hits

KVALITETSTID!

Kvalitetstid med noen av barna er alltid kjempe stas, også viktig å få til.

Her om dagen så var vi på bowling jeg å 3 av barna, de gledet seg for vi skulle kose oss med bowling å ikke minst så skulle de få slappe av og kose deg med en bedre middag som de kalla det.

Vi fant sko og fikk tildelt bane, 5 åringen spant rundt der inne og var overraska over alle disse kulene som han kunne velge mellom, måtte jo forklare at han ikke kunne bruke alle de da siden det var forskjellige størrelser på der.

Mamma dette var jo ganske irriterende da, hadde vært lettere om det kun var en og velge mellom. Haha sant nok!

De ville ha opp støtte på sidene så ikke kula skulle gå utfor banen, også var der en flott ‘ rutsjebane’ som de så fint kalla det som de ville bruke også.

Alt i alt så burde jeg også hatt oppe de på sidene, det var samtlige enige i.

KAN IKKE FORSTÅ DET.

Tiden gikk så alt for fort der, de koste seg med maten sin å var generelt nysgjerrige på stedet vi var. De takket for en fin kveld å var nokså slitne etterpå og klar for å reise hjem og slappe av!

I går var det grill å kos i sammen med begge brødrene mine og svigerinne, de koste seg å elsket oppmerksomheten alle 7 ❤

I dag kommer ei til av mine døtre hjem fra ferie hun har vært på sammen med sin venninne så nå skal hun være litt på ferie sammen med oss.

Så da får jeg en ekstra jente til låns, kjekt det.

Sola skinner og mye skulle vært gjort, men kjenner motivasjonen fra rydding også har tatt ferie!

Ønsker dere en flott dag ❤

Design laget av Silje Lien Design