hits

HAHA,MÅTTE DU BARE GI OPP BLOGGINGEN!

Om jeg har gitt meg med bloggingen?

NEI hvorfor i alle dager skulle jeg finne på og gjøre det!

Jeg er da et menneske med et liv utenom dette også da.

Akkurat nå så går dagene i ett kjør for meg, sommeren nærmer seg med storm skritt og jeg har virkelig mye og tenke på rett å slett.

Det nærmer seg møte med mine utdannings veiledere, da skal vi gå igjennom alle timene jeg har jobbet som pleie assistent totalt.

Jeg er ferdig med yrkesfagene som jeg starter på i oktober 2016, ja alle 5 fagene er tatt og bestått.

Jeg har tatt helse og oppvekst å håper og være så nærme som mulig de 3500 timene jeg trenger for og kunne ta fagbrevet som helsefagarbeider.

Nei det er ikke lett å samle alle de timene når man jobber hver 3 helg og er ringevikar, men man gjør da så godt man kan.

Vi har vel også alle gode og dårlige dager?

Jeg har vært der at jeg trengte en pause fra alt nå etter disse eksamene jeg har hatt.

Men og bare gi meg?

Nei nei, jeg har da såvidt startet folkens ❤

Min minste datter har nå funnet ut at det er fantastisk gøy og sette seg oppi skuffen med stekepanner, ikke fullt så gøy når mamma løfter henne ut igjen.

Haha

Forøvrig så begynner jeg og få en del følgere på snapen min, ja faktisk av mange som bare er nysgjerrige på hva jeg legger ut og sender av bilder når det kommer til barna mine så de kan få en glede av og springe til andre og ‘sladre ‘ om d men SORRY ass.

Dere får nok ikke den gleden.

Ønsker dere en fink kveld ❤

Cecilie

13.06.2018 kl.19:37

Gratulera med bestått alle fag.. og håper du er nerme alle timene du må ha for å ta fagbrevet.. krysser fingrene for deg. Eg e imponert øve alle som tar utdanning som voksne.. sjonglere familieliv,skole, egne lekser, barns lekser og jobb.. du e mer enn GOD..

Og for de som følger deg snap for for forvetenskap.. drit i det.. e ikje dem du gjør det for.. må alltid vere noen som er slik.. Gjør det du ønsker sjøl og kos deg .. me lever bare en gang :)

Tibarnsmamma

13.06.2018 kl.20:14

Cecilie: Takk og det er helt sant :-)
Design laget av Silje Lien Design