hits

HOLD DEG HJEMMER DER DU HØRER HJEMME KVINNE!

Jeg er definitivt ikke gammeldags og kunne aldri i verden levd på den måten som de gjorde i gamle dager at kvinnens oppgave er og være hjemme og ta seg av hus og barn.

Nei kjære mi tid sier bare jeg!

Jeg er så for LIKESTILLING som man kan bli og mener oppgaver skal deles på og JEG tenker at mennesker som ønsker og leve som de gjorde i den tiden bare må det for min del.

Alle må leve slik som de trives men av egen FRI VILJE.

Jeg har mange barn men er ikke laget for og være hjemmeværende til barna blir store og kunne aldri tenkt meg og bare vært hjemme heller, jeg trenger og være sosial og ønsker IKKE og være økonomisk avhengig av andre.

Jeg vil jobbe og tjene mine egne penger, jeg tar meg av barna og lager middag, vasker kler o.s.v og forventer det samme av mannen min og ikke minst så forventer jeg at barna mine skal hjelpe til hjemme også.

Jeg ønsker at mine barn skal lære seg og være selvstendige, jeg vil de skal lære seg og jobbe for og få noe da det faktisk er slik ute i det voksne liv også.

Jeg vil de skal lære seg og lage mat, vaske og diverse andre ting som vi voksne gjør.

Jeg vil forberede dem på hvordan det vil bli den dagen de faktisk står på egne ben og flytter ut og skal klare seg selv.

Jeg vil lære dem og ha egne meninger og ikke la andre undertrykke dem og få dem til og føle seg lite verdt, jeg vil lære dem og kjempe for sine rettigheter!

Jeg vil lære dem at man skal være mot andre som man ønsker andre skal være mot dem.

Her kommer man lengst med:

Ærlighet

Hjelpsomhet

Men de skal også være barn, de skal utfordre verden og de skal prøve seg frem og feile.

Men ingen skal få mine barn til og tro at deres plass er i hjemmet og at deres ansvar er og kun ta seg av barn og hjem!

Jeg blir direkte sjokkert over at mange fortsatt mener dette er riktig.

Folk får gjøre som de vil men la andre få avgjøre dette selv uten og kalle dem for tafatte mennesker og at man ikke bryr seg om mann og barn om man ikke lever som i gamle dager!

Enkelte forum gjør meg kvalm!

Design laget av Silje Lien Design