hits

JEG KAN IKKE GÅ GLIPP AV DISSE MULIGHETENE VEL?

Jeg har kasta meg uti det, jeg mangler fellesfagene for og få studie kompetanse til og søke meg inn på det jeg ønsker og jobbe med og har nå fått muligheten til og ta noen av disse fagene som jeg får dekka pågrunn av reform rettigheter.

Jeg er jo bare dum viss jeg kaster bort disse mulighetene mine for jeg har jo et ønske om fagbrev som jeg forsåvidt kan ta etter og ha jobba 5 år som pleieassistent med helse og oppvekst utdanningen jeg tok gjennom voksenopplæringen men for og komme meg videre på det jeg ønsker trener jeg disse 5 fagene også og det jeg rekker nå før jeg skal i fødsel er Samfunnsfag og Naturfag så får jeg ta resten til høsten.

Jeg er spent og gleder meg til og sette meg bak skole benken igjen selv som voksen!

Det er da vel aldri for sent og studere videre eller?

Kjenner jeg er litt stolt av meg selv for at jeg faktisk har pågangsmotet enda og barna mine gir meg den styrken jeg trenger for og komme meg videre.

Man innser jo en dag at en faktisk må tenke litt på seg selv også og hva ønsker jeg videre med tanke på arbeidslivet og jeg har jo barn og forsørge i mange år fremover også.

Så da hoppet jeg ut i det og første fag blir Samfunnsfag som starter NÅ allerede i dag, så fra februar av blir det også Naturfag.

Dette blir spennende og jeg krysser fingre for meg selv!

Design laget av Silje Lien Design