DETTE ER ET AV MINE BESTE MINNER!

Jeg er generelt opptatt av og lage gode barndoms minner og et av mine beste barndoms minner er når jeg sprang rundt i hagen hos min bestemor og vi plukket rabarbra og fikk en skål med sukker og duppe det i.

Noen tenker kansje at det ikke kan vær et godt sommer ferie minne men jo faktisk så kan det bety mye mer enn noe annet.

Barna lærer seg og nyte det di får av opplevelser og ferier noe man kan få av og være her i Norge og bare reise litt rundt her eller rett og slett bare kose seg hjemme.

Jeg bodde over 60 mil i fra min familie så mine ferier ble der borte hos min kjære bestemor som døde for snart 3 år siden.

Så slike minner er godt og skape for det er noe et barn faktisk vil huske i stedet for og sitte og telle på fingrene hvor mange ganger di var i syden ❤

Det er nok også en opplevelse i seg selv og alle velger selv hvor di vil reise, håper bare at folk ikke pådrar seg kreditt kort gjeld for og gi etter for presset med og MÅTTE reise utenlands.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

nibarnsmamma

nibarnsmamma

38, Klepp

Jeg ble mamma til mitt 10 barn nå i mai 2017, skulle endret navn på bloggen men det går ikke og alternativet er og miste alle mine kjekke følgere noe jeg ikke ønsker så da blir det fortsatt denne bloggen der folk kjenner navnet. Her kan du følge min hverdag både på godt og vondt. Min hverdag er noe annerledes i forhold til andre sin og noen av mine barn bor hos sine fedre, ja jeg tenkte på barnas beste også <3 E-post karina.nett.kro@gmail.com

Mammablogger-awards 2017

Kategorier

Arkiv

hits