hits

DU HAR IKKE VURDERT Å FAKTISK FØLGE PILENE?

Jeg hører det er mange som bare elsker IKEA. Vel ja det er jo ein grei plass og være når man trenger noe, de har jo det meste der.

Problemet er jo at det er så FORBANNA stort og man skulle jo faktisk hatt en GPS når man går der inne.

Jeg tror virkelig jeg kan se noe vel forvirret ut når jeg vandrer der inne, nesten som om jeg er desperat etter å finne utgangen før jeg faktisk har begynt på selve handlingen.

Var der for og få tak i noen senger å madrasser, det var det jeg skulle ha. Hadde med meg min ene datter pluss en til, jeg trådde flatt og følte jeg gikk rundt meg selv før jeg hørte bak meg : du har ikke tilfeldigvis tenkt på at det er lettere og faktisk følge PILENE?

Haha, snakker meg om og være stressa å kjenne tidspresset på seg. Ja det er nok lettere og følge pilene enn å gå motsatt vei selvsagt, når jeg da endelig kom inn i den avdelingen jeg skulle så endte jeg da ikke bare opp med senger og madrasser men nye dyner å puter og sengetøy, ja også den berømte Ikea barnestolen med brett.

Bare elsker den, billig og den gjør absolutt jobben sin.

Klokka gikk å det tikket mot stengetid på selve lageret, spurtet videre mot kassen og fikk betalt.

Så kommer jeg plutselig på om jeg faktisk får med meg alt i bilen! Haha snakker meg om å være en smule kort tenkt, men hallo jeg skal si dere at jammen fikk jeg alt inni. Noe sliten etter den turen og svett så bare det, aldri har det vært så deilig som da og kunne stupe i seng å få sikret seg noen få timers søvn før den lille morgen fuglen min våknet ❤

Note to my self : Aldri tro at det er mindre folk på Ikea om kveldene, det er faktisk bare og lure seg selv!

Design laget av Silje Lien Design