hits

HVA POKKER ER DET MED DEG!

DETTE BØR IKKE TIES IHJEL!

Angst! Hva er det som er galt med deg? Kan du ikke skjerpe deg, roe deg ned? Du er oppmerksomhets syk, ta deg sammen. Dette er noe som de fleste med angst opplever at uvitende mennesker rundt sier, eller tenker. Å gå rundt med angst er som å ha kroppen full av melkesyre , du vet aldri når, hvor og hvordan den slår til . Jeg kaller den en snikskytter. Det er ikke alltid like lett når du våkner om morgenen, sitter på skolebenken, eller er ute med venner og den plutselig kommer snikende uten at du vet hva du skal gjøre med den. Kroppen svekkes, du blir kald innvendig, kvalm og føler at alt går rundt, du føler deg lammet. Redselen tar knekken på alle følelsene. Noen ganger tenker du "jeg vil bare dø". Men samtidig så er du livredd, for du vil jo faktisk ikke dø. Det er alltid godt og ha mennesker rundt seg når anfallene kommer, men det skjer sjelden og mennesker som prøver å forstå og som godtar "sykdommen". Vis respekt og se mennesker for den dem er. Mennesker kan være syke selv om man ikke alltid kan se det.

Man blir virkelig dønn sliten etter og ha hatt et ‘ anfall ‘

Ikke lett for mennesker og forstå hva man går igjennom der og da, det siste man trenger er å høre andre si at man må roe seg ned og glemme det!

Hadde det vært så lett, så hadde man jo unngått dem.

ANGST ER NOE DRITT.

10.04.2018 kl.14:25

Enig med deg❤️ Kjenner til det, og det værste er når andre sier at man skal ta seg sammen..:( Hadde det bare vært så enkelt! Håper nesten at folk som sier det, får kjenne det på kroppen selv en vakker dag..😡

Tibarnsmamma

10.04.2018 kl.18:37

Anonym: Ja det er ikke noe greit altså <3
Design laget av Silje Lien Design