hits

HVORFOR DELER DU IKKE BILDER AV BARNA DINE PÅ BLOGGEN?

Har nå begynt og få spørsmål privat på hvorfor jeg ikke deler bilder av barna mine på bloggen lenger, altså bilder der ansiktet viser!

Vel helt ærlig så har jeg jo veldig lyst til og dele bilder av dem for herre fred jeg er jo drit stolt av dem MEN det har vært så mye negativt rundt dette med og dele bilder av barn både på blogg, Instagram og Facebook om hvor elendige og dårlige foreldre vi er som velger og eksponere bilder av barna våre for og tjene noe på dem o.s.v ja dette fikk meg til og gå i tenke boksen på hvor mye jeg skulle dele av livet mitt og barna mine.

Jeg legger ikke ut bilde av alle barna mine av hensyn til de som faktisk ikke ønsker det og av respekt ovenfor de andre fedrene som ikke ønsker det når det kommet til BLOGGEN.

På Facebook og Instagram deler jeg bilder av dem for det sier de er greit.

De aller minste kan jo ikke uttale seg om noe slik enda da de ikke helt skjønner greia, men er vi blitt for hysteriske rundt dette og ikke kunne legge ut bilder av barna?

Jeg mener både ja og nei, har det ikke litt med hva slags type bilder man legger ut også?

Jeg har lagt ut bilder av barna mine tidligere og både angrer og ikke angrer på det, for bloggen min skal ikke gå på bekostning av dem.

Jeg kommer til og dele bilder med dere men vet bare ikke lenger hvor mye av barna jeg skal dele lenger!

anonym

30.12.2017 kl.20:13

jeg hater mennesker som blottlegger masse bilder av barna sine på en offentlig kjent nettside ,der alle i verden har mulighet til å se barnet . Som barn har jeg blir utsatt for pedofili og dette startet med bilder og en veldig uforsiktig mamma på nett som stadig delte bilder . Det var en mann som virket til å like mamma og hun forelsket seg i denne mannen , mer trenger jeg ikke å si . HATER MAMMA BLOGGERE . VÆR FORSIKTIGE MED DETTE

Tibarnsmamma

30.12.2017 kl.20:28

anonym: Takk for innspill og d var trist og høre at du opplevde dette :-( jeg skal absolutt være forsiktig og man kan være en mamma blogger uten og dele bilder av dem også :-)
Design laget av Silje Lien Design