hits

PRESSET OM EN BRA NOK FERIE? MEN HVA ER BRA NOK?

HVERT BIDIGE ÅR.

Da er det dette maset om hva som er en bra nok ferie for barna, hvor skal naboen med barna i år mon tro. Barna som skryter av at de skal til syden i mange uker, sure foreldre som ønsker ar barna skal holde kjeft for og ikke plage andre barn eller gjøre dem sjalu. Men ærlig talt da, la nå barn få lov til og snakke om hvor de skal da, la voksne få ta opp lån og bruke kredittkortene for det de er verdt da folkens. Vi må bare akseptere at vi er forskjellige å at ikke alle har de samme mulighetene, men vi kan vel ikke forvente at andre som vil og kan bruke mye penger på ferie skal kutte det pågrunn av oss andre som ikke vil eller kan bruke så mye penger på ferie. HVA BETYR MEST?

Den koseligste tiden man får sammen trenger vel ikke og måtte koste noe, man kan smøre med seg en god matpakke og to.Den beste ferien er vell den du velger som den beste for akkurat deg og din familie.For barna sin del finnes det stort sett ikke noe bedre ferie enn en telttur,sove i hagen og at mann faktisk har tid til å være sammen ❤

Det kan være sårt og vanskelig, men der er vi foreldre som er med og skaper gode minner og ikke minst så er det vi som er med og lager forventningene til barna.

Design laget av Silje Lien Design