VALGET BLE PLUTSELIG IKKE SÅ LETT LIKEVEL ?

SPONSET

Jeg holder jo på og innrede oppe i loftstuen nå og fant en tv benk brukt på finn men jeg blir ikke enig med meg selv om den egentlig passer inn der oppe med stilen som sofaen og bordet.

Jeg har denne tv benken for øyeblikket

Men så fant jeg denne tv benken. Den var veldig stilfull og man kan ha pynt i den uten at man skal være redd for at de små bare må plukke i den og rydde det vekk på egen hand. Haha

Og denne tv benken. Denne var også fin da vi har en del spill til playstation som vi kan gjemme vekk inne i skapet her.

Valgets kvaler når det er så ufattelig mange fine, jeg har diskutert dette med min datter og den ene datteren til mannen min og vi pleier og være uenige men denne gangen fant vi noen som falt i smak for oss alle FAKTISK!

Men siden dere mine trofaste følgere pleier og være så flinke til og komme med deres meninger så hadde jeg nok en gang satt pris på deres mening av hvilken av disse dere mener vi burde gått for?

 

4 kommentarer

due

07.09.2017 kl.18:08

Den i midten var finest :)

nibarnsmamma

07.09.2017 kl.18:30

due: :-)

Liv

07.09.2017 kl.20:22

Jeg sier også den i midten.😀

nibarnsmamma

07.09.2017 kl.20:28

Liv: :-)

Skriv en ny kommentar

nibarnsmamma

nibarnsmamma

38, Klepp

Jeg ble mamma til mitt 10 barn nå i mai 2017, skulle endret navn på bloggen men det går ikke og alternativet er og miste alle mine kjekke følgere noe jeg ikke ønsker så da blir det fortsatt denne bloggen der folk kjenner navnet. Her kan du følge min hverdag både på godt og vondt. Min hverdag er noe annerledes i forhold til andre sin og noen av mine barn bor hos sine fedre, ja jeg tenkte på barnas beste også <3 E-post karina.nett.kro@gmail.com

Mammablogger-awards 2017

Kategorier

Arkiv

hits