hits

JEG VALGTE Å TA EN ‘ SJEKK DEG ‘ SÅ KOM TELEFONEN!

Jeg visste det var dags for en ny sjekk deg dag, siden det var to år siden sist de både tok celleprøve og biopsi av livmoren.

Det var i juni 2016 og svaret på den kom etter seks uker, alt var fint. Jeg pustet nok en gang lettet ut, i 2007 fikk jeg så kraftige celleforandringer så jeg måtte inn hver åttende uke i ett av svangerskapene og ta celleprøve.

Det var tungt, men nødvendig. Så i mars 2008 på bursdagen min, måtte jeg inn å opereres for dette da det var så mye. Så etter tre måneder var det ny sjekk og da var alt bra å de hadde valgt og ta mer enn nødvendig den gang. Så har jeg da gått EN gang i året etter det frem til 2016, siden det var fint da kunne jeg nå vente i TO år.

Så da var jeg inne 26 juni å tok ny celleprøve, så på TORSDAG klokken 13.05 ringer telefonen og det knyttet seg i magen.

Din HPV virus test er POSITIV.

Jeg klarte ikke å si noe, det eneste ordet som gikk igjen i mitt hode var KREFT.

Men f... har jeg nå fått kreft brølte jeg ut før tårene presset på, snakk om og vær panisk men det ble så mye på en gang da dagen bare var rar i utgangspunktet og hodet mitt er fylt med tanker om dagen.

I andre enden kom det : NEI NEI, det betyr at vi må ta en ny prøve med biopsi under lokalbedøvelse for og sjekke om det er tegn på celleforandringer!

HERRE... menneske, bør jeg være bekymret?

NEI Æ E IKKE DET SÅ DA SKAL IKKE DU VÆRE DET, DETTE HAR VI KONTROLL PÅ.

Vi må dette kun for å forhindre eventuelle problemer i fremtiden, så dette går bra.

Jeg er ikke overbevist men selvsagt skal det sjekkes å ny kontroll er allerede på mandag.

Så kan jeg bekymre meg resten av ferien liksom! Jeg vet dette ikke betyr at jeg har kreft, dette viser bare hvor VIKTIG det er for oss KVINNER å sjekke seg ofte. Ikke tenk at dette kan drøye noen år til, jeg ville valgt å være på den sikre siden og forebygge tidlig❤

Sammen er vi sterke.

Jeg gruer meg til mandag, jeg er skikkelig uvel av tanken å er REDD selv om de sier dette går bra!

MEN jeg er utrolig takknemlig for og ha en så dyktig spesialist som denne dama jeg går til er på dette området.

« SJEKK DEG «

Vanessa

08.07.2018 kl.09:58

Masse lykke til, håper det går bra! ☺️ Kjempebra at du sjekket deg! ☺️

Tibarnsmamma

08.07.2018 kl.17:53

hektapainterior: Takk :-) Dette skal gå bra <3
Design laget av Silje Lien Design