hits

VAR PÅ DESPERAT JAKT ETTER FLERE AV DENNE, MEN ENDTE OPP MED DISSE!

REKLAME .

Snakker meg om å løpe rundt i et stort senter for og få tak i mer av den løperen vi skal til bruke til konfirmasjonen på lørdag.

Ja vi snakker faktisk panikk her, tok et bilde med meg for å være sikker på at jeg fikk med meg den rette og vi manglet jo bare litt. Men de var tomme over alt å til og med på HOVEDLAGERET.

Vi prøvde å sammenligne den med andre, men det fantes ikke likhet. Akkurat der og da ville jeg helst bare sette meg ned å hyle, jeg gikk gjennom lokalet å bordet mange ganger i hodet mitt mens jeg stod der. Nei det må bare gå med det vi har, også får jeg pynte med noe annet der det eventuelt mangler litt!

Ei var på kjole jakt, tror hun prøvde det hun kunne av kjoler og for å si det sånn så tror jeg humøret hennes også var litt det varmeste der og da. Så vi endte opp uten både løper og kjole, men 3 åringen fikk seg noen nye joggesko i d minste. Planen var og kjøpe 3 betal for 2 men fant ikke mange parene i den størrelsen hun trenger, ikke store føttene for å si det slik ❤

Sko til små føtter er ikke de billigste, 600-800 kroner for et par er jo helt sykt synes jeg, de sliter de ut så alt for fort også men disse skoene kostet meg 199 kroner så det er en grei pris for små travle føtter!

På den blå teksten under her kan du klikke deg inn på om du mener jeg fortjener din stemme til årets mamma blogger ❤jeg var så heldig å havnet på denne listen i år.

Årets Mamma Blogger.

Design laget av Silje Lien Design