ER DU HELGEMAMMA?

Hvorfor er det så mye mer negativ omtale rundt de som er helgemamma men ikke helgepappa?

Hvorfor blir man dømt og sett ned på når man sier at man som mamma har barna sine annen hver helg?

Så når man velger og gjøre det beste for BARNA sin del og kun FOKUSERER på deres behov så må det være noe galt med mor?

Ærlig talt.

Det er da vel ikke sånn, det har seg slik at det finnes mennesker som tenker på barnas beste og hva som er best for dem i ulike situasjoner og barna har da vel faktisk stemmerett de også?

Så lenge alt ligger til rette for barna så er det vel det som betyr noe og man skal jo ta hensyn til dem og ikke de voksnes behov og frykten for og miste penger, stønader og lignende for det er i hvert fall egoistisk.

JEG er helgemamma til 5 av mine barn da de bor hos sine fedre og jeg er STOLT av at jeg klarte og se deres behov da vi hadde prøvd 50/50 og så at det bare ble en belastning for dem som de ikke trivdes med.

Jeg har blitt fortalt at jeg er egoist og at jeg var idiot som " gav " bort noen av barna mine men det handler slett ikke om det.

Ingen kjenner til hvem hva og hvorfor uten oss involverte og mine barn trives med situasjonen og er noen glade lykkelige barn som vet at døra her er åpen og at de kan komme når som helst så lenge jeg faktisk bare er hjemme selv og det passer.

Der er det viktigste for oss, flere bør bli flinke på og se barnas behov og legge sine behov til sides og ikke bruke barna mot den andre ei heller bruke de som sende bud.

La barn være barn og vær voksen nok til og ta ansvar selv ❤

TO UKER SIDEN JEG BLE UTSKREVET OG JA JEG HAR VÆRT STILLE NOEN DAGER NÅ MEN.

Får en del meldinger der folk lurer på om jeg har havnet på sykehuset og om babyen har kommet men NEI jeg har ikke det og lille prinsesse er fortsatt i magen min.

Jeg har bare vært utrolig sliten de siste dagene og sliter med en del plager og litt smerter så har bare trengt litt tid for meg selv.

Har også vært litt opptatt med fotografering i forbindelse med en artikkel som skal komme ut snart, vi hadde det utrolig gøy når vi holdt på med det og timene gikk så fort at plutselig var det kveld før vi visste ordet av det!

2 uker er gått siden jeg ble utskrevet av sykehuset og ingen trodde jeg skulle gå lenger enn maks en uke og nå begynner mange og bli utålmodige og vil at lillesøster skal komme, vel det ønsker vi alle og vi gleder oss stort og en gutt på 4 år er veldig utålmodig nå og mener det er dårlig gjort av lillesøster og ikke komme NÅ.

Hver dag hvisker han til magen at nå kan du jammen komme lille baby for jeg vil se deg og kose med deg, JEG ELSKER DEG ❤

Haha, de er nå herlige også da.

Sola skinner her i dag og jammen gjør det noe med humøret!

NY ARTIKKEL PÅ VEI.

Begynner og nærme seg en ny artikkel der jeg og de små barna og eldste mi og mannen min er med på, det blir spennende og gøy og de små elsker oppmerksomhet så håper de har humøret med seg i dag da fotografen kommer og håper været er med oss litt i dag den lille stunden vi skal fotograferes her ute da det i utgangspunktet er litt kaldt allerede.

Artikkelen handler om gleder i livet og jeg ble oppringt og spurt om jeg kunne tenke meg og stille da jeg fikk noen gode opplevelser i fjor som løftet meg og min situasjon høyt.

Evig takknemlig for det da det ble mye hets og diverse rundt det og hele fokuset ble til noe helt annet enn det du burde blitt men jeg kom meg gjennom den stormen også.

Denne gangen er det KK som står på planen og det blir en fin og koselig artikkel som jeg allerede har fått gått igjennom ❤

HIPP HURRA FOR DENNE JENTA HER!

Tenk i dag er det 13 år siden denne fantastiske, stae og bestemte jenta kom til verden i rekord fart 1 mnd før tiden og veide hele 3570 gram og 48 cm.

Du har et hjerte av gull, du vet hva du vil og hvordan du absolutt IKKE vil ha det.

Nå er du blitt tenåring og jeg ser mye av faktene som din storesøster har og kjenner jeg gleder meg til fortsettelsen!

Haha

Lille søster på 2 år digger deg og synes det er kjempe stas når du kommer til oss og liker ikke når du går.

Ditt gebursdag ønske var og få en ny lillesøster på selve dagen din men lillesøster i magen ønsker og gi deg din dag helt ALENE ❤

Hun kommer sånn helt plutselig og alle gleder seg og jeg gleder meg til du skal komme med den største Mc Flurryen med oboy og nonstop til meg etter at hun har kommet til verden.

Vi er super duper gla i deg og håper du får en fantastisk dag ❤

ELSKER DETTE SYNET HER!

Når jeg stod på kjøkkenet og laget middag i dag så syns jeg det ble veldig stille på stuen, nesten litt skummelt stille men samtidig så hørte jeg prating mellom de store og de to minste så når jeg tittet inn så satt de så fint på et teppe og bygget lego.

Man så hvor konsentrerte de var alle sammen og jeg måtte bare smile for meg selv og tenkte få gang i mat lagingen nå mens du slipper og ha de hengende i hver sin fot og nyt det.

Haha

Barna ble kjempe fornøyde med middagen i dag og de små spiste så bare nudlene fløy rundt her, herlig det også da for som 4 åringen sa så var det bare og ta moppen fatt.

For en fantastisk gjeng ❤

AKUTT BEHOV MELDTE SEG OG DA SLO MANNEN TIL!

Jeg fikk akutt lyst på kyllingvinger, nesten så jeg fikk helt panikk et øyeblikk for at jeg ikke hadde det i hus allerede.

Da har man det man kaller Cravings eller?

Er litt lei grov brød og knekkebrød og salat for tiden kan man si men så sa mannen at han skulle kjøre ned på butikken med glede og kjøpe det til meg siden han er så glad i meg sa han og da ble jeg glad!

Så han kjørte ned og kom hjem med kyllingvinger men ikke bare det, det var også gulerøtter, blåbær og ikke minst noen flax lodd også.

Skal ikke mye til for og glede en gravid dame rett og slett ❤

DA VAR HENTE SETTET KOMMET I HUS!

Og jeg er så ufattelig takknemlig for at jeg fikk dette hente settet til lille prinsesse, en ting er og se bildet av det men og se det i virkeligheten var jo bare fantastisk og det var så lite og søtt.

Jeg gleder meg til og bruke dette og nå er det pakket ned i føde baggen klart til og bli med inn dit sånn så alt annet.

Nå et den rett og slett komplett med til og med en firkløver sjokoladeplate, haha.

Så tusen takk kjære gode venninne som strikket dette til meg 💞

Du er bare hel maks og heldig er jeg som har deg i livet mitt og ikke minst takk for det flotte sjokolade kake stykket du tok med til meg i dag det var jo bare toppen så der blir det en liten smakebit nå i kveld, til og med pynt på.

Du altså!

DISSE KAN VI KJØPE SIDEN DU ELSKER DE RØDE LAPPENE!

Mamma disse jakkene kan du kjøpe for det er sånne RØDE lapper på og du elsker jo kler med røde lapper på.

Haha.

Fine gutten min som var med en tur på Barnashus for og hente noe på lørdag, 4 åringen min elsker og være med meg i butikker også oppdaget han noen fine blå jakker og brøt ut :

Mamma de har røde lapper på og du liker salg!

Jeg hadde bare lyst til og falle i sammen der og da for det var nokså mange i butikken kan man si men jeg måtte jo innrømme at han hadde et poeng da.

Sånn trenger jeg og broren min men ikke lillesøster for hun har så mange jakker.

De var fine og lette og kansje er det vår her snart?

Så okei det ble de jakken og da ble vi enige om at nå var det nok og ikke noe mere mas uansett hvor mange røde lapper han eventuelt kom til og se og det gikk jo bra selv om han bemerket mange ganger at det var en del røde lapper men mamma vi trenger ikke mer!

Haha

Det positive her er at han lærer fort hvor mye gøyere det er og handle på salg enn når alt er ordinær pris 🌸

MAMMA MAMMA NOEN HAR TATT NOE!

Hm

Hva kan det være nå då lille venn.

Hvem har tatt hva og hva mangler du?

Jeg finner ikke natt tøyet mitt med Spiderman på?

Og det er ikke bare bare når en fire åring blir desperat og skal ha noe umiddelbart kan man si, hørselsvern kan vær rett type og ta på ørene av og til og ja det er han flink til når han " ikke " gidder og høre på meg.

Haha

Men jeg fant synderen når jeg ropte navnet og da var det flere som fikk seg en god latter kan man trygt si, noen skulle jo bare leke eller?

DETTE BLE NOE MORSOMT FOR DE SOM BOR I HUS MED MEG,KAN FORSTÅ DET PÅ EN MÅTE DA MEN!

Det ble visst noe morsomt når det var noen godte syke folk her i hus som skulle kose seg forleden, det er skuffen med det rare og det er ingen hemmelighet at JEG elsker SJOKOLADE det har jeg alltid gjort.

Og de fleste vet at når jeg kjøper meg noe så er det akkurat den skuffen de finner det i men de vet også at jeg kan knurre om de rører det!

Sånn likevel da så stod mannen og eldste datteren min på kjøkkenet og rotet så hører jeg dem si :

Til og ha Svangerskapsdiabetes så har du utrolig mange sjokolader her i skuffen som du ikke kan spise en gang.

Hm, vel godt poeng da men man må da være beredt eller?

Haha.

Når jeg titter oppi selv så tenkte jeg at de har et poeng men en ting er sikkert og det er at den ene FIRKLØVER sjokoladen den skal bli med meg på fødestuen altså!

Så den kan jeg bare legge i den så kalte fødebagen min med en gang og resten?

Vel de springer da ikke vekk?

DET ER BARE SÅ FANTASTISK DEILIG!

Jeg har sovet utrolig godt de siste nettene selv om jeg har våknet med kynnere ut av det blå så jeg nesten har tisset på meg og løpe til do?

Eh nei da hadde det gått riktig galt.

Haha

De kommer og går i hytt og vær og kjenner kroppen jobber på spreng men så lenge går det bra og hver dag er en seier uansett!

Sola skinner og vår varmen er på plass og det er en fryd uten like og det er da utfordringen min kommen og man ikke skal styre for mye.

Alle er ute på tur, koser seg i fjellet eller på dagsturer i snøen og det kunne jeg så gjerne tenkt meg også men her blir det noen små turer til lekeland og i dag toppet vi det med en tur til Mc Donalds der jeg også koste meg og det gikk fint med tanke på blodsukker og alt faktisk, av og til må man skli ut litt vel??

Barna har kost seg ute i det fine været og de begynner og bli noe trøtte så her er det bading og aktivisering på høyt nivå så de ikke skal sovne på sofaen for og springe våkne til kl 22 i kveld er ikke et tema en gang.

Haha.

Håper dere nyter dagene og koser dere maks 🌸

UBESKRIVELIG DEILIG OG KOMME HJEM!

Det var herlig og komme hjem til sitt eget selv om jeg har hatt det godt på sykehuset da.

Bare det og kunne ta seg en dusj uten de slangene på og en pumpe maskin som sprøyter inn medisiner var fantastisk.

Nå er det bare og ruge hjemme og skulle riene begynne eller vannet gå nå så blir ikke fødselen stoppet.

SKUMMELT.

Lille i magen har det bra og er kjempe aktiv så det er jo bra og vite, kansje hun er snill og lar oss komme over neste hinder?

Kjenner kroppen min jobber med noe igjen men jeg er ikke helt klar til og komme dit enda, nå vil jeg kose meg hjemme i påsken og jeg var innom på apoteket på vei hjem og hva fant jeg der?

Jo nemlig godteri uten sukker så da kan jeg kose meg litt også i påsken ❤

Koste oss med Taco og Indrefilet med masse salat i dag og det var bare fantastisk godt.

Fødebagen er pakket på ny så den står klar da.

Jeg er kjempe sliten og trøtt i dag og gleder meg til og legge meg i kveld min egen seng og lade opp til en ny dag hjemme.

Ønsker dere en kjempe fin kveld og bruk den fornuftig!

Jeg skal til og med unne meg en kokos bolle altså.

Haha

KJÆRE MANNEN MIN!

Du gjør en fantastisk jobb på hjemmebane selv om jeg har tilbringa noen dager her på sykehuset og jobbet for og holde lille prinsesse i magen huset enda en stund til, men jeg beundrer stå på viljen din med og være så positiv og du jobber med og få i orden 2 etasje mens de små er i barnehagen og etter de er lagt på kvelden din.

Jeg beundrer motet ditt så ufattelig mye, er ikke alltid jeg er så flink til og vise at jeg setter pris på den men innerst inne vet du at jeg gjør det.

Du vet hormonene mine slår ekstra inn når jeg er ufattelig sliten og lei alle utfordringene som har kommet i dette svangerskapet.

Det har vært endringer og nye ting og sette seg inn i men det går nå!

Takk for at du er den du er og takk for at du gjør så mye for oss alle sammen ❤

NY OG SISTE DAG MED LUNGEMODNING!

Dagene går relativt fort selv om jeg er på sykehuset faktisk, det skjer noe hele tiden også blir man kjent med andre mennesker som er i samme situasjon eller noe annerledes.

Rart hvor mye forskjellig som kan oppstå fra den ene gravide kvinnen til den andre og jeg er utrolig TAKKNMELIG for at min problem stilling ikke er den mest alvorlige i forhold til andre.

Nå har jeg fått sprøyte nr 2 og den som reagerer mest på den må vær meg og ikke lille i magen for og si det slik, haha.

Snakk om og få hete tokter og frysninger i ett kjør men det får man da bare tåle.

I dag ble det skiftet Insulin pose da det viser seg at de faktisk har gitt meg feil dose, mine doser skulle vært fordoblet siden jeg får lungemodnings sprøyter så det forklarer de litt vel høye målingene mine etter måltid og her men de fant nå utav det og passer på at det nå blir riktig.

Sola glipper frem og fuglene kvitrer ute så man er med godt mot og fremdriften er lovende foreløpig.

Planen er at visst alt fortsatt er rolig i magehuset så får jeg dra hjem i morgen og ruge videre og da er vi over det første målet også vil jeg nå andre målet og klarer jeg det så er jeg stor fornøyd.

Savner mann og barn ❤

Man blir liksom mer hormonell når man er her inne da ensomheten kan ta litt over og de fleste er på påskeferie og koser seg men alt går til en god sak så det gjelder og være positiv.

SYKEHUS OPPDATERING!

En ny dag her på sykehuset, jeg har sovet rimelig greit.

Lille mor i magen er en aktiv baby og det er vi alle glade for siden det er et sunnhets tegn i seg selv!

Etter frokosten i dag så kom avgjørelsen fra lege om at jeg ikke fikk reise hjem i dag siden livmorhalsen er en god del forkortet og siden jeg er under 34 uker på vei så ønsker de og gi Lungemodning så babyen sine lunger blir sterkere i tilfelle dette setter skikkelig i gang så jeg har fått første sprøyte av det og den kjente man kan man si.

Haha

Jeg har også fått innlagt Veneflon så jeg får Insulin direkte inn i blodet på grunn av Svangerskapsdiabetes og det må jeg ha i 2 døgn.

Skulle fødselen starte etter disse dagene er gått så stopper de ikke fødselen sa de for da er hun sterk nok til og komme.

Skummelt men spennende på samme tid!

Føler meg godt ivaretatt og de som jobber her er sprudlende og positive, noe som betyr mye for oss ❤

PÅSKEN STARTER MED INNLEGGELSE PÅ SYKEHUSET!

Var vel ikke akkurat slik vi ønsket det skulle bli.

På fredag begynte jeg og føle meg uvel og rar i kroppen med masse kynnere som ikke var noe gode og kroppen endret seg og jeg kjente mer nedpress og følelsen av at noe var i gjære økte på i går kveld.

Jeg er ikke klar for og føde enda da jeg er inne i min 33 uke altså 32+4.

Jeg har født i uke 33 og 34 uke før og ønsker og komme meg over uke 34 og krysser det jeg kan krysse for at dette roer seg.

Turen gikk til fødeavdelingen i dag og det viser seg at de registrerer rier og forkortning av livmorhals og babyens hode står så langt nede og presser på!

ANGSTEN tok meg og legen ville ha meg innlagt til observasjon og ny vurdering i morgen.

Jeg må innrømme at jeg er redd, ikke for at det skal gå galt men redd for og føde når jeg ikke er klar.

Så nå har jeg fått meg og blitt servert mat og streng beskjed om og hvile.

Stakkars mannen min som så frem til litt ferie så ender jeg her, men han er en sterk og flink mann og vet og klare seg ❤

DA ER DET OPPE OG TETT OG TAR FORM!

For en følelse nå når andre etasje er oppe og tett og vi kan begynne på innredningen av rom og stue og med det mener jeg jo da isolasjon og sette opp vegger også videre da!

Men det begynner da virkelig og nærme seg noe og stillaset har blitt hentet så det er nå bedre plass her ute i gårdsrommet også.

Trappen opp til andre etasje må justeres og der ønsker jeg og legge teppe så ingen andre må oppleve og gå på ræva ned for det gjorde jeg u 2013 på selveste Valentine kvelden og høygravid var jeg også.

Haha, for en opplevelse og legen på fødeavdelingen holdt på og dø av latter når han så venstre rumpe ball den var alle regnbuens farger og den dag i dag har jeg fortsatt vondt der.

Så ja jeg tenker teppe i trappen er en god løsning.

Ser ut som de fleste er klar for påske ferie nå, jeg vet ikke helt hva jeg er egentlig da det blir mange lange dager og begrenset på hvor mye man kan gjøre når man ikke kan reise noe sted heller når det nå nærmer seg fødsel.

Det er nå man ønsker at man hadde familie som kunne kommet på besøk, eller at man hadde andre og tilberede tid sammen med.

Men man får ta det som det kommer og jeg håper dere får en fin helg alle sammen❤

MAMMA DET HAR SKJEDD NOE DU MÅ FIKSE!

Fine 4 åringen min som fortsatt får det sagt.

I dag var det påske frokost i barnehagen og før jeg tenkte meg om så spiste jo jeg hjemme av gammel vane siden jeg må passe på dette blodsukker greiene men tok meg en kaffe og var sosial.

MEN

Den herlige utspekulerte gutten min klarte og først og fremst takke meg fint for at jeg kjørte han i barnehagen, haha.

Men så sier han :

Mamma, altså så har det skjedd noe på rommet mitt som du må fikse mens jeg er i barnehagen.

Eh ja vel, hva mener du med skjedd?

Nei altså som du pleier og si :

Tror det har vært en eksplosjon eller noe for det ser ikke ut og alle lekene lå PLUTSELIG på gulvet og jeg vil ikke ha det sånn.

Jeg klarer nesten ikke og gå der og jeg tror Emma har gjort dette når jeg sov?

Haha

For en rakker og du ser meg ut som at lille søster gjorde dette mens du sov og hvordan skal dette ha gått til siden hun sov lenger enn deg i dag?

Eh nei altså jeg vet ikke men okei det ble bare rot når jeg måtte tømme ut alt for jeg lette etter politi skiltet mitt og sjørøver lappen til øyet men fint om du rydder til jeg kommer hjem mamma!

Vel etter og ha sett på rommet hans nå så skjønner jeg hva han mener med rot!

At JEG skal RYDDE?

Det skjer ikke, det skal han jammen meg få bidra med selv.

Ha en fin dag folkens ❤

FOR EN DEILIG FØLELSE OG MESTRE NOE!

Følelsen av og faktisk mestre noe er jo bare helt fantastisk og bare få den slengt tilbake at du kan faktisk klare det.

Jeg har tatt Samfunnsfag og bestod prøver og eksamen!

FANTASTISK.

Jeg holder på med siste innspurt i Naturfag og hadde en prøve der og jeg BESTOD med en god karakter også, i hvert fall for meg var den god, jeg skal innrømme og si at jeg tvilte på meg selv og tenkte at dette aldri kom til og så bra så jeg satte meg ingen forhøye forventninger av meg selv og lot det stå til og gjorde det etter beste evne og når resultatet kom så var det bare deilig og se at jeg hadde bestått.

Kansje på tide og begynne og stole mer på meg selv og tenke at jo jeg kan klare det!

Det er kun disse to fagene jeg klarer og ta nå før jeg skal få baby og gå hjemme i permisjon så de resterende 3 fagene jeg trenger må jeg ta til høsten og det er jo 3 krevende fag også så jeg får ta et om gangen og gjøre det beste jeg kan.

Ser frem til alle er i boks og jeg kan ta fagbrevet som helsefagarbeider, det er aldri for sent til og utdanne seg men når barna mine sier at det er kjedelig på skole og de ikke orker mer så skal jeg love dere at jeg er kjapt ute med og oppmuntre dem og bruke meg selv som et " skrekk " eksempel siden jeg ikke gikk vidergående skole av personlige årsaker.

Da er de kjapt på banen igjen og står på.

Jeg er stolt av dem og vet nå hvor tøft skole faktisk er men samtidig så er det gøy og lære nå kjenner jeg i en alder av 38 år.

Jeg skjønner folk vegrer seg på og eventuelt starte opp men folkens, gi det en sjanse så vil dere se at det er både spennende, slitsomt men så verdt det ❤

DET BLE EN LANG DAG PÅ SYKEHUSET!

Dagen ble noe lenger enn forventet inne på sykehuset i dag, skulle på kontroll på fødepol i dag i forbindelse med vekst måling og sjekke at Lillemor vokser helst i normal takt med tanke på Svangerskapsdiabetesen som jeg har fått.

Og det gjorde hun, lå fint på vekst og hadde det godt inni magen sa de og de kalte henne for lille turbo for hun var ikke så interessert i og samarbeide under måling og krøllet seg enda mer sammen.

Sånn holdt storesøster også på så de blir vel like på noen områder tenker jeg.

Magen har sunket en del så de mente jeg måtte være forberedt på at hun nok kom noe før termin men det gjenstår og se, hun må i hvert fall vente noen uker til da jeg ikke er klar for noe fødsel enda!

Så var det en Ctg registrering før det var samtale med dia lege som undret seg over om jeg egentlig ble mett av det jeg spiste og mente jeg måtte tørre og spise mer d jeg hadde litt mer og gå på i forhold til blodsukker verdi etter måltid men som jeg sa så stresser dette meg og jeg er bekymret for høye målinger men lovte og prøve mer så det må jeg jo bare få til.

Hadde også innskrivning på føden til slutt og da fikk jeg snakket en del rundt dette med fødsel og det nye nå er at man skal skrive føde brev som man skal gi til jordmor når man kommer inn for og føde!

Fikk også beskjed om at jeg ikke kom til og få føde på fødeloft men måtte på selve fødeavdelingen og at jeg ikke fikk ligge på barselhotell siden jeg har denne diagnosen og allerede tar Insulin!

Så må babyen også overvåkes ekstra de første dagene men det betyr lite så lenge vi bare blir ivaretatt.

Begynner og glede meg til og få dette overstått samtidig som det er litt skremmende også men krysser fingre og tær for at det meste ordner seg 💞

MAMMA HØR PÅ MEG NÅ!

Klare instrukser fra min lille " store " sønn i dag.

Kaller jeg han liten så eksploderer han for tross alt så er han blitt stor etter og ha vært på helsestasjonen på 4 års kontroll må man jo vite.

Veier ordene litt rett og slett.

Haha

Men i hvert fall så hadde han 2 ting han måtte ta opp med meg i dag.

Det ene var disse nye " bleiene " i Spiderman form da.

MAMMA dette er noe av det smarteste du har kjøpt til meg for de holder faktisk hele natta og jeg vil ikke ødelegge dem med og tisse i dem!

Eh

Men hva med de andre da som er up&go scarte jeg.

Nei du vet mamma se på dem,de er ikke fine og jeg klarer ikke og holde igjen i dem.

Hehe

Trodde jeg skulle dø på meg et lite øyeblikk.

Det neste var at han fikk øye på noen med ei bukse med hull i og da utbrøt han :

Herremann mamma se de har ikke vasket klærne på lenge og har nok ikke vært på jobb heller for da kunne te tjent penger sånn som pappa gjør og kjøpt seg noen skikkelige bukser, kansje du kan sy de mamma.

Vel vel gutten min.

Det er sånn moten har blitt i dag, klær selges sånn som det og mange syns det er tøft.

Det er ikke tøft mamma det der må være sabla kaldt!

Hva skal man si?

OG VI NÆRMER OSS MED STORM SKRITT.

Jeg var oppe og tittet i andre etasje i går og jammen begynner det og nærme seg noe nå der oppe.

Det blir så stort med den etasjen, større enn jeg så for meg selv om det blir annerledes når vegger og rom er på plass og man skal innrede loft stuen men likevel.

Barna mine gleder seg kjempe mye til og få nye rom så de kan få innrede som de selv ønsker og det forstår jeg veldig godt.

Alltid greit og ha sitt eget og jeg kjenner selv på den følelsen når jeg nå har hatt muligheten til og investere i noe og eie noe selv og ikke bare leie.

Man har liksom en sikkerhet og en trygghet nå uansett!

For meg betyr det en del etter at jeg har jobbet meg oppover her i livet!

Jeg er så takknemlig for gaven jeg fikk og mulighetene som ligger foran meg ❤

LILLEMOR OG BAMSENE!

Kjære mi tid, i dag tror jeg lillemor har klart og finne så og si hver eneste bamse her i huset og dekorerte hele sofaen med dem før hun selv satte seg midt i mengden.

Hun har lekt med dem og sunget for dem og bedt dem om og lalle.

Kjeftet litt på dem som lå i veien også, så ja det meste er blitt gjort med dem i dag!

Lillegutt har jobbet med pappa i andre etasje der vi liksom skulle få tatt bilder i dag som vi glemte nok en gang oppi kampens hete med handling og middags laging og når vi snakket om det nok en gang så var det barnetv tid og lørdags godt som stod på planen!

Kroppen min løper løpsk om dagen og hormonene slår inn for fullt da jeg trodde jeg ENDELIG hadde klart og finne rett Insulin mengde på dette berømte fastende blodsukkeret men NEI.

I dag var det tilbake til begynnelsen nesten og man må opp noen enheter til.

Ja det er jo bare noe tull og klage men når man ikke helt forstår seg på disse verdiene så blir man jo tullete av mindre.

Man tar på vitaminer og jern og i stedet for at det går opp så går det ned og hva bygger seg opp da?

Jo FRUSTRASJON.

Pust med magen og slapp av liksom.

Haha.

Jeg hadde ikke holdt ut med meg selv en eneste dag akkurat nå og man blir så lei at tårene presser fram men man blokkerer følelser inni seg noe som ikke er bra men man føler ingen forstår!

Vi er endelig kommet til april mnd altså noe nærmere fødsel, på onsdag er det ny kontroll og samtale med dia lege og jeg er spent på hva han mener om målingene mine.

NOTE TO MY SELF!

STAY STRONG.

Mine problemer er ingenting i forhold til mange andre sine så jeg får dra meg selv i nakke hårene.

Dagens utblåsning!

Håper dere får en fin kveld i sammen med mennesker som dere bryr dere om ❤

nibarnsmamma

nibarnsmamma

38, Klepp

Jeg ble mamma til mitt 10 barn nå i mai 2017, skulle endret navn på bloggen men det går ikke og alternativet er og miste alle mine kjekke følgere noe jeg ikke ønsker så da blir det fortsatt denne bloggen der folk kjenner navnet. Her kan du følge min hverdag både på godt og vondt. Min hverdag er noe annerledes i forhold til andre sin og noen av mine barn bor hos sine fedre, ja jeg tenkte på barnas beste også <3 E-post karina.nett.kro@gmail.com

Mammablogger-awards 2017

Kategorier

Arkiv

hits