hits

OM MEG.

Jeg ble mamma til mitt 10 barn nå i mai 2017.
Ja tenk det 10 barn liksom, befolke jorden alene?
Tja hvorfor ikke, statistisk sett så sier de jo at det fødes for lite barn her i Norge så da slo vi til med noen ekstra :)
Det er flere fedre til mine barn så min blogg består av og lufte tanker, følelser og egentlig min hverdag som mamma til mange barn og ulike og forholde seg til.
5 av barna mine bor hos sine fedre.
Her deles både gode dager og onde dager.

Jeg er ei dame med godt humør som brenner for at andre skal ha det bra, min største lidenskap er og hjelpe andre mennesker. 

Jeg er med som frivillig i Røde Kors, der er jeg med i omsorgs styret og beredskapsvakt og der trenger vi enda flere med på laget.

Jeg er ufattelig dårlig til og tenke på meg selv så det e noe jeg må jobbe mer med, men hallo hvor skal man ta tiden fra når man både studerer og er mamma og forhåpentligvis snart er tilbake i jobb etter endt permisjon.

Vel, alt til sin tid ikke sant?

 

Doc&Dask

24.10.2017 kl.22:51

Må jo si det er imponerende! Beundringsverdig faktisk. Nå er eg 32 år, og har ikke barn selv, det ligger ikke for alle, så eg vil ikke ha andre enn dattera til gubben ;)

Tibarnsmamma

24.10.2017 kl.23:01

Doc&Dask: Nei men det ligger ikke for alle dette med og få egne barn og det er helt greit, er det ikke deilig og bare kunne kose seg med stebarn også? <3

Doc&Dask

24.10.2017 kl.23:05

Jo, hun er 27 år, så hun klarer seg selv da. Eg har alltid ønska meg ei ferdig oppdratt voksen datter :) Da har jo både du og eg oppnådd noe vi trives med ;)

Tibarnsmamma

24.10.2017 kl.23:26

Doc&Dask: Ja ikke sant :-) fantastisk :-)
Design laget av Silje Lien Design