hits

FOR ET KAOS,HVOR BLE SMILENE AV EGENTLIG?

Det er faktisk ikke noe særlig gøy og gå på juleshopping for folk er jo faktisk helt desperate og sniker seg frem i køene og jeg er forsåvidt veldig tålmodig av meg, det må man med barn i hus. Haha men når voksne mennesker presser seg frem i køer helt desperate med armene fulle av klær og andre ting og ikke ser seg om en gang og man får ting dyttet opp i ansiktet ja da blir jeg faktisk litt lei. Det verste er jo at de bare kikker på deg som om man skulle vært spedalske, VISST DU HAR ET PROBLEM MED DET SÅ FLYTT DEG? Vel jeg stod faktisk i den kløen lenge før du presset deg forbi oss andre fordi du hadde det så forbaska travelt og måtte komme deg tilbake på jobb, er det vårt problem da? Kunne du ikke tatt det etter arbeidstid da og ikke midt i lunsj tiden din?

Jeg blir helt satt ut av slike mennesker, skjønner at mennesker vil få unnagjort gaver og slikt men man må faktisk prøve og puste med magen og ta det med ro for det er faktisk andre også i disse butikkene her, den stakkars herremannen som stod på hjørnet prøvde og kave seg videre i køen men mistet nesten balansen da folk presset seg forbi han, IKKE GREIT! Kjenner jeg er glad for at jeg valgte og bestille en del gaver over nett denne gangen for det og være på julehandel med desperate mennesker er ikke gøy, ikke rart man får stive nakker og skuldre av det, folk smiler ikke lenger heller når de er ute og handler. Man ser bare stressete ansikter, sure lepper og klaging i kassa for det går så TREIGT.  Vel vi gjør da vel alle så godt vi kan, ta deg tid til og handle, ta deg tid til og smile og kanskje får du et smil tilbake og kanskje var det akkurat det du egentlig trengte den dagen ?

Nei vi må lære oss og slappe mer av, julen som skal være en koselig tid blir egentlig bare en masete tid for mange så når dagen endelig kommer så er man egentlig helt utslitt fordi da er endelig alt klart. Har vært der selv en gang og måtte ta meg selv i nakken for hvilken glede fikk man av og ha det slik? Nå er det bare 1 uke til vi skal feire jul med alle barna her, på selve julaften blir det kun de 3 små da de andre skal være med sine mødre og fedre og det gleder de seg til for det er alltid gøy og feire jul 2 ganger på et år synes de <3 Så det blir en travel men gøy helg med god julemat og gaver og ikke minst bare det og være sammen <3

Design laget av Silje Lien Design