hits

DERFOR SKRIVER JEG IKKE OM MINE ANDRE FAMILIEMEDLEMMER!

Jeg ønsker ikke og skrive noe om mine øvrige nære familie medlemmer da det mest sannsynlig bare ville blitt trøbbel utav det igjen og jeg orker ikke tanken på det.

Tidligere så skrev jeg om noen av dem på generelt basis og bare det ble det kvalm av, det hender jo man skriver om tanker og følelser som kan treffe andre mennesker som de kjenner seg igjen i og da kan de fort tro at det var rettet mot dem.

JEG HAR FAKTISK IKKE KONTAKT MED SÅ MANGE AV DEM I MIN FAMILIE HELLER LENGER.

Man kan ikke styre tanker og følelser og av og til tar de overhand og siden dette er mitt område så føler jeg at jeg har rett til og dele det jeg ønsker og ikke alle andre så derfor velger jeg nå og ikke involvere mer enn dem som faktisk har godkjent det eller mine egne.

Så mye kan jeg ikke dele selv om jeg aldri så mye ønsker det.

Det blir litt sånn : ALT DU SIER KAN OG VIL BLI BRUKT I MOT DEG.

Jeg er en dame med mange tanker og følelser og har opplevelser igjennom livet mitt som jeg faktisk sliter med og gi slipp på, alle sier at jeg vil få fred med meg selv om jeg bare legger det bak meg og jeg prøver og legge ting bak meg hele tiden men av og til blir man nesten hjemsøkt av det.

Jeg prøver og holde meg opptatt med noe stort sett hele dagen og det er ikke alltid lett når man er mye alene på dagene, jeg leser, skriver, rydder, bretter kler, handler o.s.v men det er ikke alltid det er nok.

Av og til føler man seg ubrukelig.

Jeg har ingen stor omkrets rundt meg, og ikke at jeg trenger en stor omkrets rundt meg heller men av og til hadde det vært greit og hatt noen andre og dele gleder/ nedturer med.

Jeg prøver og samle venner/ familie til middager hjemme hos oss ganske ofte for familie betyr mye for meg og jeg liker samhold og synes det er trist når alt bare sklir fra hverandre i travle hverdager.

Jeg har ikke lyst til og måtte miste flere rundt meg eller og måtte ta VALG som gjør at det skjer.

Hvem liker vel det?

Henniie

26.01.2017 kl.11:50

Jeg tenker også, at det er - din - blogg, og det er deg og din hverdag jeg vil lese om :) Så jeg forstår deg godt! Ha en fin dag videre Karina! :)

Tibarnsmamma

26.01.2017 kl.12:12

Henniie: Takk og i like måte Henniie :-)
Design laget av Silje Lien Design