NÅR DU MÅ DELE DEG OPP!

Skulle liksom fått til noen gravid bilder men det er ikke lett når man skal ta dem selv med en mobil telefon.

Haha

Så da blir det et av ansikt og et eget av magen men det kan da være like greit det vel?

Kjenner det vokser mye nå og jeg er jo sulten nesten hele tiden og man prøver og styre unne det "søte" det går egentlig veldig greit men får liksom noen kikk av og til og da kan det bli en kamp mot blodsukkeret.

Nå er det helg og da skal man vel kunne unne seg noe godt?

Bitte litt må man jo kose seg da man ikke tåler alt av nøtter!

Lille trille i magen er super aktiv og turner 24/7 kjennes det ut som og jeg er kjempe glad for og ha en aktiv frisk jente i magen som gir klare tegn på at hun har det bra.

Lille gutt på 4 år spurte meg i dag om når babyen skulle komme og jeg forklarte at hun nok måtte bli der noen uker til men han mente jeg var så tykk nå og at magen kunne sprekke så han menge det var lurt at hun kom etter påske i hvert fall.

Haha.

Hun må nok vente enda litt til så man kommer forbi målet mitt i denne omgang og det er jo nærme i seg selv.

Jeg gleder meg så til og få sett henne og se reaksjonene til de andre barna, spesielt til hun på 2 år.

Og når jeg ser på de herlige barna jeg allerede har så blir jeg minnet om hvor velsignet og rik jeg faktisk er ❤

TUSEN TAKK MAMMA!

Jeg blir så glad når jeg har barn som blir så glade for og få noen nye klær uansett hvor de er kjøpt fra.

Hørte rykter om at folk som handlet på Cubus og KappAhl var fattige, vel da er jeg blant dem for de plassene jeg handler mest kler i fra er nemlig KappAhl og til og med så var jeg på Cubus i dag og fant noen søte kler.

Jeg kjøper også veldig mye brukt for man får så mye fint for pengene så lenge selgerne er noen ærlige sjeler.

Klart jeg kan også kjøpe noe på sånn typisk barnashus og babyshop men da er det salg og jeg elsker salg.

Min gutt på 4 år strålte i dag når han fikk se de nye klærne jeg hadde kjøpt likt til han og storebroren.

Og lille mor på 2 lyste opp og sa takk mamma når hun fikk se det søte settet jeg hadde kjøpt til henne.

Så gøy når barna lærer og sette pris på ting!

Tipper det er ei annen jente som også blir fornøyd når hun kommer til helgen og ser sitt nye sett med klær.

DETTE VEKKER BARNDOMS MINNER!

Som regel når man sitter på venterom hos leger,sykehus eller helsestasjoner så er det liksom de samme bladene som går om igjen og om igjen men hallo i luken jeg ble glad da disse bladene dukket opp!

DONALD DUCK.

Jeg elsket de bladene som liten og det var noe av det jeg satte utrolig stor pris på visst jeg fikk nye sånne blader og hos bestemor var det alltid masse Donald.

Satt like mye ute og leste i det som vi gjorde når det regnet og satt inne og leste.

Var man ute på tur så hadde man et på lur!

I dag har jeg hatt en skikkelig mimre dag med meg selv og tenkt tilbake på hvordan vi var som barn og dagens barn.

Nesten tragisk og tenke på at dagens barn aldri er ute og leker i skogen eller hopper strikk eller rett og slett bare bruker fantasien sånn som vi gjorde da vi var små.

I dag sitter de enten og trykker på hver sin mobil, eller data og de klarer nesten ikke og legge det i fra seg når de skal spise middag en gang.

Føler barn er mer late og uopplagte i dag og det er faktisk synd, vi må jammen oppmuntre dem mer til og komme seg ut i skog og mark og finne på mer ute i naturen, vær mer med venner i stedet for og isolere seg fra den virkelige verden.

SKAPE GODE BARNDOMS MINNER!

DEN NYE HVERDAGEN PÅVIRKER UTEN TVIL!

Det var ikke bare enkelt og få påvist Svangerskapsdiabetes for og si det slik.

Lite ante jeg hva det innebærer men har nå full forståelse for hvordan diabetikere har det hver dag.

Min fordel er at hos meg vil de forsvinne men likevel synes jeg det er vanskelig og tøft for man må stadig prøve seg frem i kosten og det man blir rådet til og spise mer av er sånn typisk fullkorn men merker også det at kroppen min reagerer mer på det enn vanlig pasta og ris, nokså merkelig?

Så er det målinger i hytt og vær og det før HVERT måltid og ETTER hvert måltid og mens man venter på resultatet så løper pulsen løpsk og man er nervøs for det HØYE resultatet.

Så snakker man med dia lege som sier en ting og dia sykepleier som sier en annen ting og STRESS påvirker blodsukkeret så velkommen til min verden for dette stresser meg.

Så må man øke Insulinet på kveld for det var fortsatt ikke kommet under grensen på de nye verdiene så var ankommet og man setter sprøyten med hjerte i halsen og ikke fordi det er vondt men man håper på en form for virkning.

NYTE GRAVIDITETEN SA DU?

Det er nesten umulig nå med alle tankene som raser rundt og man er redd for det lille mennesket man ruger på og teller ned til barnet ligger trygt på mammas bryst.

DETTE GÅR SÅ FINT SIER ALLE.

Ja det gjør nok det men man reagerer på ulike måter og man må bearbeide og lære seg og takle det på ulike måter.

Det handler om og omstille seg og godta at det er lov og bli frustrert og lei seg.

Det er akkurat som vi skal lære barna, de har lov til og være sinte, leie seg og glade.

Det er en del av livet og man må videre ❤

NÅ HAR DET GÅTT 4 ÅR SIDEN DET SKJEDDE MEN DET SITTER FORTSATT LANGT INNE!

Tiden går og noen sår leges men fortsatt sitter mye av skrekken inne når jeg passerer veien der jeg møtte en bil som kom kjørende i samme felt som jeg lå i, jeg visste det kom til og smelle men visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg siden det er begrenset med plass på veien.

Jeg tuter i håp om at vedkommende ville titte opp og se at han/hun lå på feil side av veien.

Men vedkommende tittet ned og panikken tok meg da jeg hadde med meg min lille nyfødte sønn på knappe 4 uker og en annen sønn på 2 år og ikke minst mitt 3 barn som var nesten 13 år.

Tankene svirret i hodet mitt og jeg ba eldste om og sette seg til godt rette og holde seg fast,han skjønte hva det betydde og jeg ba til gud om at visst han nå skulle ta noen med seg så måtte han ta meg og samtidig kikket jeg i speilet bak meg og så en bil ligge bak meg og tenkte at den også kom til og bli truffet så smalt det og bilen spratt sidelengs og det var som om tiden stoppet opp og jeg kikket rundt meg og så bilen treffe bilen bak meg før jeg hoppet ut av bilen og sjekket barna og fikk dem ut av bilstolene sine.

Det kom folk springende fra en barnehage og hjalp til og tok med seg barna, jenta i den andre bilen var i sjokk så jeg tok henne til sides før jeg fikk kontaktet politi og det gikk ikke 5 minutter en gang før politi og ambulanse kom til stedet.

Personen som kjørte på oss kommer gående ut av bilen akkurat som ingenting har skjedd med hodet ned i MOBILTELEFONEN.

Er folk klarer over at man IKKE sitter på mobiltelefonen når man kjører?

Jeg fikk beskjed av politi og ambulansefolkene at vi hadde hatt ren flaks som ikke ble skadet og det takket være en god trygg bil som tålte et stort smell pluss vi ble truffet på siden der jeg satt.

Dette mennesket som kjørte på oss prøvde seg på og si at hun kom bak oss igjen, aldri har jeg hatt så lyst til og hoppe på noen og ta dem som da, du kunne drept meg og barna mine din drittsekk.

Heldigvis var det mange vitner på veien og du mistet lappen din på stedet.

Håper du selv fikk deg en lærepenge og at du lar telefonen ligge en annen plass enn i hendene dine.

BRUK HODET NÅR DERE ER UTE OG KJØRER OG STOL ALDRI PÅ ANDRE ENN DERE SELV UTE I TRAFIKKEN.

MAMMA MAMMA HAR DU SETT PÅ MAKAN!

Haha, for en fantastisk stemning det ble i bilen nå lille gutt så hvor langt de var kommet på huset nå.

Hver dag så er han opptatt av fremdriften og sier alltid at det blir spennende og se hvor langt de kommer i dag mamma, det blir gøy når de er ferdig så jeg kan få være der oppe med storesøstrene mine.

ABSOLUTT!

Nå har de virkelig kommet langt og mannen min har til og med fått begynt og male på nybygget, nokså greit når vi fortsatt har stillas rundt kan man si.

Ser nokså rotete ut med stillaset rundt også men greit og ha noe og stå på for dem kansje, hehe.

Vi nærmer oss slutten av mars så de skal snart være ferdige her nå og de holder også på med og legge nytt gulv inne.

Blir greit når mannen får begynt på rommene men er jo begrenset på hvor mye han får gjort etter jobb med tanke på barna som vil være med og ikke minst en gravid kone som ikke er i topp form heller men alt går❤

DET BLIR SÅ BRA TIL SLUTT!

HAR MAN FÅTT MED SEG DET VINTIGSTE NÅ MON TRO I DENNE " FØDEBAGEN" ?

Ja da tror jeg sannelig at jeg har klart og gjøre meg ferdig med fødebagen til meg og lille prinsesse.

Greit og ha alt klar da jeg egentlig kan føde når som helst etter uke 34.

Det eneste jeg ikke har pakket ned enda er hår kost og eventuelt litt sminke og smokk det må jeg vel ha med meg også kom jeg på nå.

Haha,når man tror man har kontroll liksom.

Nå begynner det plutselig og gå skremmende fort fremover og ikke at det gjør noe men nå begynner tankene rundt fødsel og hvordan det hele starter denne gangen, man gruer seg samtidig som man gleder seg!

Det og få et barn er jo en glede og velsignelse i seg selv og man føler seg vel ikke trygg på at alt går bra før man har fått ut barnet og man får det på brystet og man hører gråt og leger ser på dem og når da ordene kommer :

Gratulerer med et flott og friskt barn 💞

Da senker man skuldrene litt mer og nyter tiden man får i sammen med den lille på sykehuset før man skal hjem til resten av familien og en ny annerledes hverdag begynner.

JEG FØLER MEG SÅ RIK SOM FÅR DISSE MULIGHETENE OG JEG ER UTROLIG TAKKNEMLIG FOR HVERT OG ET BARN JEG HAR FÅTT!

Det er travelt men så verdt det 🌸

SLIK GIKK TIMEN PÅ FØDEPOL OG DIA LEGE I DAG!

Jeg var nokså nervøs for kontroll av blodsukker målingene mine i dag og ultralyden som jeg måtte ha i forbindelse med vekst måling av babyen og gjennomstrømningen i navlesnoren.

Når man får beskjed om at man har Svangerskapsdiabetes og må måle og notere hjemme først før de ser over det så er man liksom i " finn ut hva du kan spise " fasen så man må prøve seg frem.

Grusomt rett og slett for jeg blir nesten redd for og spise for jeg er redd det er for " høyt " blodsukker 2 timer ette mat.

Ultralyden gikk fint og lille prinsesse hadde det kjempe fint i magen og vokser fint og var på pluss siden men ikke sånn urovekkende men fint.

Hun lå så sammen krølla så det var litt vanskelig og måle skikkelig sa de.

Møte med dia legen etterpå gikk jo også veldig greit og han så igjennom målingene mine og sa at jeg hadde for høyt fastende blodsukker så jeg må starte med Insulin på kvelden som er langtidsvirkende.

Jeg aner ikke noe om dette og fikk helt hetta og hormonell som jeg er så var tårene til stede.

Han beroliget meg med at det skulle gå kjempe fint og at jeg da ville få et bedre blodsukker nivå på morgenen.

Jeg hører om folk som får følinger og all slags så dette SKREMMER meg.

Jeg skal på kurs på sykehuset på fredag hvor jeg også skal lære meg og sette denne sprøyten pluss få informasjon fra ernæringsfysiolog, blodsukkeret mitt etter måltider så foreløpig bra ut.

Må også på ny ultralyd om 2 uker for og sjekke babyen sin vekst da komplikasjoner med dette kan bli stort barn!

Jeg skulle ønske jeg kunne nyte svangerskapet men det klarer jeg ikke da det nå blir en slags stress faktor hengende over meg.

Det positive er tett oppfølging hos min fast lege og fødepol og dia lege!

Er ikke så mange uker igjen nå men føles plutselig som en evighet!

Jeg må bare snu tanke gangen min og tenke positivt på et vis 💞

LYST TIL Å VINNE EN BILLETT?

Kjære lesere!

Jeg har blitt kontaktet av et firma som heter MSLGROUP, og har fått gleden av og kunne dele ut en gratis billett til et arrangement som heter barsel break.


Kort om Barsel Break:
Barsel Break er et event for småbarnsforeldre arrangert av LEGO i samarbeid med bObles og Nordisk Film Kino.
Våren 2017 vil det bli arrangert 19 spennende arrangementer på Østlandsområdet der man vil få inspirasjon til hvordan man kan legge til rette for aktiv, stimulerende lek med småbarn/babyer. Hjerneforsker Kjeld Fredens og barnefysioterapeut Louise Hærvig vil sammen holde en levende og interaktiv presentasjon med video, hvor de tar deltakerne med på en reise igjennom barnets motoriske utvikling.
 
Målet med arrangementet er å gi småbarnsforeldre en «break» fra hverdagen og LEGO ønsker invitere til en hyggelig atmosfære fylt av inspirasjon og kunnskap.
 
Arrangementet er målrettet foreldre med babyer. Utenfor salen vil det være mulighet for å «parkere» barnevognen, som vil være under oppsyn under arrangementet.  Prisen for arrangementet er 245 kr og inkludert i prisen er en lekker goodiebag med produkter fra LEGO® DUPLO® og bObles.

Billetten er til dato 3 April klokken 12.30 på Ringen Kino i Oslo.

For og kunne vinne denne billetten må du delta på en liten konkurranse.

Spørsmålet du må svare på er :

Hvor gammel er min ektemann? :)

Skriv inn svar i kommentarfeltet.

Ved flere rette svar vil en tilfeldig vinner bli trukket!

Vinner av billett står fritt til og gi denne videre til andre om ønskelig :)

Vinner blir trukket på Fredags ettermiddag.

For dere som ønsker og kjøpe billletter selv så legger jeg ved noen linker til der dere kan kjøpe billettene og tidspunkt til arrangementene :)

  • Colosseum Kino, Oslo ? 27. mars
  • Ringen Kino, Oslo ? 3, april
  • Asker Kino ? 4. april
  • Hønefoss Kino ? 5. april
  • Kilden Kino, Tønsberg ? 6. april

 

Oslo: http://www.nfkino.no/oslo/article1310535.ece

Kilden: http://www.nfkino.no/kilden/article1310544.ece

Hønefoss: http://www.nfkino.no/honefoss/article1310540.ece

Asker: http://www.nfkino.no/asker/article1310539.ece

LYKKE TIL OG DEL GJERNE INNLEGGET MED DINE VENNER :-)

 

RESULTATET AV EKSAMEN I SAMFUNNSFAG!

Jeg har ikke vært så nervøs, skjelven og kvalmen på lenge som jeg var i dag rett før jeg skulle inn på muntlig eksamen med 2 flotte gode lærere.

De så sikkert hvor nervøs jeg var for de stod der med noen smil og sa :

Slapp av dette går bra.

Vel tenkte jeg bare, det vil jo vise seg det.

Det var satt av 20 minutter og tiden gikk faktisk fort for plutselig måtte vi runde av og jeg måtte ut på gangen og vente mens de diskuterte seg i mellom, følte meg som en liten unge der jeg stod og ventet på dommen min.

Minuttene føltes plutselig som evigheter før de hentet meg inn igjen og da var blikkene liksom mer strenge og alvorlige før de kunne fortelle meg :

GRATULERE DU HAR BESTÅTT FAGET!

Ordene svaiet rundt i hodet og hormonene løp løpsk og jeg var så stolt av meg selv.

Jeg klarte det og bedre enn forventet!

Så til alle dere som hadde troen på meg og støttet meg opp,

TUSEN TAKK.

Et fag overstått og nå gjenstår det og bli ferdig med neste fag som jeg er godt i gang med.

Nemlig Naturfag.

Jeg kjente at dette styrket meg i troen om at jeg fint skal klare og bestå det faget også.

Ja jeg er faktisk stolt over at jeg klarte og fullføre dette til tross for alt jeg går igjennom for tiden, det var dager der jeg tenkte at jeg ikke orket mer på grunn av mennesker som ikke ønsker meg godt.

Men jeg gav ikke opp!

Jeg fant styrken, nemlig BARNA mine og mannen min som oppmuntret meg 💞

DA VAR DEN ENE STORE DAGEN KOMMET!

Og den gjør meg kvalm og full og panikk for at det skal gå til H......

EKSAMEN

Den avgjørende dagen om bestått eller ikke bestått et av fagene jeg tar.

3 kapitler måtte jeg velge ut og føler hodet ikke henger helt med da det skjer så mye rundt meg om dagene på familiære områder.

" ikke på privaten med min mann altså"

Det er akkurat som om jeg ikke klarer og konsentrere meg i det hele tatt, jeg leser og leser og skriver men det ramler ut igjen.

NORMAL REAKSJON?

Vel man får jo bare håpe på det beste og gi det man kan men tanken på og stå foran 2 lærere gjør meg sikkelig uvel altså, skjønner jo nå hvordan min datter hadde det på Vidergående.

All ære til henne som gikk gjennom dette med " godt " mot.

Man har fått et tidspunkt man skal møte på og tro meg jeg kikker på klokken og vil helst stille den tilbake for hver time som går, akkurat som om det hjelper?

Haha.

Nei det får bære eller briste og måtte høyere makter være ved min side i dag 🌸

NÅ ER ALT UTE!

For en følelse og for en kjempe jobb mannen min har gjort med litt hjelp da selvfølgelig.

Vi setter så stor pris på at noen ønsker og hjelpe og bidra på kvelden.

Det er jo begrenset med hvor mye mannen min får gjort når han er på jobben på dagen først så er det middag og barn hjemme også som vil være med han og en gravid kone som er vond til beins også studerer jeg og går på skole.

Ja ingen sa det IKKE ville bli travel men alt for barna og fremtiden.

Nå er alt det gamle revet innvendig mens det nye bygget stod over, for en følelse og nå kan de endelig begynne på det nye gulvet innvendig.

Nå kan man jo faktisk se det også!

Haha.

Det er rett og slett blitt dumpet ut.

Nå er det B12 injekson før jeg skal på skolen så er det hjem og lese til muntlig eksamen i morgen og nervene er på topp og jeg gruer meg for jeg hater virkelig muntlig det er som om ordene stopper opp men man må bare ha troen på det og det viktigste er at jeg faktisk består faget!

Nydelig vær ute i dag og jeg gleder meg mer og mer til våren slår inn for fullt og man kan sitte ute og nyte litt sol og kansje tenne grillen også?

Ha en fin dag.

HER ER DET MANGE MÅTER OG GJØRE DET PÅ JAMMEN!

Av og til så er det som om barna ikke helt forstår ordene :

HUSK og heng opp jakkene og sett skoene i hyllen er dere greie!

SVAR :

Jada mamma vi vet det.

VEL, i dag ble jeg litt usikker på om de forstod meningen med hva det egentlig betydde når jeg gikk på gangen for og sjekke.

Noen har glemt hvordan vi henger opp jakkene og hvor vi setter skoene i dag.

Når jeg da kom inn i gangen så takket jeg for st de hadde ryddet så fint etter seg og samtlige sperret opp øyene og kikket på hverandre før ordene plutselig popper ut av munnen på et av de som lød følgende:

Eh, vi har ikke gjort det enda for vi er faktisk slitne etter og ha vært på fotball banene og sparket litt ball, aner du hvor slitsomt det er mamma?

Jeg ble litt stum et øyeblikk før jeg fikk summet meg og sa at vel, det kan være slitsomt og faktisk bevege seg litt ja men tenk hvor slitsomt det blir for dere når dere ikke får bruke ipaden deres!

Svosj sa det bare så var det en hau med kropper som løp ut på gangen og da ble det ryddig da :-)

Haha.

Alle har vær sin sjarm!

DET BLIR LIKSOM LITT PRIORITERINGER ANNEN HVER HELG!

Annen hver helg blir det litt mindre blogging men det har jo sin årsak da jeg har alle barna her og de får min fulle oppmerksomhet først og fremst.

Sier seg vel selv tenker jeg!

Like vel så prøver jeg og være aktiv og legge ut minst 2 innlegg til dagen.

Mye som skjer om dagene og mye som vil skje fremover de neste ukene.

På Tirsdag skal jeg ha siste eksamen i Samfunnsfag og jeg kjenner presset henger over meg nå med tanke på alt som skjer med meg og min kropp og kontroller i forhold til Svangerskaps diabetes og vekst målinger, blodsukker målinger og samtaler o.s.v

Nesten så det blir litt mye og helt ærlig så synes jeg det er vanskelig og klare og nyte svangerskapet nå på grunn av frykt for at noe annet skal dukke opp!

Det var ikke slik som dette jeg ønsket det og JA jeg vet det går bra men ikke alltid lett og snu tanker og følelser likevel!

Denne helgen er som sagt alle barna her og tiden går så alt for fort og i morgen er det allerede søndag og 5 av de skal hjem.

Mannen jobber på spreng oppe i andre etasje men har fått god hjelp de siste dagene så nå er det straks klart til og legge nytt gulv oppe og da begynner vi og nærme oss enda mer.

Planen var og få tatt noen bilder av det i dag men kom ikke så langt men kommer sterkere tilbake!

Nå er det legging av små tasser så er det mamma tid med de litt større og det må nytes fullt ut før øyene blir for tunge og holde oppe og senga kaller.

Måtte dere alle få en fin kveld, bruk den fornuftig ❤

HUN VILLE RETT OG SLETT IKKE VISE SEG!

Vi var så forventningsfulle i går kveld da vi skulle på 3D ultralyd for og få en liten snik titt inn på våre kjære lille prinsesse.

Vi fikk ikke med oss ultralyd bilder fra ordinær ultralyd for hu lå og gjemte ansiktet da også.

Det samme gjorde hun nå!

Hun lå i hodeleie men presset opp mot en " vegg "

Det var et lite øyeblikk hun snudde på seg og fikk et lite glimt men det var det.

Alt så helt fint ut så vi skal da heller vær takknemlig for det også får vi bare glede oss ekstra til vi får henne.

Denne helgen blir travel da alle barna kommer og det vil bli livlig men godt er det, helga får vel ikke mer begynt før den faktisk er over så øyeblikkene er viktige og ta vare på 💞

Vær mot andre som du vil de skal være mot deg!

FOR NOEN MENNESKER JEG ER OMGITT AV !

For en flott dag jeg hadde i går ettermiddag,

jeg var relativt sliten på dagen i går og var litt utav det av personlige årsaker men jammen ble jeg varm om hjertet når jeg så den flotte blomster oppsatsen min som mannen min hadde kjøpt til meg og ikke minst den middags daten jeg og han skal ha bare oss to.

Så kommer eldste jenta mi på snart 19 hjem fra jobb med roser og bamsemums til meg, jeg ble så glad.

Og ikke minst så fikk jeg håndsåpe og krem av min eldste sønn, for noen flotte snille barn jeg har!

En god venninne kommer innom døren på kvelden med en blomsterbukett og forenings damene kommer med blomster og noe til lille prinsesse i magen ❤

Jeg fikk bestilt meg kake til foreningen min i går kveld, jeg måtte jo servere noe når det var min tur til og ha forening.

Kvelden ble kjempe fin og tusen takk til alle som gratulerte meg i går!

Jammen ikke værst og fylle året altså.

Setter så pris på hver og en!

Nå skal jeg snart til behandling og få påfyll av B12 vitaminer og jeg gleder meg til jeg skal på 3D ultralyd i kveld med mannen min og smug titte på Signe!

Ønsker dere en fin dag ❤

JEG LYVER VISST JEG SIER DET IKKE STRESSER MEG!

Jeg kan virkelig ikke si at dette går fint, det er mange som har dette og som lever med dette daglig!

Og få den beskjeden :

DU HAR SVANGERSKAPSDIABETES.

Det stresser meg noe så inni h......

For JEG er ikke vant til det og aner ikke så mye om det.

Jeg har blitt henvist inn til fødepol for videre oppfølging og vet ikke når jeg blir kalt inn der.

Så skal man måle blodsukker 4 ganger daglig minst for og kartlegge et mønster.

Så hva ska verdiene være for en med svangeskapsdiabetes fastende, hva er greit liksom?

Hvor høyt er ok etter måltid?

Ingen får samme beskjed har jeg skjønt for mange kommer med ulike svar på dette sv de som har dette selv!

Det er da jeg blir enda mer stresset, det knytter seg i magen min og jeg prøver og endre kostholdet men er helt grønn på hva jeg kan spise og ikke.

Skal jeg leve på kjøtt og salat og knekkebrød frem til fødsel nå liksom?

Det blir som om man må lage 2 forskjellige middager hver dag så resten av gjengen her hjemme ska få kunne spise " vanlig " mat!

Jeg har gebursdag i dag, hele 38 år.

Hipp hurra for meg!

Jeg skal ha forening i kveld og hva serverer man da?

Kake blir det også så en smakebit skal jeg absolutt ha!

Man sitter med det fordømte måle apparatet og kjenner pulsen er høy hver gang i redsel for at det skal være for høyt av alt man spiser!

Til og med en mamma har lov til og være redd, sint og frustrert og alle kan si at dette går bra, klart det skal gå bra!

TAK OVER TAK.

Ganske greit og ha dobbelt tak?

Haha

Herlig når det nye er kommet på og mannen nå kan fjerne resten av det som var før!

Blir bra når de nå jan begynne mer innvendig også da ser man i hvert fall at man nærmer seg målet mer og mer for hver dag som går.

I dag regner det noe voldsomt så tror nok bygge folkene er glade for at de slipper og stå ute i dag, klandrer dem ikke i det hele tatt.

Rett og slett nydelig inne vær men for meg så kjeder meg fort kan det bli en utfordring.

Nå skal jeg snart bort til lege kontoret og få meg et blodsukker apparat så må man hente ut det man trenger til resten da så er vi i gang med målinger!

4 ganger daglig og logg føring av dette, blir spennende og se resultater og håper at det er nok med kost reguleringer på meg!

RESULTATET JEG IKKE ØNSKET!

I dag fikk jeg resultatet på glukosebelastningen jeg tok på fredag og det var et svar jeg ikke ville ha men hva hjalp det?

Den viste at jeg absolutt lå i grenseland til og få Svangerskapsdiabetes.

Verdien lå på over 9.

Så typisk min uflaks dette, man blir jo faktisk deprimert over slik.

Nå blir det blodsukker målinger 4 ganger daglig og alt skal noteres så legen får dannet seg et mønster av dette!

Hvorfor måtte dette skje nå liksom!

Og når man slites så fordømt med bekkenløsning/låsning og symfyse problemer så er det begrenset på hvor aktiv man klarer og være da man får et smerte h...... bare etter og ha gjort noe husarbeid!

Også må man kost regulere det med og kutte pasta,potet,ris og brød og sukker og heller ikke spise mye frukt.

Alt jeg er glad i må man kutte og det er ikke lett mår man i tillegg har dilla på enkelte ting!

Jeg er glad i mat, veldig glad i mat og må alltid ha litt sjokolade hver dag men må nå erstatte det med noe annet.

MÅTTE DE NESTE UKENE FLY AVGÅRDE SIER BARE JEG!

Det positive oppi det hele er at jeg skal på privat ultralyd på Torsdag og se lille prinsesse i 3D og det gleder jeg meg til og det viktigste er jo at hun ikke lider noe av dette❤

Ting som er ukjent for meg skremmer meg virkelig,man mister liksom kontrollen.

DÅRLIG MED OPPDATERING?

Føler meg skikkelig dårlig på dette med graviditets oppdatering og slik men det går jo i ett her med hus byggingen, barna, også disse fagene jeg tar og ikke minst så går det litt tid til Røde Kors også,

Jeg er med i omsorgs styret og synes det er knallkjekt og bidra med ting jeg brenner for.

Nemlig mennesker med behov!

Men nå er jeg jo gravid og vi nærmer oss målet der også, det begynner og bli tungt og jeg må jo tisse hele tiden og man kan jo bli sprø til tider.

Det er vondt og bøye seg for jeg føler magen henger henger på kne snart, haha.

Alt blir likevel klemt oppover og man blir fortere mett til og med når man egentlig er sulten.

Jeg kan ikke annet enn og le heller for uansett plager så er det så verdt det, det kommer noe så vakkert og verdifullt ut av det så premien overgår alt.

Nå håper jeg at energien vil komme mer tilbake nå når jeg får påfyll av disse vitaminene i kroppen!

Er også snart på tide med noen nye gravid bilder også, det blir ikke noe ETTER FØDSEL BILDE her hos meg for jeg vil ikke kaste bort tiden min på noe slikt.

Det er babyen som er fokus da og amming og ikke minst alle mine skatter som også skal bli kjent med denne prinsessen.

Jeg var på fagsamling med Røde Kors denne helgen og det var knall kjekt men jammen var det godt og komme hjem til mann og barn også ❤

DET BLE LITT EKSTRA KOS DENNE HELGEN I PÅVENTE AV DOMMEN PÅ GLUKOSE BELASTNINGEN I MORGEN.

UPS.

ENDELIG TETT.

Gjett om det var herlig og få Taktekkerne på plass i går og jammen var de vel heldige med været også.

Deilig når sola tittet frem og de kunne begynne der og de gjorde seg ferdige også!

FANTASTISK.

Så da slipper vi og dra frem bøtter og gryter når det høljer som verst og ingenting er mer irriterende enn og snuble rundt det!

Man begynner liksom og se en slags ende på dette bygge prosjektet nå og det er dager jeg tenker at dra dit pepperen gror hvorfor satte jeg dette ut i livet akkurat nå når formen har vært så dårlig, jeg har liksom slitt så med helsa men nå etter at vi begynte og finne ut hvorfor og jeg får behandling så satser vi jo på at formen og energien vil komme sterkere tilbake selv om jeg likevel må ta det med ro så jeg ikke havner i fødsel før de magiske ukene er passert.

Men bare og få energien litt tilbake vil være et stort pluss, søvn blir så som så uansett.

Haha.

Men man få ta til takke med de gode dagene og tenke på hvor deilig det blir når bygge prosjektet er ferdig og man kan begynne og innrede der oppe.

Jeg har en mann som er super flink til og stå på som prøver så godt han kan selv om han til tider møter en litt hormonell kone så smiler han fint og trør til.

Viktig at han får litt skryt oppi alt han gjør så kjære mannen min, du må holde ut og jeg er så takknemlig for det du gjør ❤

DENNE GANGEN HAR JEG VIRKELIG FÅTT ALT PÅ EN GANG!

Alt som ikke skulle skje dette svangerskapet har virkelig skjedd denne gangen.

Ordet VITAMIN MANGEL.

Man starte med fine verdier også bom der du snur det rundt MEN det forklarer jo nå hvorfor kroppen ikke har fungert som den skal, svimmelheten, uroen og trøttheten.

B12 mangel, D-vitamin mangel, Jern mangel og forhøyet blodsukker på ordinær blodprøve og ikke fastende da.

Alderen spiller meg et puss også sikkert, haha!

Så i dag måtte jeg ta en glukosebelastning og du hildrende du det smakte skikkelig melis, så var det ventingen i 2 timer og gjøre det man kunne for og ikke spy av dette.

I mellom tiden så fikk jeg en Injeksjon midt i skinka med B12 vitaminer, det var faktisk litt ømt og dette skal jeg få 2 ganger til i neste uke.

Så må man leve i spenning på glukose testen frem til mandag da.

Måtte den være fin sier bare jeg, tenk og toppe det hele med svangerskapsdiabetes nå på slutten da.

Jeg var så sulten etterpå og det var rett ut og kjøpe seg mat, noe sundt og noe litt mindre sundt men det er jo fredag da!

Det straffet seg etterpå når jeg kom hjem for kroppen var helt utslått og jeg måtte rope på elgen et par ganger, det smakte der og da.

Nå skal denne skranglete kroppen bare late seg på sofaen og lade opp til foredrag med Røde Kors i morgen.

Ønsker dere en fin kveld ❤

SPERRE SKÅL GAVER ER VEL INNENFOR?

Dette er noe jeg aldri har hørt om før.

Mannen min satt i går kveld og lurte på hva han skulle kjøpe i sperre gave til arbeiderne fra KT Boligbygg A/S.

For og si det slik så satt jeg som et spørsmålstegn og han tenkte vel sitt vil jeg tro, haha.

Men etter en forklaring på " bygge " språket så skjønte jeg hvor han ville med dette og tipset med litt fredags kos som foreksempel en konfekt eske og tror han likte ideen for det var det han kom hjem med som jeg fikk æren av og pakke inn.

Heldige meg!

Men han hadde jammen kjøpt hver sin plante også til dem så det må jeg si.

GODT JOBBA.

Får håpe de ble fornøyde da, lærlingen ville sikkert hatt noe annet men man får ta til takke med det man får altså.

I dag kom taktekkerne og det blir ikke feil når de har fått tetta litt så slipper man regnet ned i første etasje og man unngår gryte fest!

Ler.

Sola skinner og jeg har nok på tapetet og kommer med nye innlegg i løpet av ettermiddagen/kvelden.

DET BEGYNNER OG BLI VIRKELIG NÅ!

Nå er barne sengen til lille prinsesse i magen helt klar, det er nå det begynner og gå opp for meg at det snart skal komme et nytt lite menneske til verden som skal ligge i den sengen.

Jente nr 7, det er jo bare helt sprøtt.

Klærne ligger nyvasket og brettet i stellebordet.

Bitte små klær.

Nyfødt bleiene står klar, å du himmel og hav til og med de er så små.

Jeg elsker lilla og rosa, det er en del klær i den fargen så om det plutselig skulle komme en gutt så hadde han ikke hatt noe og ha på seg i det hele tatt!

Haha.

Her er det ikke mye nøytrale farger for og si det slik.

Emma som aldri har villet sove i sprinkel seng noen gang hun var så fascinert av den og ville ligge oppi der i går, altså kun til vi sa god natt da var hun kjapp med og ville komme seg ut av den da.

Hun vet godt hvem som skal ligger der, baby sin sier hun.

Hun skjønner nok ikke helt greia så blir spennende og se hvordan hun reagerer når det kommer en liten i hus.

Gleder meg til alt er over og våre lille nye skatt har kommet til verden ❤

EH, NATTEN BLE LITT KAOTISK HER!

Når vi la oss i går så regnet det jo og vi er jo klar over at det ikke er helt tett oppå taket kan man si og det ble jo lagt en del presenninger der det er noen store hull og det har jo gått veldig fint til nå men absolutt ikke i går kveld/natt!

Som gravid og blære under trykk så går jeg ufattelig mye på do kan man si og jeg fikk sjokk når jeg kom ut på gangen og så store vann dammer rundt der og tok klærne som hang rundt og la bort i et annet område og mopper gulv og tørket og satte frem store gryter og det som var og kikket i taket opp i 2 etasje og så hvor det kom fra så det var bare og sikte seg inn så gikk jeg og la meg.

Ny do runde kl 02.00 og da jeg kom inn på stua hørte jeg dryppe lyder i fra kjøkkenet og tenkte bare NEI.

Da hadde min eldste datter allerede satt frem nye gryter og tørket men det hadde spredt seg mer og va nye dammer.

Jeg ville rive av meg håret et øyeblikk og fant ut at jeg nok måtte vekke mannen og han var en smule i koma og jeg var redd han skulle tro det var vannet mitt som hadde gått, haha.

Men det gikk seg til og oppå taket med han og han fikk tettet nye plasser og nå ønsker han TAKTEKKERE hjertelig velkommen før tiden.

Kan ikke noe annet enn og le for det er jo litt slik at når noe går bra så er det dom regel et nytt problem så dukker opp, vi tar det med godt mot likevel!

VI RYKKER STADIG FREM I KØEN!

Å hoi hur det går får vi vel si.

Trallalla det er så gøy og se på forvandlingen og det ser ut til og bli høyt og jeg er glad det ikke er meg som står der oppe med min høyde skrekk for og si det slik.

Været blei ikke det beste for arbeiderne i dag, surt og kaldt så det holdt og jeg følte med dem mens jeg lå på sofaen under teppet og slappet av.

I dag hadde vi ovnsbakt laks med poteter,rømme,brokkoli,avokado og squash til middag og det er nesten som om det er noe farlig med det for noen barn og ungdommer for vips så er de forsvunnet fra stuen når de hører ordet FISK?

Det er jo så godt og ikke minst sundt også.

Men da ble det jo mere på oss andre som faktisk spiser det da.

Nå er de små i seng og jeg fikser baby sengen og rydder i klær etter guttene for det svømmer over og de vokser fra det.

Det kan være litt kjedelig men høyst nødvendig også!

ENDELIG ER DEN I HUS!

I går kom endelig vogna som jeg bestilte til lille prinsesse i magen, den var bare helt nydelig.

Emma ville legge seg oppi den for og sove og hadde god plass oppi der, haha.

Det gikk en del vogner utav døren på Barnas Hus i går ettermiddag så vi var ikke alene om og hente for og si det slik.

Lukas fikk jo øye på noen klær som han falt for så han trålte butikken til han fant dem og Emma hakk i hæl og sa Emma og få.

Jo da så sånn er det!

Jeg har vasket og lagt baby klærne i kommoden og de er jo så ufattelig små, nesten som om man glemmer hvor små de faktisk kan være.

Jeg kjenner jeg begynner og glede meg skikkelig nå og når jeg kikker på alle tingene som skal brukes til henne så blir jeg helt rørt faktisk,hehe.

Hormonell sa du?

Jeg gruer meg virkelig til fødsel på grunn av alle smertene jeg har fått i tillegg til bekken problemene mine og symfysen, så tankene svirrer rundt det.

Og da hjelper det vel ikke akkurat og sitte og se på FØDEAVDELINGEN akkurat men man blir dratt mot det og det er jo bare fantastisk hva kvinne kroppen er laget til og kunne klare ❤

DET GÅR VIRKELIG FREMOVER NÅ!

Her jobbes det virkelig bra av dette bygge firmaet vi bruker, de kommer tidlig og går ikke før de har nådd sine egne mål.

FANTASTISK.

Når man ser denne fremgangen her da kan man virkelig ikke være noe annet enn positiv!

Lillegutt på 4 sier hver dag når vi kjører til barnehagen :

Mamma jeg er spent på hvor langt de har kommet når jeg kommer hjem fra barnehagen i dag.

Da er vi to sier jeg da!

Og han brølte ut i dag når vi kom hjem :

Mamma har du sett hvor flinke de er og nå kan jeg snart sitte oppe der med de andre og spille og se tv!

Haha, finingen min.

Så kommer det fra 2 åringen, Emma og.

Her gleder både store og små seg og for en fryd det blir når alt er FERDIG.

BLOGGERE ER SOM REGEL UFØRETRYGDET ELLER.

Hm.

Ble litt overrasket over et innlegg jeg kom over på blogg siden, der var det altså ei som mente at de som blogget enten levde av det eller så var de uføretrygdet?

Vel jeg må jo si meg nokså uenig der da for vi er mange bloggere som ikke lever av det da vi ikke har de privilegerte godene som mange andre har, jeg er snart 10 barns mamma og jobber som pleieassistent i en 15% stilling riktig nok og er arbeidssøker utenom pluss jeg tar opp fag for og kunne ta fagbrevet som helsefagarbeider.

Akkurat nå er jeg sykemeldt på grunn av kraftig bekkenløsning/låsning og symfyse problemer som gjør at jeg enkelte dager har så problemer med og gå så jeg faktisk er noe senge liggende og det medfører også en del smerter så jeg får ikke vært like aktiv som jeg ønsker.

Men jeg prøver likevel!

Bloggen er min hobby, det er min terapi på mange måter men det er også min måte og formidle hvordan det er og ha en hverdag som Nibarnsmamma snart ti barns mamma der noen av dem ikke har samme far så det blir flere og forholde seg til og at man ikke skal måtte forsvare det eller at man skal bli stemplet av den grunn!

Det er faktisk en del av oss som er i den situasjonen og som gjemmer seg vekk fordi de føler skam.

Man skal ikke føle skam, man skal være stolt av at man faktisk klarer seg bra og at man er et normalt menneske selv om man har noen ekstra bagasjer med seg!

Det vil alltid være mennesker som vil dømme men da gjelder det og gå med hodet hevet og bare vær stolt over det man får til alene ❤

KUNNE VEL GJORT NOEN UNNTAK ELLER?

Jeg er faktisk veldig skuffet over at de ikke tilrette legger litt for gravide som faktisk prøver og få seg en utdanning ass.

Ikke nok med at jeg må GÅ opp 3 etasjer for og komme meg til klasserommet så må jeg fader meg gå ned i underetasjen for og komme meg på do også.

Jeg sliter så kraftig med bekkenløsning/låsning og symfyse problemer så bare det og komme seg opp dit er jo er kav uten like.

Ja ja du har valgt det selv men ja man kan vel tilrette legge litt for det om?

Sist jeg var her så fikk jeg bruke toalettet i første etasje i det minste men nei la oss alle forandre litt på situasjonene her!

Hormonell som jeg er så måtte jeg bite tennene i sammen for og ikke si noe jeg angret på etterpå så nå er det vel bare og bite tenner i sammen og dra seg opp disse trappene!

Smil og vær glad for hver dag som går ❤

FULL RULLE OG DERMED SENT INNLEGG!

Denne dagen har virkelig gått i ett for og si det mildt, barna våknet tidlig i dag for det blåste så hinsides her i går kveld og natt så presenningen som mannen har festa rundt topp etasjen har flagra så lyden ble jo så voldsomt brutal og man skulle tro alt var i ferd med og rase av og stillaset stod og slo i tillegg!

Våren er blitt til høst men vi får da ta det vi får eller?

Gleder meg til sol og litt mer varme selv om jeg liker kalde høst kvelder med storm også men vært litt mye nå!

Barna har spilt litt på data i dag før de måtte rydde rommet og senger etter seg da noen av dem skulle hjem til pappaene sine i dag.

Helgen går så ubeskrivelig fort og den har ikke mer en starter før den er slutt så alle dager må bare nytes fullt ut.

Vi avsluttet helgen med middag ute i dag jeg og barna og mange som vi er inntok vi kina restauranten med storm i dag og mange øyne kikket på oss og flere eldre damer og menn smilte høflig til meg og barna der vi satt og koste oss me middag og dessert.

De små var i stor form i kveld og det ble barne tv og kos med de små i kveld som forlangte at mamma skulle sitte i mellom dem og begge la føttene på fanget og sa KOS.

Jada, fot massasje er viktig for de små også.

Når barna var i seng så var det litt mamma og pappa tid med te lys og kakao og ikke minst masse ost me litt " grandis " på?

Haha.

Alltid godt med litt ekstra ost!

Nå blåser det skikkelig igjen og ingenting er så koselig som levende lys og et godt og varmt teppe da vel.

Lade opp til en ny uke med nye muligheter.

DEN BLE JO FAKTISK VELLYKKET.

Det er helt utrolig at man kan bli så stolt av seg selv når man faktisk endelig klarer og lage en kake, egentlig noe så enkelt som en langpanne kake.

Haha!

Fikk en oppskrift av ei på en Stratos langpanne kake og jammen falt den i smak og den var jo bare aldeles nydelig.

Til og med barna ble positivt overrasket bare det sier vel litt eller?

Vurderer og ta meg et bake kurs, hadde vært gøy og lært mer om kake baking.

Hehe men nå vet jeg at jeg faktisk får det til.

Bestilte en skikkelig god gammeldags fløte kake av ei og den var også kjempe god og så ufattelig snilt av henne og bake den på kort varsel, jammen er det mange gode mennesker der ute i verden!

Selskapet var kjempe koselig og barna lekte så det fløy leker rundt i huset, akkurat slik det skal være.

Nå er det tv kos med barna resten av kvelden før leggetid ❤

Ha en fin kveld folkens og bruk den fornuftig.

ALDRI VÆRT SÅ NÆRME SOM NÅ!

Det er så deilig og se utviklingen på huset nå!

Man gleder seg til nye resultater hver eneste dag og det er da man faktisk ser dem man blir positiv til prosessen som jeg valgte og sette i gang nå mens jeg ruger liksom.

Nå er det jo helg og ikke noe nytt før på mandag, jeg har barne helg og det er fullt hus og i dag skal vi feire 14 års dagen til Andrea og det gleder vi oss kjempe mye til.

Til og med JEG har lagt kake i dag, og jeg er ikke noe bake menneske egentlig men fikk en oppskrift på Stratos langpanne kake med Stratos sjokolade fyll, så den har jeg lagt i dag og resultatet gjenstår og se.

Dommen faller vel mest når gjestene faktisk har smakt på den.

Kommer med en oppdatering på det senere nå er det hvile tid på Emma også gjenstår rydding og gulv vasking og måtte dere få en fin lørdag folkens ❤

NÅR MANNEN SKAL VÆRE MORSOM I HJEMMET!

Jeg blir helt tullete av denne mannen min av og til for han kan finne på så mye sprell og bare nå i ettermiddag/kveld så har jeg hoppet en halv meter hver gang jeg er på vei mot kjøkkenet eller bare ser bort dit.

Usikker på om han egentlig tenker på at han kan skremme " vannet " av meg men!

Haha

Nei da det går nok helt fint og han prøver jo faktisk bare og være morsom og ha det morro.

Barna synes jo at det var kjempe artig når jeg skvatt av den Spidermannen som visst nok bare skal passe på kjøkkenet.

Man får det vel ikke mer morro enn det man klarer og lage til selv?

Ha en fin kveld folkens❤

DET BEGYNNER OG LIGNE NOE NÅ!

I går var det super duper greit vær egentlig og tror bygge folka trives i sånt vær som det var da.

Nå begynner det og bli noe oppå der gitt og du som jeg gleder meg til dette prosjektet er ferdig!

Jeg har ikke peiling på sånn bygge greier men jeg er likevel ute og sjekker at de faktisk gjør jobben sin, haha.

Mannen rister bare på hodet av meg og kansje ikke så rart siden han faktisk selv er en byggeleder og vet hva det går i!

Vi har alle hver vår greie men full i hormoner som jeg er så skulle jeg jo ønske at det allerede var ferdig men jeg må bare smøre meg med tålmodighet.

Bildene jeg legge ved er i fra gårsdagen så det kommen nye bilder fra i dag senere i dag, gror de mistrives litt mer oppå der i dag siden det er både regn, snø og slaps som laver ned.

Jeg der i mot er ute og koser meg med noe annet i dag for det og bare sitte inne hele dagen gjør meg rastløs!

HAHAHA,FINE 4 ÅRINGEN SOM LURER PÅ HVOR DEN ER!

Eldste jenta mi på snart 19 år har virkelig fått kjørt seg i dag med lillebroren sin.

Han er veldig glad når han får bli med inn på rommet hennes og se på tingene hennes og følge med på alt hun gjør.

Som regel så har han VM i og spør om alt mulig og hun svarer så godt hun kan.

I ettermiddag så klarte han og søle ut drikken til katten hennes på rommet og hun ba han fint om og finne noe og tørke med før det rant bak kommoden hennes men det kunne han ikke for det måtte hun siden det var hennes katt.

Ja men nå må jo jeg flytte hele kommoden siden du ikke hjelper meg?

Ja men det klarer du.

Haha.

Så skulle hun dusje og det ville han også bli med på og hun sa at nei det får du ikke lov til så hun måtte flykte avgårde for og få det til men lillebror var jo overbevist om at hun hadde dusj på rommet sitt så han prøvde og dra frem veggen der han mente dusjen var!

Jeg holdt på og knekke meg av latter og hun stod oppgitt på siden av og lurte på om han ikke var helt vel bevart.

Lenge leve galskapen og fordelen med mange søsken er vel at man får store doser tålmodighet ❤

DET SIER SEG SELV AT MAN TENKER PÅ BARNA FØRST MEN!

Du sier jo ikke ja til og gifte deg med en mann som ikke er far til barna dine om du ikke har snakket med dem først vel?

Blir du fridd til og du er glad i dette mennesket og han/hun er glad i deg så skjønner vedkommende om du svarer at du er nødt til og snakke med barna dine først selvfølgelig.

Du springer da ikke rett ut og kjøper deg en brudekjole for også klippe den i stykker etterpå?

Det blir da bare for dumt.

Jeg skjønner at barna ikke vil flytte fra venner eller familie der roten allerede er dyrket.

Kansje med tiden kunne det skjedd?

Og da var det jo trist at mannen ikke ønsket/kunne flytte inn i stedet men da var der jo allerede dømt på forhånd og man bør snakke med barna om slike ting på forhånd når det blir mine og dine barn eventuelt!

Og man kunne levert kjolen tilbake eller faktisk solgt den billig eller gitt den til andre som ikke har så god råd til en kjole.

Ja man kan jo gjøre som man vil men da kunne man ha holdt det for seg selv i stedet for og lage en sak utav akkurat det da!

Klart man setter barna sine behov først!

HVA ELLERS KUNNE MAN GJORT LIKSOM!

I GÅR FIKK DU ENDELIG FEIRET OG I DAG ER DET DEG! DET ER TRAVELT MEN.

Dagene flyr avgårde!

I går hadde den ene jenta mi en litt forsinket gebursdag feiring med noen av jentene i klassen sin og gjett om de koste seg en hel hau, det er lyd i jenter som er 9 år gamle for og si det slik.

Det var noen som ikke dukket opp og kun en av dem hadde gitt beskjed og jeg synes faktisk det var litt dumt at vi ikke fikk beskjed for en jente på 9 bryr seg om det og det gjør ikke en 4 åring.

Heldigvis glemte hun det fort, og hun var så stolt.

Feiringen var på Mc Donalds og det er absolutt til og anbefale de er så flinke med barn.

Men så i dag har jeg ei Jente som blir 14 år!

Hipp hurra for gode snille deg jenta vår som nå er blitt så stor, du er elsket av dine søsken og du er så kjempe flink med dem.

Du er en jente med masse følelser og sympati for andre mennesker, du ble litt fort " stor "

Du har en lille søster som henger rundt deg hele tiden men du synes bare det er gøy og allerede nå håper du at den nye lillesøsteren du skal få også blir sånn.

Gratulerer med dagen fjortis, håper du får en fin dag ❤

Glad i deg!

nibarnsmamma

nibarnsmamma

38, Klepp

Jeg ble mamma til mitt 10 barn nå i mai 2017, skulle endret navn på bloggen men det går ikke og alternativet er og miste alle mine kjekke følgere noe jeg ikke ønsker så da blir det fortsatt denne bloggen der folk kjenner navnet. Her kan du følge min hverdag både på godt og vondt. Min hverdag er noe annerledes i forhold til andre sin og noen av mine barn bor hos sine fedre, ja jeg tenkte på barnas beste også <3 E-post karina.nett.kro@gmail.com

Mammablogger-awards 2017

Kategorier

Arkiv

hits