hits

SÅ IKKE GI ETTER FOR BALL KJOLE PRESSET DA! KJOLE TIL MANGE TUSEN?

Hvert bidige år så er det sur muling og klaging på disse berømte ball kjolene og presset fra foreldre som synes det er innafor og i hvert fal bruke mellom 2-3500 kroner for en ball kjole til den ene store dagen de skal på.

JA vi vet jo alle at det er en STOR dag for mange men faktisk så er det også en vond dag for mange, for noen kommer med galla kjoler til mange tusen mens andre kommer med en kjole til maks 3-500 kroner.

MEN hva så?

Den billige kjolen som mammaen din eller pappaen din kjøpte er kanskje mye finere enn den som koster mange tusen kroner for vet du det er faktisk ikke summen man skal konsentrere seg om, det er ikke den flotteste eller den med mest dill på som er den fine.

Vet du at ofte er det slik at det enkle og lette kan vær så mye finere og dette hysteriet må ta slutt.

Barn blir faktisk påvirket av voksne som skal gjøre så mye mer utav det enn nødvendig og jeg bestilte nettopp en ball kjole til min datter, hun så seg ut en til over 1000 kroner som var veldig stiv pyntet og jeg spurte henne om hun virkelig trodde hun ville trives i den, og hun svarte nei men de andre har kjoler som koster litt og da forklarte jeg henne at det er ikke det ballet bør handle om, det er en kveld man skal kose seg med en kjole man selv trives i og ikke en kjole andre ønsker du skal måtte ha på grunn av press fra andre, man er ikke fattig selv om man velger og kjøpe noe billigere eller brukt.

Det du finner brukt eller kjøper billigere er like bra og noen vil selvsagt være uenig i det men STENG igjen ørene og kos DEG hel maks den en kvelden og jeg vet du blir like vakker i en kjole til 300 eller 500 ❤

Det er dette vi bør lære barna våres!

Så kjære foreldre, skru av hysteriet over at naboen din betalte 2500 for en ball kjole og vær heller med og gjør dagen til barnet ditt fint med og fortelle henne at hun er like mye verdt og like perfekt selv om verdien av kjolen er annerledes!

Ingen over, ingen under og ball og penge presset vil nok ikke forsvinne med det første og vi foreldre er ansvarlige for og jekke dette ned og sørge for at barna våre ser verdien i det de får!

Doc og Dask

12.12.2017 kl.23:10

Fineste kjolen eg hadde i ungdomstiden kosta 400 kr for ca 15 år siden. Har også hatt dyrere kjoler. Nå i voksen alder handler eg bare kjoler på eBay ;) billig og greit :)

Tibarnsmamma

12.12.2017 kl.23:14

Doc og Dask: ja også er d så mye fint der også :-)
Design laget av Silje Lien Design