hits

DET BLE PERFEKT, OG JAMMEN VAR VI HELDIG NÅR DENNE TITTET FREM!

Dagen i går ble perfekt, eller den ble akkurat slik vi ønsket den skulle bli. Konfirmanten var fornøyd med både mat, kaker og ikke minst gaver. Da er jo vi foreldre også fornøyde!

Vi laget som sagt maten selv, det vi ikke tenkte helt på var jo all maten som faktisk skulle varmes, haha det tok litt ekstra tid MEN me disse familiene samlet var ikke det noe problem.

Ingen sure miner å ingen som stresset heller, vi tok det hele med ro og med SOLEN som brøt igjennom så kunne det ikke vært bedre for barna da de kunne kose seg ute i mellom tiden. Andre koste seg med lit ‘ vente ‘ kaffe mens andre snakket sammen å bare koset seg.

Det ble mange sanger, det ble tale fra meg og far og tårer kom frem hos flere. Da vet man at man har fått med det viktigste av alt ❤

KAKER sa du? Det ble det mye mer av enn hva jeg trodde, men hvem klager vel på det? Noe av det beste som finnes er jo det. Jeg koste meg masse å fikk takket hver og en for hjelpen og for godt samarbeid å nå er det bare å spare penger til neste konfirmasjon som er allerede neste år, man ligger ikke på lat siden her nei.

Til lykke med dagen til alle de andre flotte konfirmantene som har sin feiring i dag.

Jeg skal straks avgårde å hjelpe til i konfirmasjonen til bestevenninnen min, dere andre må ha en fin dag!

Kari

06.05.2018 kl.23:38

Du er virkelig flink, dine barn er heldige som har deg til mamma.

Tibarnsmamma

07.05.2018 kl.09:43

Kari: Tusen Takk for fine ord :-) å jeg er heldig som har dem <3
Design laget av Silje Lien Design