hits

LA OSS SNAKKE LITT OM SEX.

Eh hjelp jeg gir meg over av og til.

Ja altså jeg kan prate om mye og vet det er viktig og snakke om puberteten og dette med blomsten og bien også videre men kjære mi tid av og til skulle jeg ønske det var to av meg.

Nå har jeg jo mest jenter da og tro meg med alle di som har fått tante rød her i huset så er det akkurat som om di har lagt inn i kalenderen at det skal synkroniseres for visst ei får det så får jo flere det og med hormonelle " damer " i hus så kan det virkelig bli livlig her om man " tråkker " litt feil.

Spørsmål jeg har fått i det siste er nå følgende:

1. Hvorfor får vi mensen?

2. Hva er eggløsning, legger vi seriøst egg?

3. Hva er sex?

4. Hva er gonore, og sånne sykdommer di snakker om på skole og ja andre jenter snakker også om det mamma!

Noen leser i sosiale medier mens andre er generelt nysgjerrige her, av og til kan man være forberedt på noen spørsmål og andre ganger ikke.

Jenter er vel di som spør mest om disse tingene og jeg tror det er viktig og fortelle barna hva dette er og hva som kan skje når man faktisk er seksuell aktiv slik at di kan beskytte seg på best mulig måte.

Bare tanken på dette gjør meg nervøs for man vil beskytte barna sine mot alt men enkelte ring rår ikke vi foreldre over og er jo nødt til og slippe taket når di faktisk er " lovlige " og " myndige " men vi trenger ikke og like det for uansett alder så vil di alltid være våre barn.

Under sånne samtaler kan det bli en del små fnising av di litt " yngre " mens di litt større blir mer alvorlige og sitter og sier : øøø, ekkelt, det skal aldri jeg gjør også videre.

Vel vi ha vel alle vært der en gang og sagt det eller?

Jeg har valgt og være åpen med barna mine om dette slik at di ikke får barn i ung alder, eller slik at di skal unngå smitte fra andre partnere eller sjøl bli smittebærere da det ikke er til og spøke med og håper barna mine aldri blir redde for og snakke med meg om ting men, noe vil di nok alltid holde skjult for oss er jeg redd og det er vel en naturlig ting også.

Forbered barna på verden folkens for di vokser fortere enn fortest ❤

Design laget av Silje Lien Design