DA ER SENGEN KLAR.

Det var en som prøvde og være litt morsom her om dagen, vi holder på med og flytte noen av barna inn på nye rom nå etter at di nye rommene ble klare i 2 etasje.

Og ærlig talt så er det litt stress akkurat nå med små tasser hengende i føttene og en baby i armen men alt man får til bare man har vilje styrken i orden.

Mannen styrte på her og sa han skulle ned og hente rammen til en seng som hun på 10 år skulle ha, og jeg var litt opptatt med amming og en 2 åring som hang over meg så fikk ikke med meg alt før han plutselig kom inn i stuen og sa at nå var sengen hennes klar og at jeg måtte sjekke om sengen kunne stå slik den gjorde.

Jeg gikk inn og skjønt jo ingenting for jeg så ikke noen seng men så oppdaget jeg den lille dukke sengen som stod midt på gulvet og hørte noen bak meg le, haha for en morro klump altså.

Vi får det jammen ikke mer morro enn det vi lager det til selv.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

nibarnsmamma

nibarnsmamma

38, Klepp

Jeg ble mamma til mitt 10 barn nå i mai 2017, skulle endret navn på bloggen men det går ikke og alternativet er og miste alle mine kjekke følgere noe jeg ikke ønsker så da blir det fortsatt denne bloggen der folk kjenner navnet. Her kan du følge min hverdag både på godt og vondt. Min hverdag er noe annerledes i forhold til andre sin og noen av mine barn bor hos sine fedre, ja jeg tenkte på barnas beste også <3 E-post karina.nett.kro@gmail.com

Mammablogger-awards 2017

Kategorier

Arkiv

hits