TAKK FOR AT DERE SKJØNTE HVA SØNNEN MIN VILLE!

Det betydde så mye for min sønn på 4 år da vi kjørte ned til butikken i sted for han skulle bruke noen av pengene som han hadde fått på lego.

Da vi svingte inn til butikken så han en politi bil stå der og med 2 politi betjenter inni ble han helt i ekstase og ville fortest mulig ut av bilen for han ville bort og se på bilen.

Dessverre så rygget di ut akkurat da gan kom ut av bilen og gikk foran og var fra seg i fortvilelse for at han ikke skulle få se.

Da kikket di på han og kjørte opp på siden og rullet ned vinduet og vinket og spurte om han ville se blålysene og han ble helt i ekstase og så glad.

Tusen Takk for at dere tok dere tid til og glede min sønn kjære politi 💙

Han spurte meg pent etterpå om han kunne få lov til og bli politimann og om jeg kunne kjøpe " voksen " uniform.

Forklarte at det kunne han få lov til og at uniformen får han der han eventuelt begynner og jobbe.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

nibarnsmamma

nibarnsmamma

38, Klepp

Jeg ble mamma til mitt 10 barn nå i mai 2017, skulle endret navn på bloggen men det går ikke og alternativet er og miste alle mine kjekke følgere noe jeg ikke ønsker så da blir det fortsatt denne bloggen der folk kjenner navnet. Her kan du følge min hverdag både på godt og vondt. Min hverdag er noe annerledes i forhold til andre sin og noen av mine barn bor hos sine fedre, ja jeg tenkte på barnas beste også <3 E-post karina.nett.kro@gmail.com

Mammablogger-awards 2017

Kategorier

Arkiv

hits