hits

DETTE FØLES RETT OG SLETT.

Barna ønsket en god frokost ute i dag, de var med å disket opp med og lage til påleggs fat. De sprang rundt hverandre på kjøkkenet, ja og de gikk faktisk på hverandre!

Men for en herlig gjeng, de glade ansiktene som lyste opp bare av og kunne være med å bidra til noe så kjekt som en frokost ute i sola.

Det ble juice, sjokomelk og smoothie på bordet i tillegg. Vi samlet oss rundt bordet å nøt en frokost/lunsj i sammen og det kom fra jenta på 14 : åå men dette var deilig, det føles som vi er i syden nå mamma!

Vi har en god herlig frokost ute i det fri❤

Alle var enige i at dette var magisk, og jeg bare nøt synet av dem. De minste snakket i munnen på hverandre, mye på hjerte å mange spørsmål på en gang. Haha og MAMMA måtte høre godt etter for likevel så gikk spørsmålene meg hus forbi nesten og ene guttungen lo høyt før han sa: jeg klarer ikke å høre meg selv tenke når vi snakker i munnen på hverandre, kan vi prate en og en takk?

VELDIG ENIG.

Nå slapper de av og koser seg med bading, mamma nyter en kopp kaffe. I dag skal vi bare kose oss å lade opp til morgendagens aktiviteter!

Håper alle får en flott dag dere ute i verden ❤

Kaja Borgersen

03.07.2018 kl.14:14

Det er deilig å lunne dekke på et bord ute og kose seg i denne sola nå :-)

Tibarnsmamma

03.07.2018 kl.14:42

Kaja Borgersen: Ja det var skikkelig herlig nå :-)
Design laget av Silje Lien Design