HAN HAR AVGJORT MIN STEMME. " TROR HAN "

Min 4 åring og jeg skulle ned og handle i ettermiddag eller det ble vel mer kveld men i hvert fall da stod altså Frp, Høyre og Krf på utsiden og jeg tenkte jo i mitt stille sinn at nå blir jeg nok stoppet av samtlige på vei inn og jo da helt riktig det.

Først ut var Krf med sine vennlige smil og gav meg sine brosjyrer og en god samtale i gang og min flotte 4 åring følgte med og kikket rundt seg og dro i gang en annen samtale med en av de andre.

Haha politikk er ikke hans greie sa han og spurte etter ballonger og fikk det og tullet med en av dem og på lasset fikk vi med oss Frp og Høyre mannen også med latter og smil og sønnen min er ikke sjenert på noen måte og plutselig bryter han ut :

Mamma du må helt klart stemme på de som hadde flest BALLONGER og gi meg, så gå for de gule med rødt på og ikke stem på de som var tomme for ballonger " HØYRE "

Haha, da lo alle godt der nede og jeg klarte ikke og stoppe og le med det første og flere slet med det.

God stemning og jeg ble litt mer orientert om hvem jeg FAKTISK burde stemme på så får vi se da hvordan detter blir for oss alle til slutt ❤

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

nibarnsmamma

nibarnsmamma

38, Klepp

Jeg ble mamma til mitt 10 barn nå i mai 2017, skulle endret navn på bloggen men det går ikke og alternativet er og miste alle mine kjekke følgere noe jeg ikke ønsker så da blir det fortsatt denne bloggen der folk kjenner navnet. Her kan du følge min hverdag både på godt og vondt. Min hverdag er noe annerledes i forhold til andre sin og noen av mine barn bor hos sine fedre, ja jeg tenkte på barnas beste også <3 E-post karina.nett.kro@gmail.com

Mammablogger-awards 2017

Kategorier

Arkiv

hits