JEG VAR SIKKER PÅ JEG HADDE TO MEN NEI!

Det første jeg tenkte når jeg endelig kom meg opp i dag var at i dag skal jeg gi bort noe og håper den utvalgte blir glad.

Så sa jeg til meg selv at jeg SKULLE ut og gå tur i dag uansett hvor sliten jeg var og været så da fint ut og min eldste datter skulle på jobb og jeg så at hun først tok på seg min fleece jakke og fikk en følelse av at hun nok også kom til og ta den nye jakken min som faktisk er REGNTETT.

Og jo da det stemte godt det men hallo jeg har da en til, TRODDE jeg.

Så når Signe var pakket godt inn i vognen og regntrekket på så åpnet himmelens sluser seg og jeg lette DESPERAT etter jakke nr 2 men det var ingen for jeg hadde jo GITT BORT den andre men ut og gå skulle jeg og det var herlig selv om jeg var gjennom bløt når jeg kom hjem.

Ja hva gjør man IKKE for BARNA sine?

Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær!

Jeg må investere i REGNTØY og STØVLER.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

nibarnsmamma

nibarnsmamma

38, Klepp

Jeg ble mamma til mitt 10 barn nå i mai 2017, skulle endret navn på bloggen men det går ikke og alternativet er og miste alle mine kjekke følgere noe jeg ikke ønsker så da blir det fortsatt denne bloggen der folk kjenner navnet. Her kan du følge min hverdag både på godt og vondt. Min hverdag er noe annerledes i forhold til andre sin og noen av mine barn bor hos sine fedre, ja jeg tenkte på barnas beste også <3 E-post karina.nett.kro@gmail.com

Mammablogger-awards 2017

Kategorier

Arkiv

hits