SÅNN TYPISK MANNE PÅFUND " I HVERT FALL AV MIN "

Annonse.

Min mann elsker virkelig alt så har med tekniske ting og gjøre og visst han kan slippe og dra frem cornflakes pakken eller havregryns pakken for hver gang så er jo det bare supert for han.

Og jeg vandrer rundt i min egen lille amme tåke når jeg plutselig oppdaget noe nytt som stod på benken, måtte klø meg litt i hodet for klart tanken fløy et lite øyeblikk da jeg lurte på om den faktisk hadde stått der lenge.

Haha

Men da hadde han altså vært og kikket på en nettside som heter COOLSTUFF og funnet denne geniale maskinen som man egentlig skal bruke til sånn typisk Cornflakes ting men mannen tok likså godt havregryn oppi.

Tenkte og ikke kommentere det siden han var utrolig stolt av seg selv og ja han har mange gode ideer på patenter han selv vil lage men blir med ideen da.

Anbefaler denne maskinen visst dere har barn som er glad i frokost blandinger!

Jeg trodde denne kostet MYE men når jeg kikket på siden deres så ble jeg positiv overrasket.

https://www.coolstuff.no/KitchPro-Cornflakes-Dispenser

 

 

 

2 kommentarer

Liv

30.08.2017 kl.13:17

Synes den var helt super jeg spesielt med tanke på at dere har mange barn.😀

nibarnsmamma

30.08.2017 kl.15:05

Liv: Ja den var ikke dum :-)

Skriv en ny kommentar

nibarnsmamma

nibarnsmamma

38, Klepp

Jeg ble mamma til mitt 10 barn nå i mai 2017, skulle endret navn på bloggen men det går ikke og alternativet er og miste alle mine kjekke følgere noe jeg ikke ønsker så da blir det fortsatt denne bloggen der folk kjenner navnet. Her kan du følge min hverdag både på godt og vondt. Min hverdag er noe annerledes i forhold til andre sin og noen av mine barn bor hos sine fedre, ja jeg tenkte på barnas beste også <3 E-post karina.nett.kro@gmail.com

Mammablogger-awards 2017

Kategorier

Arkiv

hits