hits

HER ENDTE VI OPP I DAG!

Vi kom oss opp tidlig i dag og fikk i oss frokost, sola skinte og det var god temperatur ute så jeg fikk pakket vogn, bleier og diverse til små tassene før jeg fortalte dem at vi skulle tilbringe dagen i KONGEPARKEN og da ble det fart i barna kan man si.

Gledeshyl og de kom seg ikke fort nok ut i bilen og noen skulle sitte der og noen der, haha for et syn og for en følelse sier bare jeg.

Kjekt og overraske dem med noe sånn og alltid greit og vente slik man ser ann både form og humør.

Det var lang kø når vi kom men det gikk nå bra i det fine været og barna klaget nå ikke!

Når vi kom inn så var det et lite møte med alle barna der vi avtalte hvem som gikk med hvem og hvor og når vi skulle møtes til mat før de sprang avgårde med smil rundt munnen.

Timene gikk fort og vi nøt solen og denne gangen HUSKET jeg bæresele til lille prinsesse og hallo verden det var en SUKKSE, rett og slett nydelig da hun ikke liker og ligge men og sitte vendt mot meg i bæresele det synes hun er helt topp også har hun jo noen søstre som elsker og bære henne og gynge henne i søvn.

For en dag, og jeg kan love dere at det var noen skikkelig trøtte barn når vi kom hjem etter og ha vært ute fra klokka 10-17.30.

De små sovnet kl 19 og da var det litt taco kos med de større barna og kjenner roen begynner og senke seg og er selv trøtt nå og må lade opp til ny dag i morgen med store og små ❤

Design laget av Silje Lien Design