JEG BLE HELT RØRT OVER OG FINNE DENNE I POSTKASSA!

Var litt sen med og komme oss i postkassen i går, eller helt ærlig så kan det gå en dag og to før vi henter posten får man vel heller si.

Haha

Men etter jeg hadde vært på butikken i går kveld da jeg hadde glemt og handle brød oppi denne forbaska amme tåken min så kom jeg hjem til en pakke på bordet og det første mannen sa var :

HVA HAR DU KJØPT NÅ DA?

Vel vel tro det eller ei men jeg har ikke kjøpt noe og jeg elsker pakker akkurat som barna så fikk åpnet den i en fei og der lå det en aldeles nydelig kjole med det fineste silkebåndet og et ark med kjempe fine ord på.

Jeg satte utrolig stor pris på dette og til deg som sendte meg dette Tusen Hjertelig takk og jeg er glad for at jeg kunne hjelpe deg med og finne strikke lysten tilbake 💞

Gleder meg til og prøve kjolen på Signe.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

nibarnsmamma

nibarnsmamma

38, Klepp

Jeg ble mamma til mitt 10 barn nå i mai 2017, skulle endret navn på bloggen men det går ikke og alternativet er og miste alle mine kjekke følgere noe jeg ikke ønsker så da blir det fortsatt denne bloggen der folk kjenner navnet. Her kan du følge min hverdag både på godt og vondt. Min hverdag er noe annerledes i forhold til andre sin og noen av mine barn bor hos sine fedre, ja jeg tenkte på barnas beste også <3 E-post karina.nett.kro@gmail.com

Mammablogger-awards 2017

Kategorier

Arkiv

hits