DET BLIR JO ALDRI HELT STILLE MEN.

Jeg merker VELDIG godt når flere av barna reiser hjem til pappaene sine.

Nå har di vært på ferie hos meg di som ikke bor her fast utenom en som kommer snart, en di andre ikke fikk treffe på i ferien denne gangen men dessverre ble det slik noe alle syns var dumt men samtidig en jeg får litt mere tid til også.

Og gå i fra 7 barn i alder 0-14 til 3 barn fra 0-4 merker man siden alle leker så godt sammen men som og krangler godt sammen får man vel si.

Barna har badet mye, hatt overnattings gjester og vi har vært i kongeparken og kost oss.

Det ble hjemme ferie hos oss med tanke på baby og hus bygging så er det nok og henge fingrene i her hjemme.

Men di har absolutt ikke vondt av og ikke reise noen plass heller ❤

Neste gang det blir full rulle her nå blir i barnedåpen til lillesøster den skal feires med både store og små og glad er jeg for at jeg valgte og leie lokale denne gangen da vi blir en god gjeng her!

Etter Ikea turen i dag har jeg og di små lekt med nye leketøy og gjett om det ble populært og bruke storesøster som målskive.

Haha

2 kommentarer

Jessica Kristiansen

17.07.2017 kl.19:55

Deilig med litt hjemmeferie og bare tilbringe tid med ungene også tenker jeg!

nibarnsmamma

17.07.2017 kl.21:05

Jessica Kristiansen: Ja rett og slett herlig :-)

Skriv en ny kommentar

nibarnsmamma

nibarnsmamma

38, Klepp

Jeg ble mamma til mitt 10 barn nå i mai 2017, skulle endret navn på bloggen men det går ikke og alternativet er og miste alle mine kjekke følgere noe jeg ikke ønsker så da blir det fortsatt denne bloggen der folk kjenner navnet. Her kan du følge min hverdag både på godt og vondt. Min hverdag er noe annerledes i forhold til andre sin og noen av mine barn bor hos sine fedre, ja jeg tenkte på barnas beste også <3 E-post karina.nett.kro@gmail.com

Mammablogger-awards 2017

Kategorier

Arkiv

hits