hits

ER DET RART MAN ER STOLT?

Når man ser på disse to blid fisene mine som kan løfte deg opp fra en dårlig dag til og bli den mest fantastiske dagen man kansje ikke har hatt på en stund.

Det er så verdt og nyte alle de gode øyeblikkene man har i livet sitt for når man kikker rundt seg og ser på nyheter og leser i media så er det bare intriger, sjalusi på andre mennesker som oppnår noe, bloggere som konkurrerer verre enn verst.

Kommentarer som blir slettet i hytt og vær, brukere som blir utestengt pågrunn av at de ikke var enige med det man skrev!

Nei jammen skjer det mye rart i denne verden og jammen vil jeg fokusere på det positive og gode man kan få ut av dagen selv om man har sitt og slite med.

Lukas fikk i dag med seg muffinser i barnehagen noe garantert andre mener er helt feil men jeg der i mot synes de skal få kose seg litt også, en glad og stolt gutt gikk i barnehagen i dag med et stort brett som han gledet seg til og dele med avdelingen sin!

Emma elsker og være ute uansett vær og hun studerte de få snø flakene som lå på bakken i dag og ville ikke inn på avdelingen i det hele tatt men det gikk seg til.

Det er kaldt men herlig ute, hadde det bare kommet litt mere snø nå så barna kunne fått kost seg litt med akebrett og lage snø mann så hadde det jo vært perfekt ❤💙

Sola skinner og dagen blir slik man selv ønsker og ha den!

tepausen.blogg.no

16.01.2017 kl.13:58

Ønsker deg en nydelig dag

Tibarnsmamma

16.01.2017 kl.14:07

tepausen.blogg.no: Takk i like måte <3

tepausen.blogg.no

16.01.2017 kl.14:07

Takk for det <3

Tibarnsmamma

16.01.2017 kl.15:58

tepausen.blogg.no: :-)
Design laget av Silje Lien Design