DET ER POKKER MEG IKKE MYE STIL HOS DENNE SMÅBARNSMAMMAEN!

Du vet det er travelt og være mamma når du fortsatt sitter i pysjamasen kl 12 en lørdags formiddag med 7 barn som er i forskjellige alder og ikke minst alle skal eller vil noe omtrent samtidig og lille baby hyler fordi hun har mage knip og du kjenner svetten renner og du akkurat der og da skulle ønske at gulvet åpnet seg et lite øyeblikk bare så man kunne tenke gjennom alle spørsmålene for også svare etterpå.

Bare bitte litt.

Også forsvinner alle sånn plutselig på hver sine rom med ipad og telefoner og du bare setter deg ned i sofaen før du plutselig kommer på at du selv ikke har fått stelt deg og håret til ale kanter selv om man har hatt fletter i og lille baby faktisk SOVER.

Drit og dra sånn er små barns livet og stress er siste sort her!

2 kommentarer

Hilde Isabella Sætervk

08.07.2017 kl.13:52

Så flink du er :)

7 barn? Wow for en jobb. All ære til deg:) kos deg på når du kan og ellers bare gi blaffen.

En dag vokser de opp og du får all verdens tid og da savner man tiden som var litt :)

Klem fra Isabella

nibarnsmamma

08.07.2017 kl.18:02

Hilde Isabella Sætervk: Jeg har 10 men akkurat i dag var det bare 7 hjemme :-)

Skriv en ny kommentar

nibarnsmamma

nibarnsmamma

38, Klepp

Jeg ble mamma til mitt 10 barn nå i mai 2017, skulle endret navn på bloggen men det går ikke og alternativet er og miste alle mine kjekke følgere noe jeg ikke ønsker så da blir det fortsatt denne bloggen der folk kjenner navnet. Her kan du følge min hverdag både på godt og vondt. Min hverdag er noe annerledes i forhold til andre sin og noen av mine barn bor hos sine fedre, ja jeg tenkte på barnas beste også <3 E-post karina.nett.kro@gmail.com

Mammablogger-awards 2017

Kategorier

Arkiv

hits