hits

TIMENE FREM TIL SELVE TIMEN VAR FYLT MED MED TANKER OG BEKYMRINGER!

Jeg grudde meg sånn til denne dagen, da jeg nok en gang måtte tilbake og ta biopsi for og finne ut hvor jeg ligger med denne celleforandringen. Jeg har prøvd og ikke tenke på det, men det var helt umulig for selv om mange sier at det kommer til og gå bra eller at flere har opplevd det sammen så betyr ikke det at jeg takler det like bra som alle andre kanskje gjør!

Det er i slike situasjoner man virkelig finner ut at man jammen ikke skal ta livet for gitt, at man skal være takknemlig for at man får så tett og god oppfølging! Jeg går forøvrig til privat spesialist på dette området og det vil si det koster en del, men det er absolutt verdt det.

Som spesialisten fortalte meg i dag når jeg kom og hun så jeg var full av spørsmål, DETTE HAR VI KONTROLL PÅ. Vi oppdaget dette tidlig, og vi er IKKE bekymret men ønsker likevel å følge mere med deg nå så du slipper og være bekymret for dette i fremtiden.

Siden selve biopsien og vevsprøvene ville bli vondt så satte de lokalbedøvelse!

Det var ikke noe behagelig for det om å jeg kjente det godt nok, men bet tennene sammen og tenkte på alle de som har det MYE verre enn meg.

Jeg har så mye og vær takknemlig for, men likevel har jeg lov til og være redd.

Nå må jeg vente opp mot 6-8 uker før jeg får svar på disse prøvene, jeg skal IKKE la dette påvirke meg i tiden fremover og tankene må snus om til noe positivt og dette kommer til og gå bra ❤

Jeg er litt utav form i kveld, men blir vartet opp med både kyllingvinger å jordbær med fløte av de kjekke ungdommene i huset.

Cecilie

09.07.2018 kl.21:38

Så bra ungdommen varter deg og passer på deg.😊

Tibarnsmamma

10.07.2018 kl.11:27

Cecilie: Ja det var kjempe stas då :-)
Design laget av Silje Lien Design