hits

AT DU HAR VÆRT UTSATT FOR INCEST ELLER MANGLENDE BRYSTER ER IKKE GOD NOK GRUNN TIL AT DU IKKE KAN AMME BARNET DITT!

Jeg er virkelig helt forferdet over slike utsagn som dette her, at man er i stand til og skrive slike ting kan jeg bare ikke forstå. Jeg er med i en del forum og noen ganger må jeg virkelig rive meg i håret av enkelte uttalelser, for om ikke mødre som sliter med og få til amming i utgangspunktet har det vanskelig nok med det så skal man få passet på skrevet med at verken incest eller manglende bryster som da betyr små ikke skal være god nok grunn til og ikke amme i noen land gjør meg mildt sagt forbannet. 

Så har vi utsagn som heller ikke er godkjente i forhold til ammeslutt i dette landet  : Bryst betennelser, såre sprukne bryst vorter, mødre som sliter med fødselsdepresjon som ønsker og hoppe ut av vinduet på grunn av det, manglende søvn, mor sin alvorlige sykdom o.s.v er ikke godkjente grunner til og ikke amme! En ny bakt mamma må glemme seg selv totalt, man må sitte 24/7 som levende smokk. Og når man velger og ikke amme så er man en forferdelig mor som ikke fortjener og ha barn! Så kvinner som gir flaske er egoistiske og tenker ikke på barnas beste, trist og se at mødre som velger bort og gi de beste antistoffene i morsmelken er så dumme.

VEL her er min utblåsning til deg, at du velger og gå igjennom dette til tross for smerter, incest overgrep, lite søvn og depresjoner er helt opp til deg men HVEM er du til og DØMME andre mødre som ikke klarer dette til tross for manglende søvn, sykdommer, depresjoner med mer?

Lærte de deg ikke at du skal ha respekt for andre sine valg? 

Lærte du ikke at av og til kan det være lurt og tenke seg om før man faktisk åpner munnen?

Og si at man ikke fortjener barn på grunnlag av dette er jo rett og slett ondskap, og jeg håper virkelig at disse sårbare og slitne mødrene som er her ute i verden ikke tar dette til seg for jeg sier MAMMING FØR AMMING! Og ingen babyer lider noen nød av og vokse opp med flaske mating, de får like mye kjærlighet og nærhet av den grunn, så kjære mødre der ute jeg sier bare STÅ PÅ , dere gjør en fantastisk jobb alle sammen og ta godt vare på dere selv og ikke glem og hvil når dere får muligheten for når mor har det bra så har barnet det bra <3

Helena Westergren

08.01.2018 kl.04:25

veldig bra skrevet

Tibarnsmamma

08.01.2018 kl.10:10

Helena Westergren: Takk :-) trist når folk prøver og tråkke mennesker enda lenger ned.
Design laget av Silje Lien Design