hits

JEG HAR INGENTING I MOT RØYKERE MEN DENNE BLE DRØY!

Som skrevet ovenfor så har jeg ingenting i mot røykerer på noen måte, jeg har selv vært der en gang MEN når jeg ble vitne til at to stykker tente seg hver sin røyk i bilen etter at de hadde satt et barn på rundt 1 år og et barn på rundt 5-6 år inn i bilen og lukket dørene da ble jeg direkte kvalm og berørt.

Det eldste barnet åpnet døren og skrek JEG BLIR KVALM også fikk barnet beskjed om og lukke døren, jeg ble skikkelig sint og kjente at her tenker man ikke på barna men sin egen EGOISTISKE handling.

Barna kommer før den forbanna sigaretten deres, hva med og ta den sigaretten før dere skulle inn i bilen?

Eller bare vente med og ta den til dere kom hjem og barna kunne leke ute i hagen i mellom tiden.

Ja jeg vet at mange røyket inne rundt barna før i tiden og alt det der og ja det gikk fint med oss MEN det handler om og TENKE på hvordan barna føler det og hvordan de reagerer.

Jeg ble kvalmen og spydde og fikk en enorm hodepine når jeg satt i bil med røyk rundt meg, ingen tenkte på hvordan JEG hadde det.

Vær så snill og ikke røyk med barn i bil elle i hus med barna til stede, gå ut og ta en røyk i stedet der barna har mulighet til og trekke seg bort om de synes det er plagsomt.

Ellers så bryr ikke jeg meg og rundt meg kan folk røyke men BARN må virkelig få slippe og sitte i en bil full av røyk selv om vinduet er litt på gløtt, man klarer vel dette for BARNAS skyld?

Et lite hjerte sukk fra meg ❤

03.09.2017 kl.21:06

Så enig med det du sier. Opplevde dette daglig i min barndom, å det var det verste jeg viste. Kunne aldri tent en røyk med barn i bilen.

Tibarnsmamma

04.09.2017 kl.00:41

Anonym: Grusomt :-(
Design laget av Silje Lien Design