DENNE FLYTTET INN TIL MEG! " OBS "

Er jo ingen hemmelighet at jeg er glad i vogner og når man har 10 barn så har man prøvd det meste av dem også for det er så mange lekre vogner der ute.

En vogn jeg alltid har vært nysgjerrig på er STOKKE TRAILZ, den så egentlig veldig spesiell ut men samtidig veldig fancy!

Så jeg tenkte bare at det er nå eller aldri så gikk for denne Stokke Trailz Classic og for en kjøre komfort på den og det aller beste er jo at LILLE PRINSESSE sovner i den og hun liker egentlig ikke og ligge i vogn men denne følgte det også med nyfødt innlegg i så hun kan bruke sportsdelen allerede nå når hun snart blir 4 mnd.

Jeg valgte sort sportsdel og angrer ikke på det, anbefaler denne til de som har små tasser som er små men likevel nysgjerrig på verden!

Det betyr også at en ny vogn må forlate hjemmet og siden min snart 3 åring ikke liker seg i vogn så blir det Bugaboo Donkey Duo som må forlate oss, den anbefaler jeg som søskenvogn ❤

Den er lett og smidig og trille og man kommer til over så og si alt og den kan gjøres om til singelvogn.

Vogndilla.no

Men se hvor lekker den er da!

2 kommentarer

Hanne

04.09.2017 kl.22:50

Denne vogna har jeg og:) kjempefornøyd med vogna :)

nibarnsmamma

05.09.2017 kl.09:35

Hanne: Så bra og høre at du og er fornøyd med den :-)

Skriv en ny kommentar

nibarnsmamma

nibarnsmamma

38, Klepp

Jeg ble mamma til mitt 10 barn nå i mai 2017, skulle endret navn på bloggen men det går ikke og alternativet er og miste alle mine kjekke følgere noe jeg ikke ønsker så da blir det fortsatt denne bloggen der folk kjenner navnet. Her kan du følge min hverdag både på godt og vondt. Min hverdag er noe annerledes i forhold til andre sin og noen av mine barn bor hos sine fedre, ja jeg tenkte på barnas beste også <3 E-post karina.nett.kro@gmail.com

Mammablogger-awards 2017

Kategorier

Arkiv

hits