hits

DET BLE JULAFTEN 2 GANGER HER OG I GÅR!

I går hadde vi julefeiring nummer 2 her, da var det bare de 3 minste våres som var her.

Men vi inviterte også min mor og min eldste bror og en av mine mors beste venninne og hennes 2 voksne døtre, det var kjempe kos at de kom hele gjengen og de små fikk mer enn nok oppmerksomhet kan man si.

Dette er mennesker som virkelig har satt sine spor i hjerte mitt som er der for meg når det måtte være behov for det, alltid godt og kunne slå av en prat med noen ❤

Det ble nok en gang fylt med julegaver under treet og Lukas Og Emma var noe overrasket når det plutselig lå gaver der igjen, haha.

Og fin stasen de hadde på seg ble bytta ut med Paw Patrol drakt og Elsa og Anna kjole, vel det er jul og man må få lov til og ha på seg favoritt antrekkene etter middagen, jeg lengtet etter det selv for og være helt ærlig, ingenting er så deilig som og kunne sitte i en god pysjamas bukse og T-skjorte vel?

Vi koste oss kjempe masse med nok en runde pinnekjøtt og ribbe og tilbehør.

Dessert ble nok en gang riskrem men også delfia kake, må nytes nå i julen for på nyåret bli det et sunnere og bedre liv på meg kjenner jeg nå!

Barna fikk en kopp med innpakket kakao i som de skulle ha kost seg med til frokost i dag vil jeg tro var tanken bak for de som gav dem det MEN mens hun mor var på badet og de andre satt med spisebordet og heller ikke merket noe fant små rampene ut at de likså godt kunne kose seg med det da rundt hjørnet, vel vi fikk oss en god latter alle sammen og 2 åringen brøt ut med : det var ikke min feil, det var Lukas som gjorde det!

Haha lille herlige snik❤

Håper dere hadde en fin julefeiring og at dere koset dere.

I dag blir det kalkun på menyen hos min mor og det gleder vi oss til!

Design laget av Silje Lien Design