DEN VAR KJEMPE FIN!

Til og med 2 åringen min legger merke til nye ting i huset og hennes reaksjoner når hun ser noe nytt er så artig for hun har et utrykk som bare er magisk og vanskelig og fange opp på kameraet.

Men likevel så oppdaget hun den nye duken jeg fikk på bordet i går, var på tide med en ny da den andre regel rett ble revet opp av barn dom har kjedet seg med bordet.

Ikke det verste som kan skje det da.

Hun så på bordet og utbrøt :

Mamma da har du ny duk?

Jeg : ja var den fin?

Hun : mhm den var kjempe fin og null hull.

Haha

Søskenbarnet mitt driver en garn butikk der hun også selger litt andre ting og det er på Østlandet som heter Elverum garn og interiør og jeg bor på Vestlandet og hos henne fant jeg det jeg søkte etter.

" også fikk jeg litt kjeft da for at jeg ikke hadde støttet opp butikken tidligere " hehe

Så flaks for meg at hun kom på besøk her på tirsdags kvelden og hadde den med seg.

Godt fornøyd 🌸

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

nibarnsmamma

nibarnsmamma

38, Klepp

Jeg ble mamma til mitt 10 barn nå i mai 2017, skulle endret navn på bloggen men det går ikke og alternativet er og miste alle mine kjekke følgere noe jeg ikke ønsker så da blir det fortsatt denne bloggen der folk kjenner navnet. Her kan du følge min hverdag både på godt og vondt. Min hverdag er noe annerledes i forhold til andre sin og noen av mine barn bor hos sine fedre, ja jeg tenkte på barnas beste også <3 E-post karina.nett.kro@gmail.com

Mammablogger-awards 2017

Kategorier

Arkiv

hits