JEG ER FAKTISK FORBASKA STOLT!

FOR EN FØLELSE OG HA LITT TRO PÅ SEG SELV.

Det er helt sykt og tenke på at jeg nå er i gang med fag nr 3 av 5 som jeg må ha for og kunne søke meg videre på annen utdanning eller for og kunna ta fagbrevet som Helsefagarbeider.

Fy søren jeg har jobbet hardt for og komme dit jeg er nå og det var en del mennesker som ALDRI trodde jeg kom til og klare og gjennomføre noen av planene og drømmene mine om utdanning.

SÅ FEIL KUNNE MAN TA!

Oktober 2013 starta jeg med voksenopplæring i Helse og Oppvekst og tok eksamen i juni 2014 med bestått.

Så starta jeg med fellesfagene som jeg ikke har da jeg ikke fikk tatt Vidergående skole, starta med Samfunnsfag så Naturfag mens jeg gikk gravid med mitt 10 barn og til tross for mye smerter og problemer så kom jeg meg gjennom det og finn utsatt den siste gjeldene prøven til hun var født så jeg var inne og tok den når Signe kun var 2 uker gammel og hun var med meg og det gikk strålende og nå er det Matte så begynner jeg med Engelsk også i Oktober så Norsk i Januar og motivasjonen er på topp og jeg må tenke fremtid om jeg skulle få noen " dårlige " dager.

Jeg må kjempe meg til topps så med mange heiende rundt meg så skal dette gå bra 💞

Og ja jeg er faktisk stolt av meg selv.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

nibarnsmamma

nibarnsmamma

38, Klepp

Jeg ble mamma til mitt 10 barn nå i mai 2017, skulle endret navn på bloggen men det går ikke og alternativet er og miste alle mine kjekke følgere noe jeg ikke ønsker så da blir det fortsatt denne bloggen der folk kjenner navnet. Her kan du følge min hverdag både på godt og vondt. Min hverdag er noe annerledes i forhold til andre sin og noen av mine barn bor hos sine fedre, ja jeg tenkte på barnas beste også <3 E-post karina.nett.kro@gmail.com

Mammablogger-awards 2017

Kategorier

Arkiv

hits