DEN ER SÅVIDT STARTA FØR DEN ER OVER!

Jeg kjenner på det at helga er så fort over, det er ikke mer enn jeg nesten har henta barna til samvær så er det over.

Noe av det vanskelige er når de ikke vil hjem for de selv synes at helgen gikk for fort, det blir fort litt snue og tårer og jeg kjenner det selv etterpå hvor vondt det er!

Gleder meg allerede til neste helg da kommer de igjen og da håper jeg været er med oss for da har jeg planlagt hele helgen og alt vil være en overraskelse for ingen vet hva hvem og hvor.

Nå til uken tenker jeg og skrive litt igjen så får vi se hva det blir utav det og synes selv det er spennende og ha prosjekter men lar ikke de styre meg men jeg skal styre dem, nærmer seg skole start for meg også så får nok og henge fingrene i da også.

Det er også valg nå rundt hjørnene og sannelig vet jeg ikke hva jeg skal stemme denne gangen men jeg er kansje ikke den eneste?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

nibarnsmamma

nibarnsmamma

38, Klepp

Jeg ble mamma til mitt 10 barn nå i mai 2017, skulle endret navn på bloggen men det går ikke og alternativet er og miste alle mine kjekke følgere noe jeg ikke ønsker så da blir det fortsatt denne bloggen der folk kjenner navnet. Her kan du følge min hverdag både på godt og vondt. Min hverdag er noe annerledes i forhold til andre sin og noen av mine barn bor hos sine fedre, ja jeg tenkte på barnas beste også <3 E-post karina.nett.kro@gmail.com

Mammablogger-awards 2017

Kategorier

Arkiv

hits