hits

VI FEIRET MED ALLE BARNA I GÅR OG JEG FIKK DEN KOMMENTAREN!

I går hadde vi julefeiring med alle barna da de skal feire borte på selveste dagen dette året og vi startet med julemiddagen litt senere enn planlagt siden ting ble litt forskjøvet med henting og siste nød handel får man vel si.

Men mat ble det i hauer og lass og jeg lagte rett og slett til en buffet på benken så vi fikk bedre plass rundt bordet.

Barna var gira og leita etter pakker så det holdt for det var ingen gaver under treet, haha selvsagt ikke for da hadde det klødd i noen hender og jeg ønsker at barna skal kose seg med maten før vi starter på gavene, så vi spiste og ryddet og de store tok med seg de små opp i loftstuen mens vi andre sprang og la pakker under treet og når de kom ned sperret de opp øyene og satte seg klar med en gang så da var det bare og komme i gang, fikk delt ut en og en gave også så vi på hva de fikk før man gikk videre.

Er jo gøy og faktisk få med seg hva alle får?

Så var det Emma på snart 3 år som fikk en gave og hun var helt i hundre og pakket opp en stor gave med dukke og litt utstyr også skulle ene storesøster hjelpe med og åpne dette, før de var ferdig med det så var der ny gave på vei til henne og da sier jeg :

Til Emma fra mamma og pappa!

Så svarer hun : nei takk den er ikke til meg for jeg har jo fått pakke og Andrea holder på og åpne den til meg nå mamma.

Hahaha, herligste kommentaren jeg har fått på lenge ❤

Forklarte henne at jo hun fikk mer gaver og da ble hun jo veldig glad og takket kjempe fint.

Barna fikk det de ønsket seg og trengte i år så alle var fornøyde, nå er noen av barna reist og nå gjør vi oss klar til runde nummer 2 i morgen og da skal vi feire julen med de 3 små barna våre og noen venner og min mor og bror og det gleder vi oss kjempe masse til!

CamyReed

23.12.2017 kl.23:03

Så herlig<3 Masse deilig mat her, og heldige dere som får feire litt i morgen og. Ha en kjempe fin jul

Tibarnsmamma

23.12.2017 kl.23:20

CamyReed: Takk <3 Ja det ble mye mat og gode rester til i dag så er det på ann igjen i morgen, ja vi er heldige. Håper du/dere også får en kjempe fin jul :-)
Design laget av Silje Lien Design