DEN VAR FARLIG NÆRME MAMMA!

Tok med meg 4 åringen min på en kjøretur i dag for og hente ei koselig jente som hadde et transport problem får man kalla det og hun skulle til kjæresten sin i dag som hun ikke hadde sett på mange uker.

Men i hvert fall så ville han på kino og spise kinamat.

Ja KINO kaller han det, haha.

Forklarte han at man ikke kunne gå på kino og se film og samtidig bestille seg kina mat og det syntes han var merkelig for vi spiste jo av og til med stue bordet og så film.

Vel gutten min det er noe helt annet men han godtok det til slutt og vi gikk inn på restauranten og bestilte mat og der har di en fiskedam som han liker godt så vi satte oss ned med den og snakket om fiskene og telte også snudde jeg meg et øyeblikk og hører han si :

Mamma denne var farlig nærme nesen min be den slutte!

Eh

Tror du fisken hører på meg?

Ja mamma du bestemmer jo over meg så hvorfor ikke over disse fiskene eller skal den bare få bite meg?

Hm

Tror du kan slappe av, kansje den vil være vennen din?

Å ja kan jeg få den med meg hjem?

Akkurat da kom heldigvis maten og gutten gikk bort til fiskene og vinket og sa hadet vi snakkes men du må love og holde deg under vann 💙

Fantastisk.

2 kommentarer

Jessica Kristiansen

16.07.2017 kl.20:16

hahah sååå herlig!

nibarnsmamma

16.07.2017 kl.21:32

Jessica Kristiansen: <3

Skriv en ny kommentar

nibarnsmamma

nibarnsmamma

38, Klepp

Jeg ble mamma til mitt 10 barn nå i mai 2017, skulle endret navn på bloggen men det går ikke og alternativet er og miste alle mine kjekke følgere noe jeg ikke ønsker så da blir det fortsatt denne bloggen der folk kjenner navnet. Her kan du følge min hverdag både på godt og vondt. Min hverdag er noe annerledes i forhold til andre sin og noen av mine barn bor hos sine fedre, ja jeg tenkte på barnas beste også <3 E-post karina.nett.kro@gmail.com

Mammablogger-awards 2017

Kategorier

Arkiv

hits