FOR EN DAG DET BLE LIKEVEL.

Det så spøke ut i dag med dette været her, det var mange barn som gledet deg til Kongeparken i dag og når jeg satt på dataen i dag for og bestille billetter så hang nesten barna over meg.

Di så at jeg hele tiden tittet ut vinduet siden skyene var der og di var mørke og vær meldingen sa noe helt annet for den viste jo sol.

Aner ikke hvor mange ganger barna var inne og sjekket yr og sol sine appen og der var det også meldt SOL.

Men jeg tok sjansen og slo til med kjøpet og tenkte at det finnes ikke dårlig vær bare dårlig klær.

Fikk i oss frokost og pakket vogn og barn inn i bilen og satte kursen mor Kongeparken og på vei bort sa høljer plutselig regnet ned og jeg kunne ikke annet enn og le og barna gjorde det samme men gøy skulle det bli likevel og etter en stund så kom sola og alle koste seg en hel hau og fikk brukt en sel energi men jeg vet sannelig ikke hvem av oss som var mest trøtte etterpå men føler jeg var ei av dem.

Haha

Dagen ble vellykket og nesten 5 timer fikk di kost seg med karuseller og bamse klemmer.

Pannekaker til kvelds og noen små barn sover nå godt 🌸

Håper dere har hatt en fin dag!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

nibarnsmamma

nibarnsmamma

38, Klepp

Jeg ble mamma til mitt 10 barn nå i mai 2017, skulle endret navn på bloggen men det går ikke og alternativet er og miste alle mine kjekke følgere noe jeg ikke ønsker så da blir det fortsatt denne bloggen der folk kjenner navnet. Her kan du følge min hverdag både på godt og vondt. Min hverdag er noe annerledes i forhold til andre sin og noen av mine barn bor hos sine fedre, ja jeg tenkte på barnas beste også <3 E-post karina.nett.kro@gmail.com

Mammablogger-awards 2017

Kategorier

Arkiv

hits