er vakker på hver sitt vis, alle sliter vi med noe det handler vel bare om og finne den rette måten og takle det på.

Det er heller ikke flaut og be om hjelp, tvert i mot så viser det heller din styrke.

HVA ER GREIA MED FORSIDEBILDET DITT?

Greia med bildet av tallene er jo markeringen av antall barn som jeg har, kansje kjedelig bildet for noen men det som er så greit er at jeg liker og ha det litt annerledes i forhold til andre bloggere når det kommer til bilder og overskrifter uten mening.

Kansje er det også kjedelig for noen men overskriften min pleier nå i hvert fall og ha en mening med det jeg skriver.

Jeg kjøpte lær og telle brettet til di små barna og noe jeg ikke hadde ventet var at min datter på 2 år tok dette med strak arm og tellet til 10 og da ble jeg overrasket men forbaska stolt og da kom ideen om og legge det ut som en markering på hvor mange barn jeg har!

Og det beste med alt er jo at det er valgfritt og like siden min 🌸

Samme med profil bildet mitt, jeg liker og ha det annerledes og synes det er gøy med noen ablegøyer.

Ha en fin kveld folkens!

ENDELIG ER DEN HER!

Etter og ha brukt 2 timer på og bygge en vogn som sikkert andre bruker 30 min på tok det helt av her hos oss.

Haha

Vi klødde oss i hodet for og få sportsdel og bag til og passe helt til det gikk opp et lys for oss på hvilken vei delene skulle stå, nei vi er langt i fra perfekte men jammen ble det noe morro utav det og vi belønte oss selv med en pizza!

Fikk tatt den i bruk i går med og gå til barnehagen og ei storesøster på 2 år var kjempe stolt når hun fikk sitte på siden av lillesøster.

Kjøpte også et stå brett til denne vognen men det passa ikke til en gang så det var nedtur og den må byttes for den er grei og ha til storebror på 4 år for han sier stadig etter barnehagen :

Jeg er så sliten og det med et drama utrykk og en drama tone.

Haha kan ikke annet enn og le heller.

Men jeg er fornøyd med vognen og fargen på den 🌸

DETTE ER JO KJEMPE GØY!

Var innom et kjøpe senter i går for og se om jeg fant en ny voksduk til spisebordet da vårt er blitt litt vel revet i av noen som har " kjedet " seg med bordet.

Fant ingen ny slik som jeg ønsker men så gikk jeg forbi en butikk der di selger både barneklær og klær til voksne da jeg så en kurv stående på gulvet med fult av " små poser " i forskjellige aldersgrupper til barn og di kostet 100 kroner posen så fant en det stod 0-6 mnd på og gledet meg som et barn selv til og åpne den når jeg kom hjem, det er nesten som julekvelden for meg!

Haha

Og siden lille prinsesse ikke kan åpne selv så ble det jo meg og jeg ble overrasket av innholdet siden det faktisk var wheat bukse og strømpebukser da dette vanligvis er nokså dyre klær, var også et pannebånd fra nameit men absolutt fornøyd.

Skal ikke mye til for og glede store og små, i hvert fall ikke meg!

NOEN HAR VIRKELIG MISFORSTÅTT.

Skal jammen ikke være lett og huske hvor ting skal her i huset men denne gangen har noen virkelig misforstått og ikke helt skjønt forskjellen på PAPP OG PLAS OG PANT!

System er greit når det faktisk FUNGERER.

Kansje var noen litt trøtte et lite øyeblikk eller så ga di rett og slett bare blaffen og tenkte at noen andre ordne det når di ser det men da kjære vedkommende da kan jeg fortelle deg at dette får du fikse selv da det ser ut til at vi trenger et lyn kurs i kilde sortering IGJEN!

Haha

Fort gjort men man ser forskjell på papp og flasker vel?

DEN BLE GODT MOTTATT!

Fikk endelig vært og kjøpt et leke teppe til lille prinsesse, det var så mange og velge mellom og jammen var prisen forskjellig også så tok en stund før jeg klarte og bestemme meg men fant et med litt sprelske farger siden babyer pleier og like farger.

Fikk satt den i sammen og prøvd den i dag og hun koste seg masse der og sprudlet i vei en liten stund før hun fant ut at hun ville opp i arm kroken igjen ❤

Artig og se bevegelsene og reaksjon når hun kom borti noen av lekene med lyd og ikke minst se at hun snur seg etter lyder.

Tiden flyr avgårde og i morgen er hun allerede 5 uker gammel.

DET BLE NOE HELT ANNET HER!

Mens mange var på sommeravslutninger med jobbene sine eller di var på Moods konsert og snappa som galne så stod jeg og laget biff med fløte gratinerte poter med brokkoli til meg, stedatter og hennes kjæreste.

Og ikke nok med det så var det 2 små jenter som absolutt ikke ville sove i det hele tatt så det var maraton mellom kjøkken/stue og rom generelt for og bysse og synge men hva gjør man ikke for sine søte små.

Selv om jeg VIRKELIG bare lengtet etter og få sette meg ned i sofaen og bare være litt meg og at armene fikk hvile seg bitte litt.

MEN NEI!

Sånn er det og ha barn i hus og man har valgt det selv som alle brøler om men ja selv om man har valgt det selv så har man lov og faktisk ønske seg litt hvile også for man er jo bare mennesker tross alt.

Men mat ble det på oss likevel og alle ble fornøyde og nøt middagen og tidlig kveld ble det også, jeg benyttet sjansen til og sove mens di 3 små faktisk var i drømmeland og di få minuttene betyr ufattelig mye 🌸

Vi er slitne av bekymringer når barna er små og det blir jammen ikke bedre når di er myndige heller for og si det slik.

JUBEL ROPET BLE HØYT!

At et barn kan hyle høyt er ingen hemmelighet men at di tar så av for noen truser det har jeg ikke opplevd før da, min 4 åring gav meg beskjed om at han trengte nye truser for di andre var " gamle " vel alt kan diskuteres men så har di ofte te 3 betal for 2 på Kappahl så jeg fant noen som kunne falle i smak og la dem på spisebordet så han skulle få muligheten til og velge en av di og når dagen kom så hørte jeg fra stua :

Hvem er det sine truser?

Pappa : det er dine, mamma har kjøpt dem til deg.

Også brøler han ut og jubler JIPPI di var kjempe kule og det var så høyt at jeg hoppet til faktisk.

Tenk at så lite skal til for og glede en liten gutt 💙

Må innrømme at det endte med noen nye sko til både meg og di små da, det va jo SALG på 40-50 % og det må man benytte seg av da det er skikkelig dyrt med sko og spesielt til små føtter.

Så et gavekort jeg fikk til jul brukte jeg på et par sko til meg og resten gikk til klær og sko til barna, og det verste er jo at jeg LOVTE meg selv st det skulle jeg bruke kun på MEG.

Jaja, hørt den før.

Ha en fin dag🌸

JEG HAR FAKTISK IKKE TENKT OVER DETTE SPØRSMÅLET FØR I DAG!

Noe ALLE spør om når de ser en nyfødt baby, inkludert meg selv.

Åå så fin, hvor gammel er hun/han?

ER HAN/HUN SNILL?

Vi er veldig opphengt di dette med snill, hvorfor er vi det?

Haha

Hva menes med snill da?

Er babyen liksom slem om han/hun gråter mye, ammes ofte, sover lite, må bæres mye også videre?

Og visst de sover mye, spiser hver fjerde time, ligger mye for seg selv uten og måtte holdes eller bæres og ikke griner så er de " snille " ?

En baby er en baby og de er ulike akkurat som oss andre mennesker, di har gode og dårlige dager akkurat sånn som oss ❤

Tror jeg kommer til og kutte det order er hun/han snill fremover, nesten litt irriterende spørsmål når jeg tenker over det.

Haha

DA ER VI I GANG!

Nok en gang snakker vi om kropps hysteriet og sommer kroppene som vi bare MÅ ha nå før man skal på stranda, eller man skal til syden eller faktisk bare vær klar for by livet hele sommeren da for di som faktisk bare gjør det.

Vi er da ulike heldigvis og jo da alle må få være slik man ønsker og mene det man vil men det vi ikke trenger er konkurranser blant ungdommer og barn om hvem som er tynnest og brunest, hvem har di mest fyldige puppene og den mest strame rumpen.

Vel for og si det slik så har ikke jeg noen av delene og ja jeg fødte for 4 uker siden kun og tanken om den flotte figuren tilbake er ikke i mine tanker for herlighet jeg har ikke verken ork eller lyst til og stresse med og bli smal her og der for da kan du være sikker på at det blir motsatt ass.

Men i dag hoppet jeg i trenings tøyet og vet du HVA?

Det er ikke for og trene men for og få mer plass til di deilige sjokolade bitene mine i dag.

Ja jeg blir et mat vrak og sjokolade vrak når jeg ammer, rett og slett motsatt i forhold til andre og vet du hva?

Det er faktisk helt greit at vi er bygget på forskjellige måter, noen er tynne og noen mer formet og det er også helt greit.

Jeg tror problemet til mange i dag er og klare og godta seg selv for den man faktisk er!

Vi er alle unike på hver vår måte og det skal vi være stolte av 💞

ALT MED MÅTE TENKER JEG.

ENDELIG KOM RESULTATET, OG JEG KLARTE DET!

Der er så deilig, så ubeskrivelig herlig og endelig ha fått svaret på min siste eksamen som jeg hadde i Naturfag.

Så herlig og se karakter og lese ordet BESTÅTT.

Ja jeg er kry, forbanna kry også nettopp fordi at jeg ikke ga opp fag nr 2 nå mens jeg gikk gravid til tross for bekken smerter og dager jeg ikke klarte og gå så gjorde jeg det likevel.

2 av 5 fag er bestått og nå er jeg påmeldt di 3 siste fagene jeg trenger for og kunne ta fagbrevet som Helsefagarbeider.

Det kommer til og kreve mye jobb fra meg, små barns mor og student fra høsten av.

MEN som en klok kvinne skrev på Facebook siden min så er det så verdt strevet!

Hun har helt rett, jeg kommer sikkert til og grine av frustrasjon på ett av fagene men må bare komme meg gjennom det og ikke gi opp troen på meg selv ❤

HAN FORTSETTER OG OVERRASKE!

Man merker at barn tar fort etter andre og tro meg di er ikke gamle før det skjer, det er min 2 åring et veldig godt bevis på og vet ikke om jeg skal le eller grine.

Eller faktisk av det hun sa så gjorde jeg begge deler MEN den herlige, stae 4 åringen min kommer stadig med nye innspill.

Han hadde en 100 lapp som han gledet seg til og bruke på lego city i dag etter barnehagen.

Han var veldig travel rundt middags tid og hadde knapt ro til og sitte ned og spise middag før han travet ut i bilen og så fornøyd spaserte inn i butikken og rett bort til legoen.

Han stod og speidet helt til han så en bestemt ting han skulle ha men problemet var at den kostet mer enn det han hadde og jeg forklarte på en fin måte at den var dyrere og at han trengte mer penger for og kunne kjøpe den MEN gutten har jo en løsning på alt!

MAMMA : kan jeg låne resten av deg?

Hahaha

Jeg ble så paff og en eldre herre mann bak meg lo godt og var enig med meg i at di lærte fort.

Jeg så på Lukas og spurte hvordan han skulle betale meg tilbake?

MAMMA : jeg må spare og hjelpe til hjemme!

Jaja da har han jo skjønt hvordan noe fungerer om ikke annet 💙

JEG ER REDD JESUS!

Vet ikke helt hva jeg skal si egentlig akkurat til den overskriften men det startet med at jeg var i kirken i går kveld for og høre på noen av mine døtre synge, di er med i et Soul Children kor og hadde med meg lille prinsesse og prinsen på 4 år og ikke for og glemme eldste jenta på 19 da.

Det er ikke bare bare for en 4 åring og sitte i ro der men gikk overraskende bra, det eneste han syns var at det va veldig høy lyd og litt skriking.

Haha.

Etterpå var det basar og litt kos med kaker og boller, han satt spent med et lodd i handa og håpte han skulle vinne men det gjorde han ikke.

Det var litt sårt men forklarte hvordan det var!

På vei hjem så kommer det da fra baksetet :

Han : jeg er redd Jesus!

Jeg : eh, hvorfor det?

Han : fordi han har ikke fine kler!

Jeg : hva slags kler har han da?

Han : ikke vanlige kler.

Jeg : Jesus bruker en slags kjole.

Han : ja kjole og skjorte, er det liksom fint på HUN Jesus?

Hm tror jeg må sette av mer tid til og forklare dette eller at han skulle gått på søndags skole!

DA VAR DET OGSÅ I BOKS,KOM GJERNE MED TIPS!

Da er faddere i boks, dåpen er bestilt og bekreftet, lokalet er i boks så nå gleder jeg meg til og få tak i pynt og lage dåps invitasjoner med bilde på.

Litt usikker på hvor jeg kan bestille pynten fra men får bruke mr google og har du tips til meg så setter jeg veldig pris på det også.

Har blitt tipsa om optimal print når det kommer til dåps invitasjoner så kikket litt der og tror jeg har funnet ut hvilke jeg skal ha men så skal jeg jo ha bord kort også.

Så er der jo bord dekorasjoner også!

Jeg synes det er kjempe gøy med sånne pynte greier og man vil jo ja det fint.

Dåpen blir etter ferien da det passer best for alle, er i gang med gjeste listen også ❤

Dåps kjole kjøpte jeg selv når jeg ventet nr 8 for jeg ønsker og ha en selv som går videre i arv.

Den jeg ble døpt i har di fleste andre blitt døpt i, av og til måtte den deles på andre i familien så for og unngå kaos var det bedre og ha en selv og regner jo med og håper at en dag i fremtiden får jeg selv barnebarn!

Helgen skal tilbringes med barna som kommer til meg denne helgen, håper på fint vær da men ser ikke sånn kjempe lovende ut.

Noen barn har jo " vannskrekk " og liker seg ikke ute i regnet her, tenk om man fikk litt vann på seg da.

Haha

Håper dere får en fin helg i sammen med mennesker som gir dere noe ❤

BARE ELSKER DENNE HER!

Det fine med disse nye vognene nå er jo at man kan bruke di til andre ting også og ikke bare bag og sportsdel.

Når jeg investerte i den nye vognen så kjøpte jeg også med noen adaptere som man kan ta på for også plassere bil stolen på slik at man ikke MÅ vekke barnet hver gang man skal ha di ut av bilen for og handle eller hva det måtte være.

Denne tingen tok jeg i bruk i dag og tenkte det var en enkel sak men haha det var ikke det men så kom jeg på at det er jo faktisk en grunn til at det følger med bruksanvisning så yey når jeg så på den så gikk det fort som bare det og der var bilstolen klikket på og lille prinsesse trygt plassert oppi.

Men så har man jo også det geniale med bilstolen at den kan legger i liggestilling slik at barnet får hvilt ryggen sin bedre også.

Tror dette har vært noe av mine smarteste investeringer når det kommet til barnevogn og bilstol da vel og merke.

Haha

DU VET DU ER!

Spedbarns mamma når du våkner med puppen ute og bløte flekker rundt deg og du titter på siden av deg og der ligger skole sakene slengt rundt deg fordi du faktisk leste mens du ammet og halvsov flere ganger i natt.

Det er siste og avgjørende NATURFAGS PRØVE FOR MEG I DAG.

Jeg fikk den utsatt på grunn av at jeg havna på føden/sykehuset flere ganger og formen var ræva den siste mnd før hun kom men hallo vi klarte da dette og i dag er det altså prøve.

NOK FORBEREDT?

Nei egentlig ikke da det har vært så travelt og ikke lett og lese og skrive med baby hengende på armen men sånn er det så man får gjør så godt man kan og lille prinsesse må bli med.

Men di har tilrette lagt det for meg med tanke på baby og mating o.s.v så det setter jeg ufattelig stor pris på så dette må jo bare gå veien!

Ha en super duper dag i regnet eller solen eller hvor du nå enn er i dag ❤

DAGEN FLØY AVGÅRDE MEN, DET GJØR DEN JO I.

Godt selskap vel?

I går tok vi med di 4 små på Leos lekeland og der var vi med noen andre også som har barn på vår alder tilnærmet.

Lille prinsesse sov i vognen sin og de andre 3 hadde ladet opp Duracell batteriene sine og det var ikke lett og holde følge med di, hun på 2 var den verste da hun var over alt og oppå alt så mannen måtte leke klatremus noen ganger ig etter en natt med lite søvn så var han ikke helt klar for det men han tok det med godt mot og var en aktiv Zombie, haha.

Tiden fløy og barna gledet seg til pannekaker noe di elsker og inkludert meg selv men den som nok en gang måtte vente på maten der var MEG.

Etter og ha purret 3 ganger innrømmet de at de hadde glemt det nok en gang, kom til slutt da så var det og sluke maten og komme seg hjem da vi skulle få besøk og da ble det kaker og is!

Hellige kapittel det var godt ette mange mnd uten noe godt i forhold til svangerskaps diabetesen.

Også fikk jeg et flott sett til lille prinsesse i en nydelig farge, elsker strikke kler til barna.

Det var fra en god venninne til min mor som kom med det så Tusen Takk 🌸

Både mann og barn sovnet fort i går så jeg var ikke sen om og gjøre det samme, litt søvn mellom anne tider er ikke og forakte!

I DAG KOM BLADET I POSTEN SÅ DET BETYR.

Vel at bladet KK nå også er kommet i salg i butikken, der står det en artikkel om meg som jeg deltok i som handler om GLEDER I LIVET.

Intervjuet var for lenge siden og fotografen var her i april så godt planlagt og artikkelen var jo kjempe koselig og lese da.

Det bryr sikkert ikke så mange da men vi syns da det var koselig 🌸

Så er du nysgjerrig på hva som står så er det bare og kjøpe bladet, haha.

Jeg kjente litt på angst i forhold til bilder men jammen ble ikke det bra også etter all knipsingen her oppe i 2 etasje.

Vi hadde det kjempe morro mens det pågikk og en tålmodig fotograf som lo godt av 2 åringen og 4 åringen som sprang rundt men som også stilte seg opp når hun ba om det, de elsker og bli fotografert mest fordi de elsker og lage grimaser da ❤

Takknemlig!

HAN FIKK VELGE SELV!

Siden jeg var på sykehuset når den ene sønnen min ble 7 år så fikk han ikke gaven sin så jeg tenkte vi skulle ha litt tid og at han skulle få velge gave selv og noe av det som var øverst på gave listen var en sparkesykkel som man kan gjøre triks med, veldig viktig!!

Det er noe med disse sparkesyklene for alle sønnene mine har hatt en greie med de og det er da helt ok for min del men de vet jo jammen hvor de skal nå for og kjøpe de " gode " som ikke er til " små " barn.

Haha

Så vi måtte innom sports butikken og allerede før vi kom inn så la han merke til de som stod langs vinduet og la på sprang inn og jeg etter.

Mamma her er det litt forskjellig altså.

Ja jeg ser dette og jeg har ikke peiling på dette så vi får spør noen og det var han enig i så det kom en koselig dame som forklarte forskjellen på de og han lyttet etter å kikket litt så sier han :

Mamma jeg tror vi går for den rimeligste prisen i tilfelle du ikke får kortet godkjent!

Haha, jeg skulle ønsket at det åpnet seg et hull midt i gulvet da og damen lo godt og sa seg veldig enig.

Greit og vite at de er bevisste på priser tidlig altså men fornøyd ble han nå 💙

Også var det viktig og ta bilder av den da.

SNART SOMMER OG FERIETID OG DA STARTER RUNDEN MED DELINGER AV.

Nå deles det rundt på statuser om hvor synd det er på alle som ikke har råd til å reise på ferie med barna sine.

Er det ikke bedre å dele rundt at det er helt greit å ikke reise på ferie, men heller tilbringe tid sammen hjemme?

Alle må ikke farte rundt og stå I kø med slitne unger og irriterte foreldre.

Bli hjemme!

Gå på stranda, plukk bær,Spill spill.

Hva som helst som man ikke har anledning til ellers.

Slå opp telt i stua, på verandaen, eller bare gå å ligg under åpen himmel på plattingen, verandaen eller på stranda med den dyna dere har!

Man er nemlig IKKE fattig selv om man ikke reiser på ferie og man trenger ikke og reise til syden for og kjenne på følelsen av at man har vært på ferie, ja hva så om barn eller voksne forteller at de skal til Spania, Bulgaria eller Kreta og de skal ha med seg barna sine og det kostet bare 60.000 for all inklusive ja men la di reise og ikke la det ødelegge deres glede med barn her hjemme i Norge.

Man kan da finne på så mye annet, lage gode barndoms minner med skog turer og bål panner og vannkrig i kjente omgivelser.

På med vannspreder og spring gjennom den!

Skal ikke mye til for og glede barn, og har barna det gøy så har vel vi voksne også det?

Alle har en drøm om og kunne reise til syden eller andre plasser men JEG synes det er så mye bedre og lære barna verdien av hvor viktig det heller er med familie tid og at den kan være helst bedre og tilbringe i kjente omgivelser ❤

YEY VÅR FØRSTE TUR OG HVA VENTET OSS?

Sola skinte og det var bare aldeles nydelig ute, vår første trille tur ute og plutselig var det litt sommer igjen.

Haha

Typisk men det er vel det vi vil ha nå når vi er kommet til juni måneden eller?

Turen vår gikk til frisøren, det som pleier og være en sånn me time ble med lille prinsesse og det syntes jo de ansatte der var kjekt da og hun sov faktisk nesten igjennom alt, fantastisk.

Så var det bort på butikken og der måtte hun bæres litt rundt og med vogn og trille korg så ble det litt av en jobb men alt går da, så kom jeg jo på at jeg faktisk hadde med tutt så da prøvde jeg den og plutselig sov hun.

Det var rett og slett godt og gå tur og bevege seg, utrolig hva det gjør med kroppen og er nå i gang med og lete etter en god søsken vogn så jeg kan spasere til og fra barnehagen også med hun på 2 og han på 4.

VOGNDILLA kalles det visst sier de jeg omgås med men ja noen har det og noen har bil dilla også videre.

Sånn er det bare og hver sine ting tenker jeg 🌸

nibarnsmamma

nibarnsmamma

38, Klepp

Jeg ble mamma til mitt 10 barn nå i mai 2017, skulle endret navn på bloggen men det går ikke og alternativet er og miste alle mine kjekke følgere noe jeg ikke ønsker så da blir det fortsatt denne bloggen der folk kjenner navnet. Her kan du følge min hverdag både på godt og vondt. Min hverdag er noe annerledes i forhold til andre sin og noen av mine barn bor hos sine fedre, ja jeg tenkte på barnas beste også <3 E-post karina.nett.kro@gmail.com

Mammablogger-awards 2017

Kategorier

Arkiv

hits